Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du brug for en Tv-inspektion?

Tv-inspektion, fra 1.800,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Aut. Kloakmester – Tommy Bisted

Har du brug for en Tv-inspektion?

Tv-inspektion, fra 1.800,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Hvad er en TV-inspektion?

TV-inspektion er en af de mest anvendte og effektive metoder til at undersøge kloaksystemer. Det skyldes, at det er en yderst moderne og effektiv måde til at finde frem til, hvad problemet i din kloak er.

Hvis du har mistanke om en skade i din kloak, kan du med fordel få foretaget en TV-inspektion og på den måde afklare, hvad der er galt.

Hos RenKloak har vi erfaring med at inspicere alle former for kloakker og afløb. Vi har det helt rette udstyr, og alle vores medarbejdere har specialviden på området.

Du er altid velkommen til at give os et kald – vi sidder klar til at hjælpe.

Sådan foregår en TV-inspektion

En TV-inspektion foregår ved, at vi fører et kamera ind i kloakledningen. Herfra vil vi kunne se præcist, hvad problemet drejer sig om, og hvorhenne i kloakken skaden befinder sig.

Det er kort sagt en måde, hvorved vi kan filme direkte ind i din kloak og vurdere, hvorfor du oplever problemer.

På den måde vil vi også med stor nøjagtighed kunne konkludere hvad problemet er, hvor det befinder sig og hvad der skal til for at afhjælpe dit kloakproblem. Du slipper altså for usikkerhederne, og vi kan arbejde målrettet for at udbedre skaden.

Hvad er fordelene ved en TV-inspektion?

Selvom vi besidder en omfattende viden som autoriseret kloakmester virksomhed, kan vi ikke altid være sikre på, hvad der egentlig foregår nede i kloaksystemet. Der kan være tale om skader, som vi kun kan gætte os frem til. Her er en TV-inspektion et fremragende redskab.

I korte træk er fordelene ved en TV-inspektion:

  • Du undgår en masse usikkerheder
  • Det kan spare dig for en masse omkostninger
  • Vi finder hurtigere frem til problemet – og får bugt med det
  • Du undgår unødvendige udgravninger

TV-inspektion – hvornår er det nødvendigt?

Det er aldrig en dårlig idé at få foretaget en TV-inspektion, men der er naturligvis nogle tilfælde, hvor vi i højere grad anbefaler dette. Typisk er det de tilfælde, hvor der viser sig at være tilbagevendende problemer med kloakken.

Hvis du har mistanke om, at der er en skade i din kloak, og du er usikker på, hvad problemet er, så vil det være en god idé at få foretaget en TV-inspektion.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os på 71 11 11 11 eller kontakt@renkloak.dk – så rykker vi ud til dig.

tvinspektion af kloak

Årsager til kloakproblemer

Årsagerne til, at dine kloakproblemer vender tilbage gang på gang, kan være mange. Der kan for eksempel være tale om:

  • Utætheder
  • Rørbrud
  • Tilstopning
  • Fremmedlegemer

Det kan med andre ord være svært at fastslå, hvad der er årsagen til netop dine kloakproblemer.

Får du foretaget en professionel TV-inspektion af vores kvalificerede medarbejdere i første ombæring, kan vi udbedre skaden målrettet og effektivt og uden en masse usikkerheder.

Er en TV-inspektion det rigtige valg for dig?

Er du i tvivl om, hvorvidt en TV-inspektion vil være en god løsning for dig, er du selvfølgelig mere en velkommen til at kontakte os. Hos RenKloak har vi solid erfaring med kloakservice, kloakrensning, inspektion af kloakker og andre former for kloakarbejde.

Vi går op i, at vores kunder får den absolut bedste løsning til deres behov. Hvis der er usikkerheder i forhold til en skade i din kloak, kan det være en stor fordel, at der bliver foretaget en TV-inspektion. Derved kan vi, helt præcist fastslå hvad problemet er, og hvad den bedste løsning er.

