Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du brug for en Tv-inspektion?

Tv-inspektion, fra 1.700,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Har du brug for en Tv-inspektion?

Tv-inspektion, fra 1.700,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

TV-inspektion af din kloak

Har du mistanke om en skade på din kloak? Så kan vi ved hjælp af en TV-inspektion finde frem til, hvad skaden består i.

Hos RenKloak foretager vi TV-inspektion af kloakker. Det gør vi gerne i de tilfælde, hvor der gentagende gange er problemer med kloakken i en husstand, eller hvis vi af andre årsager mistænker, at der kan være tale om en skade, som skal undersøges nærmere. Vores medarbejdere har specialviden om TV-inspektion, og vi har det rette udstyr, der skal til for at foretage en grundig og retvisende TV-inspektion af din kloak.

Hvorfor få foretaget en TV-inspektion?

Selvom vi besidder en stor viden som autoriseret kloakmestervirksomhed, kan vi ikke altid vide, hvad der egentlig foregår nede i kloaksystemet. Der kan være tale om skader, som vi kun kan gætte os frem til. Det kan være alt fra skader forårsaget af rotter og rørbrud til forskudte samlinger eller rødder fra nærliggende træer, som bevirker en forstoppelse i kloakken. I disse tilfælde kan en TV-inspektion være særdeles nyttig til at finde frem til, hvordan problemet er opstået, og hvordan vi bedst afhjælper det.

En TV-inspektion giver os mulighed for effektivt og med stor præcision at finde frem til fejl eller skader på dit kloaksystem.

Skal vi foretage en TV-inspektion hos dig?

Hvis du gerne vil have en specialiseret medarbejder til at foretage en TV-inspektion hos dig, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 71 11 11 11 eller sende en mail til kontakt@renkloak.dk. Vi har åbent døgnet rundt for tidsbestilling – så du kan ikke ringe på et dårligt tidspunkt.

Hvad med forsikringen?

Betaler forsikringen?

Hvad med forsikringen?

RenKloak kan sikre, at du får den dækning, som du er berettiget til. Det er vi eksperter i. Det er derfor ikke nødvendigt, at kontakte forsikringsselskabet før du kontakter RenKloak. Det er altid dig der bestemmer, hvem du ønsker skal foretage tv-inspektion hos dig, ikke forsikringsselskabet.

RenKloak hjælper mange af vores kunder med deres sager overfor forsikringsselskaberne og har derved stor erfaring i hvilken dokumentation, der er nødvendig ved eventuelle skader på kloaksystemet.

RenKloak kan klare sagen med forsikringen fra start til slut. RenKloak kan lokalisere skaden, tage kontakt til forsikringsselskabet og anmelde skaden. Vi kan tage dialogen om skaden er dækningsberettiget, sikre at du får den dækning som du er berettiget til, og udføre reparationen efter aftale med dig og forsikringsselskabet.

Betaler forsikringen?

Alle forsikringsselskaber dækker udgifter til tv-inspektion, hvis der findes en dækningsberigtiget skade på kloakken. Da vi er eksperter i, at sikre, at du får den dækning du er berettiget til, er det derfor ikke nødvendigt, at kontakte forsikringsselskabet, det kan RenKloak stå for, så vi kan sikre, at sagen forløber så let som muligt.

Hvad skal du gøre?

Ring til RenKloak og bestil en tid til en tv-inspektion. Vi tager imod bestillinger hele døgnet, så du kan ringe når det passer dig.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til en tv-inspektion kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad koster det?

Prisen for en tv-inspektion starter ved 1.700,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har udført tv-inspektion tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører tv-inspektion professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Jørgen Astradsson Jensen
Hurtig, venlig og imødekommende service. Problemet hurtigt løst

September 2018

Birthe Larsen
Arbejdet udført alt fungerer, fuld tilfredshed . en virksomhed vi vil bruge igen hvis der opstår problemer i kloarksystemet.

September 2018

Bent
Jeg har benyttet RenKloak ApS flere gange. Jeg er blevet betjent til min store tilfredshed. Hurtigt og korrekt. Og arbejdet er blevet udført omhyggeligt. Jeg vil ikke tøve med at benytte firmaet igen.

September 2018

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os