TV Inspektion

fra kun 628 kr.

Vælg den løsning der passer dig

Tv Inspektion af kloak

TV-Light

kr 2595 Engangsbeløb
 • Kloak & Stik-TV
 • Spuling og rensning af kloak
 • Fræsning af rødder og faste aflejringer
 • Kørsel til og fra arbejdssted

TV-Light & RenKloak+

kr 628 Årlig betaling | 89,- mdr.
Spar 1.967,-
 • TV-Light
  Værdi 2.595,-
 • Fri Kloakservice i 12 mdr.
 • Book din kloakmand 24/7
 • Fastlane og prioriting ved tidsbestilling
Billigst og bedst

TV-Pro

kr 4695 Engangsbeløb
 • Alle fordele i TV Light
 • Dokumentation og optagelser
 • TV-rapport
 • Tegning

Vi har 1000+ anmeldelser på Trustpilot

Hvad siger kunderne om RenKloak+

★★★★★

Vores varmeste anbefalinger

Vores varmeste anbefalinger til det her firma. Fantastisk at opleve virkelig professionel service, hurtighed og kompetente medarbejdere, det er sgu en sjældenhed! Og deres abonnementsordning kan i den grad anbefales!
Heidi og Lars
via Trustpilot

★★★★★

Fantastisk service

Vi har valgt at have et RenKloak+ abonnement for at kende vores udgifter til evt hjælp. Dette var første gang vi skulle benytte ordningen, og stor var vores tilfredshed da RenKloak kunne komme ud til en tilstoppet brønd indenfor 2 timer på en fredag - og tilmed løste opgaven til kryds og slange. 100% anbefaling herfra.
Henrik
via Trustpilot

★★★★★

Det var lige efter bogen

Det var lige efter bogen og kan kun anbefale dem. Havde tilstoppet kloak og ringe kort til anden udbyder, og skulle betale det dobbelte af Renkloak pris. I deres pris har jeg så betalt for 12 måneder og hvis jeg får problemer igen så er der allerede betalt for dette.
Lennart Nielsen
via Trustpilot

God service er "ikke" en nyhed

Hør hvad vores mangeårige kunde siger om os

Hvad er en TV-inspektion af Kloakken?

TV-inspektion er en af de mest anvendte og effektive metoder til at undersøge kloaksystemer. Det skyldes, at det er en yderst moderne og effektiv måde til at finde frem til, hvad problemet i din kloak er.

En tv-inspektion indebærer at vi fører et videokamera ned i din kloak for at identificere evt. brud på kloakrør, tilstopning eller andre fremmedlegemer der skaber problemer i din kloak. 

Hvis du har mistanke om en skade i din kloak, kan du med fordel få foretaget en TV-inspektion og hurtigt afklare, hvad der er galt.

Hos RenKloak har vi erfaring med tv-inspektion af alle former for kloakker og afløb. Vi har det helt rette udstyr, og alle vores medarbejdere har specialviden på området.

Du er altid velkommen til at give os et kald – vi sidder klar til at hjælpe døgnet rundt.

Har du spørgsmål i forhold til forsikring, så se vores Forsikring FAQ her på siden

I videoen kan du se, hvordan en tv-inspektion foregår, hurtigt effektivt og til mindst mulig gene for dig og dine omgivelser.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Sådan foregår en TV-inspektion af din Kloak

  En TV-inspektion foregår ved, at din kloakmester fører et kamera ind i kloakledningen.

  Herfra vil vi kunne se præcist, hvad problemet drejer sig om, og hvorhenne i kloakken skaden befinder sig.

  Det er kort sagt en måde, hvorved vi kan filme direkte ind i din kloak og vurdere, hvorfor du oplever problemer.

  På den måde vil vi også med stor nøjagtighed kunne konkludere hvad problemet er, hvor det befinder sig og hvad der skal til for at afhjælpe dit kloakproblem.

  Du slipper altså for usikkerhederne, og vi kan arbejde målrettet for at udbedre skaden.

  Hvad er fordelene ved en TV-inspektion?

  Selvom vi besidder en omfattende viden som autoriseret kloakmester virksomhed, kan vi ikke altid være sikre på, hvad der egentlig foregår nede i kloaksystemet. Der kan være tale om skader, som vi kun kan gætte os frem til. Her er en TV-inspektion et fremragende redskab.

  I korte træk er fordelene ved en TV-inspektion:

  TV-inspektion – hvornår er det nødvendigt?

  En kloak tv inspektion, er en nem og relativ hurtig metode at anvende, når vi som din kloakmester skal identificere problemer og skade i din kloak. det er en af de mest effektive former for kloakinspektion.

