Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du brug for en Tv-inspektion?

Tv-inspektion, fra 1.800,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Har du brug for en Tv-inspektion?

Tv-inspektion, fra 1.800,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Hvad er en TV-inspektion?

TV-inspektion er en af de mest anvendte metoder til at undersøge kloaksystemer. Det skyldes, at det er en yderst moderne og effektiv måde til at finde frem til, hvad problemet i din kloak er. Hvis du har mistanke om en skade i din kloak, kan du med fordel få foretaget en TV-inspektion og på den måde finde frem til, hvad problemet er.

Hos RenKloak tilbyder vi TV-inspektion af kloakker. Det gør vi gerne i de tilfælde, hvor der gentagende gange opstår problemer med kloakken i en husstand, eller hvis vi af andre årsager mistænker, at der kan være tale om en skade, som bør undersøges nærmere. Vores medarbejdere har specialviden om metoden, og vi har det helt rette udstyr, der skal til for at foretage en grundig og retvisende TV-inspektion af din kloak.

En TV-inspektion foregår ved, at vi fører et kamera ind i kloakledningen. Herfra vil vi kunne se præcist, hvad problemet drejer sig om, og hvorhenne i kloakken skaden befinder sig. TV-inspektion er kort sagt en måde, hvorved vi kan kigge direkte ind i din kloak og vurdere, hvorfor du oplever problemer.

Hvornår skal du vælge at få foretaget en TV-inspektion?

Det er aldrig en dårlig idé at få foretaget en TV-inspektion, men der er naturligvis nogle tilfælde, hvor vi i højere grad anbefaler dette. Typisk er det de tilfælde, hvor der viser sig at være tilbagevendende problemer med kloakken. Det kan der være mange forskellige årsager til. Det kan for eksempel være;

  • utætheder
  • rørbrud
  • tilstopning
  • fremmedlegemer

Hvis du går med en mistanke om, at der er en skade i din kloak, og du er usikker på, hvad problemet er, så vil det med stor sandsynlighed kunne betale sig at få foretaget en TV-inspektion. Ofte kræver det en helt konkret type skade, hvor der sjældent er brug for yderligere undersøgelse for at kunne konkludere, hvad der er problemet. Er der den mindste usikkerhed i forhold til at finde frem til skaden, vil det derfor ofte være en bedre investering at få lavet en TV-inspektion helt fra begyndelsen. Er du i tvivl om, hvorvidt TV-inspektion vil være en god løsning for dig, er du selvfølgelig mere en velkommen til at kontakte os. Hos RenKloak har vi solid erfaring med og et indgående kendskab til metoden. Vi svarer hellere end gerne på dine spørgsmål, da vi helst ser, at vores kunder får den absolut bedste løsning efter deres behov. Uanset hvad dit behov er, så sidder vi klar til at hjælpe.

Hvorfor få foretaget en TV-inspektion?

Selvom vi besidder en omfattende viden som autoriseret kloakmestervirksomhed, kan vi ikke altid være sikker på, hvad der egentlig foregår nede i kloaksystemet. Der kan være tale om skader, som vi kun kan gætte os frem til. Det kan være alt fra skader forårsaget af rotter og rørbrud til forskudte samlinger eller rødder fra nærliggende træer, som bevirker en forstoppelse i kloakken.

I disse tilfælde kan en TV-inspektion være særdeles nyttig til at finde frem til, hvordan problemet er opstået. Det giver os mulighed for effektivt og med stor nøjagtighed at finde frem til fejl eller skader på dit kloaksystem. På den måde vil vi vide præcis, hvordan vi skal afhjælpe problemet.

En af fordelene ved TV-inspektion er, at det i sidste ende kan spare dig for unødvendige tidmæssige og økonomiske omkostninger. Får du foretaget en professionel TV-inspektion af vores kvalificerede medarbejdere i første ombæring, kan vi altså udbedre skaden målrettet og effektivt og uden en masse usikkerheder. På den måde slipper vi for at udføre overflødige udgravninger, som tager tid, koster penge og kan give andre gener for dig som kunde. Dermed er en TV-inspektion ofte en tidsbesparende og økonomisk fordelagtig investering.

Skal vi foretage en TV-inspektion hos dig?

Hvis du ønsker at få en specialiseret medarbejder til at foretage en professionel TV-inspektion hos dig, eller sidder du med uopklarede spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 71 11 11 11 eller sende en mail til kontakt@renkloak.dk. Vi har åbent døgnet rundt for tidsbestilling – så du kan aldrig ringe på et dårligt tidspunkt.

Hos RenKloak prioriterer vi vores kunder højt, og vi går op i, at de får den helt rigtige løsning uanset, hvad deres behov måtte være. Vi stræber efter at udføre opgaverne til perfektion, og derfor tilbyder vi udelukkende professionel og specialiseret arbejdskraft, så du som kunde kan forvente et yderst tilfredsstillende resultat. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Hvis der er usikkerheder i forhold til en skade i din kloak, ser vi derfor gerne, at der bliver foretaget en TV-inspektion, da vi ved, at det ofte er den bedste løsning for dig som kunde. På den måde kan vi sikre os, at arbejdet bliver udført korrekt, og at du slipper af med problemet hurtigst muligt uden for mange overflødige udgifter.

Hvad med forsikringen?

Betaler forsikringen?

Hvad med forsikringen?

RenKloak kan sikre, at du får den dækning, som du er berettiget til. Det er vi eksperter i. Det er derfor ikke nødvendigt, at kontakte forsikringsselskabet før du kontakter RenKloak. Det er altid dig der bestemmer, hvem du ønsker skal foretage tv-inspektion hos dig, ikke forsikringsselskabet.

RenKloak hjælper mange af vores kunder med deres sager overfor forsikringsselskaberne og har derved stor erfaring i hvilken dokumentation, der er nødvendig ved eventuelle skader på kloaksystemet.

RenKloak kan klare sagen med forsikringen fra start til slut. RenKloak kan lokalisere skaden, tage kontakt til forsikringsselskabet og anmelde skaden. Vi kan tage dialogen om skaden er dækningsberettiget, sikre at du får den dækning som du er berettiget til, og udføre reparationen efter aftale med dig og forsikringsselskabet.

Betaler forsikringen?

Alle forsikringsselskaber dækker udgifter til tv-inspektion, hvis der findes en dækningsberigtiget skade på kloakken. Da vi er eksperter i, at sikre, at du får den dækning du er berettiget til, er det derfor ikke nødvendigt, at kontakte forsikringsselskabet, det kan RenKloak stå for, så vi kan sikre, at sagen forløber så let som muligt.

Hvad skal du gøre?

Ring til RenKloak og bestil en tid til en tv-inspektion. Vi tager imod bestillinger hele døgnet, så du kan ringe når det passer dig.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til en tv-inspektion kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad koster det?

Prisen for en tv-inspektion starter ved 1.800,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har udført tv-inspektion tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører tv-inspektion professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Jørgen Astradsson Jensen
Hurtig, venlig og imødekommende service. Problemet hurtigt løst

September 2018

Birthe Larsen
Arbejdet udført alt fungerer, fuld tilfredshed . en virksomhed vi vil bruge igen hvis der opstår problemer i kloarksystemet.

September 2018

Bent
Jeg har benyttet RenKloak ApS flere gange. Jeg er blevet betjent til min store tilfredshed. Hurtigt og korrekt. Og arbejdet er blevet udført omhyggeligt. Jeg vil ikke tøve med at benytte firmaet igen.

September 2018

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os