Hvis du ønsker det, kan vi desuden tilbyde at løse problemet på stedet.

Vi rykker ud på Sjælland – Døgnet rundt

RenKloak tilbyder kloakservice til private kunder på Sjælland. Skal vi foretage en TV-inspektion for dig på Sjælland? Det gør vi gerne. Vi dækker alle områder fra Dragør til Humlebæk og rundt om Roskilde.

Skal du have foretaget en slamsugning, en kloakspuling, en TV-inspektion eller andre former for kloakarbejde? Vores autoriserede kloakmester står klar til at hjælpe.

Vi har forståelse for, at dine kloakproblemer haster. Derfor har vi en døgnvagt, så du kan ringe og bestille tid, når det passer dig. Ringer du tidligt om morgenen, sent om aftenen eller midt om natten, sidder vi klar til at rykke ud til dig.

Skal vi foretage en TV-inspektion hos dig?

Ønsker du at få en specialiseret medarbejder til at foretage en professionel TV-inspektion hos dig? Eller sidder du med uopklarede spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 71 11 11 11 eller sende en mail til kontakt@renkloak.dk.

Vi har åbent døgnet rundt for tidsbestilling – så du kan aldrig ringe på et dårligt tidspunkt.

Hvad med forsikringen?

Betaler forsikringen?

Hvad med forsikringen?

RenKloak kan sikre, at du får den dækning, som du er berettiget til. Det er vi eksperter i. Det er derfor ikke nødvendigt, at kontakte forsikringsselskabet før du kontakter RenKloak. Det er altid dig der bestemmer, hvem du ønsker skal foretage tv-inspektion hos dig, ikke forsikringsselskabet.

RenKloak hjælper mange af vores kunder med deres sager overfor forsikringsselskaberne og har derved stor erfaring i hvilken dokumentation, der er nødvendig ved eventuelle skader på kloaksystemet.

RenKloak kan klare sagen med forsikringen fra start til slut. RenKloak kan lokalisere skaden, tage kontakt til forsikringsselskabet og anmelde skaden. Vi kan tage dialogen om skaden er dækningsberettiget, sikre at du får den dækning som du er berettiget til, og udføre reparationen efter aftale med dig og forsikringsselskabet.

Betaler forsikringen?

Alle forsikringsselskaber dækker udgifter til tv-inspektion, hvis der findes en dækningsberigtiget skade på kloakken. Da vi er eksperter i, at sikre, at du får den dækning du er berettiget til, er det derfor ikke nødvendigt, at kontakte forsikringsselskabet, det kan RenKloak stå for, så vi kan sikre, at sagen forløber så let som muligt.

Hvad skal du gøre?

Ring til RenKloak og bestil en tid til en tv-inspektion. Vi tager imod bestillinger hele døgnet, så du kan ringe når det passer dig.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til en tv-inspektion kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad koster det?

Prisen for en tv-inspektion starter ved 1.800,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har udført tv-inspektion tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører tv-inspektion professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Erik
God tilbagemelding om fremmødetidspunkt, kompetent løsning af problemet med gode råd oveni.
Dertil en faktura i den beskedne ende af skalaen. Kan kun anbefale RenKloak.

Januar 2019

Pia
Super service!! Imødekommende medarbejder, hurtig hjælp og god pris!

Januar 2019

Lars
Har benyttet os af deres service i flere omgange. Ringede om formiddagen og fik besøg om eftermiddagen, selv om det ikke var akut. Venlig service både pr. telefon og hjemme.

Januar 2019

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os

Vores autoriseret kloakmester udfører TV-Inspektion, slamsugning, kloakrensning, kloakservice og alle andre former for kloakarbejde.

Vi dækker Øst- og Midt Sjælland i byer som: København, Roskilde, Frederiksberg, Glostrup, Ballerup, Hellerup, Hillerød, Køge, Dragør, Rødovre og Amager.