  Dette tillader os effektivt at identificere problemets rod, hvilket gør at vi hurtigt at udbedre og løse dette.
  Det er aldrig en dårlig idé at få foretaget en TV-inspektion, men der er naturligvis nogle tilfælde, hvor vi i højere grad anbefaler dette. Typisk er det de tilfælde, hvor der viser sig at være tilbagevendende problemer med kloakken.

  Hvis du har mistanke om, at der er en skade i din kloak, og du er usikker på, hvad problemet er, så vil det være en god idé at få foretaget en TV-inspektion.

  Skal vi hjælpe dig?

  Du er altid velkommen til at kontakte os på 71 11 11 11 eller [email protected] – så rykker vi ud til dig.

  TV-Inspektion finder årsagen til dine kloakproblemer

  Har du mistanke om, at der er problemer med kloakken, så skal du have lavet en tv-inspektion hurtigst muligt.

  Det eneste vi aldrig har oplevet igennem vores, mere end 17 år som kloakmestre, er et brud på en kloak der er blevet billigere at få udbedret, eller på magisk vis har repareret sig selv fordi man har ventet.

  Det bliver altid værre med tiden, særligt fordi det er nemmere for rotterne at komme ind i din kloak, når der er brud på et kloakrør.

  Når først du har haft rotterne som logerende i et par måneder, så vokser omfanget af dine kloak-problemer hastigt – og samme gør omkostningerne for en reparation. 

  Årsagerne til, at dine kloakproblemer vender tilbage gang på gang, kan være mange. Der kan for eksempel være tale om:

  Det kan med andre ord være svært at fastslå, hvad der er årsagen til netop dine kloakproblemer.

  Det er derfor vigtigt at du får foretaget en professionel TV-inspektion af vores kvalificerede medarbejdere i første ombæring, så vi kan identificere og udbedre skaden målrettet og effektivt, uden en masse usikkerheder.

  Ring til os idag på telefon: 71 11 11 11, så skal vi nok give dig et hudløst ærligt svar på, om du bør få lavet en tv inspektion.

  tv inspektion kamera trådes ned i kloak fra spole
  tv inspektion kamera føres ned i kloak
  mand udfører tv inspektion med kamera

  Er en TV-inspektion det rigtige valg for dig?

  Er du i tvivl om, hvorvidt en TV-inspektion vil være en god løsning for dig, er du selvfølgelig mere en velkommen til at kontakte os. Hos RenKloak har vi solid erfaring med kloakservice, kloakrensning, inspektion af kloakker og andre former for kloakarbejde.

  Vi går op i, at vores kunder får den absolut bedste løsning til deres behov. Hvis der er usikkerheder i forhold til en skade i din kloak, kan det være en stor fordel, at der bliver foretaget en TV-inspektion. Derved kan vi, helt præcist fastslå hvad problemet er, og hvad den bedste løsning er.

  Hvis du ønsker det, kan vi desuden tilbyde at løse problemet på stedet.

  Vi rykker ud på Sjælland – Døgnet rundt

  RenKloak tilbyder kloakservice til private kunder på Sjælland. Skal vi foretage en TV-inspektion for dig på Sjælland? Det gør vi gerne. Vi dækker alle områder fra Dragør til Humlebæk og rundt om Roskilde.

  Skal du have foretaget en slamsugning, en kloakspuling, en TV-inspektion eller andre former for kloakarbejde? Vores autoriserede kloakmester står klar til at hjælpe.

  Vi har forståelse for, at dine kloakproblemer haster. Derfor har vi en døgnvagt, så du kan ringe og bestille tid, når det passer dig. Ringer du tidligt om morgenen, sent om aftenen eller midt om natten, sidder vi klar til at rykke ud til dig.

  Skal vi foretage en TV-inspektion hos dig?

  Ønsker du at få en specialiseret medarbejder til at foretage en professionel TV-inspektion hos dig? Eller sidder du med uopklarede spørgsmål?

  Du er mere end velkommen til at kontakte os.

  Vi kan også hjælpe med forsikringselskabet – men ring til os først da vi kan rådgive dig omkring dette, hvor forsikringen altid er interesseret i at udbetale mindst muligt.

  Se også vores Forsikring FAQ.

  Du kan ringe til os på telefon 71 11 11 11 eller sende en mail til [email protected].

  Vi har åbent døgnet rundt for tidsbestilling – så du kan aldrig ringe på et dårligt tidspunkt.

  Betaler forsikringen?

  Uanset om det er dig eller dit forsikringsselskab, der skal betale for din TV-Inspektion, så bestemmer du helt selv hvilken kloakmester du ønsker skal lave tv-inspektionen og efterfølgende udbedre skaden.

  RenKloak kan sikre, at du får den dækning, som du er berettiget til. Det er vi eksperter i. Det er derfor ikke nødvendigt, at kontakte forsikringsselskabet før du kontakter RenKloak. Husk: det er altid dig der bestemmer, hvem der skal foretage tv-inspektion hos dig, ikke forsikringsselskabet.

  Og når du selv bestemmer, giver det mening at vælge en kloakmester, der har værdierne i orden.

  RenKloak hjælper mange af vores kunder med deres sager overfor forsikringsselskaberne og har derved stor erfaring i hvilken dokumentation, der er nødvendig ved eventuelle skader på kloaksystemet.

  RenKloak kan klare sagen med forsikringen fra start til slut. RenKloak kan lokalisere skaden, tage kontakt til forsikringsselskabet og anmelde skaden. Vi kan tage dialogen om skaden er dækningsberettiget, sikre at du får den dækning som du er berettiget til, og udføre reparationen efter aftale med dig og forsikringsselskabet.

  I 9 ud af 10 tilfælde hvor der er alvorlige problemer med kloakken er der nemlig tale om en forsikringssag.

  Hvad der er endnu bedre er, at forsikringsselskabet i langt de fleste tilfælde ikke bare dækker omkostningerne til udbedring af skaden, de dækker også prisen på selve tv-inspektionen.

  Hos RenKloak har vi arbejdet med tv-inspektion af kloak i mere end 10 år.

  Vi lærte meget hurtigt, at det er de færreste der sætter pris på, at skulle bøvle mere end nødvendigt med deres forsikringsselskab.

  Derfor tager vi os af næsten alt det praktiske i forhold til forsikringen, når du også vælger os til at udbedring af dine kloak-problemer.

  Da vi er eksperter i, at sikre, at du får den dækning du er berettiget til, er det derfor altid bedst at kontakte  RenKloak først, så vi kan sikre, at sagen forløber så let som muligt med forsikringselskabet.

  Ring til RenKloak og bestil en tid til en tv-inspektion. Vi tager imod bestillinger hele døgnet, så du kan ringe når det passer dig.

   

  TV Inspektion af kloak pris

  Hos Renkloak finder du den skarpeste kloak tv inspektion pris. Vores priser starter fra 1.900, – kroner. Den endelige pris afhænger dog af størrelsen på dit kloaksystem. Uanset hvad, skal du dog altid forvente en kloakinspektion af højeste kvalitet. Gennem mere end 17 år i faget, har vi raffineret og optimeret vores arbejdsproces. Vi er derfor eksperter på området, og vi har erfaring og kendskab til alle typer af kloakker.

  Når du beder os om at udføre en inspektion af kloak, gøres det derfor effektivt og præcist. Du skal derfor ikke betale for usikkerhed eller andet ligegyldigt tidsforbrug. Vi anvender kun de bedste værktøjer og teknikker, og vi sørger for at holde os opdateret omkring alle udviklinger i faget. Dette tillader os at udføre en kloakinspektion af nye, såvel som gamle, kloakker. Du kan se vores priser for TV-Inspektion, samt vores andre kloakservices her.

  Har du oplevet problemer med din kloak? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Bliver problemer og skader i kloaksystemet ikke løst i tide, kan det blive både en kompliceret og dyr proces. En tv-inspektion af kloak er derfor altid en god ide at få udført. Ønsker du at høre mere om vores tv-inspektion af kloak pris, kan du ringe til os på 71111111, ved at skrive til vores mail [email protected] eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Husk at vi har døgnvagt, så uanset hvornår du oplever et problem, kommer vi når du kalder.

  Danmarks bedste kloakmester - iflg. Trustpilot

  Siden vores etablering for mere end 10 år siden, har der kun været et mål for RenKloak – og det er at du som kunde kan føle dig 100% tryg igennem hele processen.

  Det betyder meget for os, at vi behandler andre som vi gerne selv vil behandles.

  Derfor kan du altid forvente, et hudløst ærligt svar på dit spørgsmål. 

  Ovenstående har vist sig, at være værdier vores kunder sætter stor pris på, dette har medført, at vi igennem de sidste mange år har været den uden sammenligning bedst bedømte kloakmester på Trustpilot.

  Mere end 550 kunder har allerede givet os deres anbefaling, hvilket for os er et signal om, at vi skal fortsætte med ærlighed, integritet og kloakarbejde i en kompromisløs kvalitet.

  Du kan ringe døgnet rundt og bestille tid til din tv-inspektion.

  Det koster heller ikke ekstra at ringe og booke en tid til din tv-inspektion uden for almindelig arbejdstid.

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11