Strømpeforing

Få et prisoverslag med vores simple prisberegner
Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Beregn prisen på strømpeforing

Spar helt op til 80% med strømpeforing af din kloak frem for at få den gravet op

Prisen på din kloakopgave går hånd i hånd med den mængde ressourcer, din kloakmester skal bruge på at løse den – og strømpeforing sparer os rigtig mange ressourcer, og dermed også dig, rigtig mange penge.

Mellem os er sandheden, at du ved at lave strømpeforing kan få renoveret din kloak til 1/5 del af prisen, og opnå en holdbarhed på 50-100 år på det beskadigede område. 

Det lyder næsten for godt til at være sandt, og det er det desværre også i nogle tilfælde, da det kræver røret bliver foret helt rigtigt første gang. 

Men hvis du sørger for at bruge en dygtig autoriseret kloakmester med speciale i strømpeforing, så kan du forvente et holdbart resultat, da det materiale vi benytter os af, er lige så holdbart som et kloakrør.

Hvorfor man lige så godt kan fore røret i stedet for at grave hele kloakken op og skifte rørerne ud.

Så vi vil, altid anbefale dig at få strømpeforet din kloak fremfor at få gravet haven op, hvis det er en mulighed. 


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Beregn din pris på strømpeforing

  Prøv vores prisberegner

  Med vores prisberegner kan du hurtigt få et prisoverslag på, hvad det vil koste dig at få fortaget strømpeforing af din kloak.

  8/10 får et prisoverslag, allerede samme dag eller senest dagen efter.

  For at få en korrekt pris på strømpeforing, kræver det dog, som regel, at du får foretaget en TV Inspektion af din kloak, da den udarbejdede rapport fortæller os, hvad din kloak fejler, samt hvad og hvor vi skal strømpefore den.

  Har du ikke allerede fået lavet en TV Inspektion, så ring til os på telefon: 71 11 11 11, så kan vi booke en tid til en TV Inspektion en af de kommende dage.

  Kontakt os endelig, hvis du har yderligere spørgsmål, eller er i tvivl om hvilke variabler du skal indtaste, så skal vi nok tage dig i hånden og sikre, at du får udregnet prisen korrekt.

  Slip for rod i haven med strømpeforing

  Vi altid opmærksomme på vores omgivelser, når vi arbejder – især når vi udfører større opgaver. Vi gør alt, hvad der står i vores magt, for at være til mindst mulig gene for dig og dine omgivelser, når vi er i gang med at løse din opgave. 

  Men, der er selvfølgeligt en verden til forskel på, når vi går igang med minigraveren og graver i haven, og når vi laver en strømpeforing, der er en 100% opgravningsfri renovering af din kloak.

  Det er også det der gør, at prisen på strømpeforing er væsentligt mindre end prisen på en fuld udgravning og renovering af din kloak.

  Strømpeforing pris punktforing

  Er der situationer hvor man ikke bør anbefale strømpeforing?

  I de fleste tilfælde anbefaler vi strømpeforing. Ganske enkelt fordi det er en renovering af din kloak, der ikke er til gene, kun koster en 1/5 del af prisen for en fuld udgravning og renovering, og holder lige så lang tid som den dyre udgave, der samtidig er til gene for dig. Det er næsten for godt til at være sandt.

  I langt de fleste tilfælde er strømpeforing faktisk den ideelle løsning.

  Men der er stadig situationer, hvor det ikke er muligt at strømpefore. Dette vil ofte være i tilfælde, hvor man har gået i lang tid med kloakproblemer, der ikke er blevet løst, og hele dit kloaksystem derfor er voldsomt beskadiget.

  Derfor anbefaler vi, at du får en kloakmester ud hurtigst muligt og kigge på opgaven, så du ikke risikerer at skulle skifte rør, hvor du kunne være sluppet med skrækken – og en strømpeforing.

  Vi kigger glædeligt ud, og giver et tilbud på din opgave. vi kører dagligt på det meste af Sjælland, så ring endelig 71 11 11 11 og spørg efter Tommy Bisted.

  Så skal jeg nok give et godt tilbud. der holder vand – ligesom vores strømpeforinger.

  Se os i aktion

  Arbejde og gravning til omfangsdræn - professionelt kloakarbejde
  Afspil video
  Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

  Få et gratis tilbud på strømpeforing - eller en uforpligtende snak

  Er du i tvivl om, hvorvidt strømpeforing kan løse dine kloakproblemer, så kontakt os gerne.

  Vi sidder altid klar til at tage en uforpligtende snak, og til at give uvildig råd og vejledning – både i forhold til strømpeforing, men også i forhold til alle andre spørgsmål om kloak og afløb.

  Vi kan også guide dig i forhold til pris på strømpeforing, samt hvorvidt det kan svare sig i netop din situation at få foretaget strømpeforing.

  Ring  71 11 11 11. Jeg sidder klar ved telefonen.

  Tommy Bisted

  autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

  #1 kloakmester på trustpilot

  Vi har allerede fået over 400 anmeldelser på trustpilot, og er ratet som den bedste kloakmester i landet, hvilket heldigvis indikerer, at de fleste mennesker sagtens kan se logikken i, at kvaliteten i vores arbejde er en god investering, når det kommer til kloakrenovering.

  Så du kan helt sikkert finde en, der vil gøre det lidt billigere. Men – hvis vores eksisterende kunder har ret – så finder du ikke nogen, der gør det bedre.

  Strømpeforing - Brug en kloakmester som har styr på materialevalget

  Tidligere har man udført strømpeforing ved hjælp af polystyren. Polystyren har imidlertid vist sig at være skadeligt for mennesker. stoffet kan give kraftige lugtgener, selv i meget små doser, men hvad værre er, anses stoffet nu for at være kræftfremkaldende.

  Det er derfor kommet på en liste med hormonforstyrende stoffer, som er udarbejdet af EU. Derfor er langt de fleste firmaer gået væk fra at bruge polystyren, da omkostningerne til sikkerhedsudstyr og forholdsregler, blev for omfattende. Mange er i stedet gået over til at bruge damptryk i forbindelse med strømpeforing, da det er ganske uskadeligt.

  Hos RenKloak, sætter vi en ære i at være en ansvarlig virksomhed. Derfor bruger vi kun de bedste og mest sikre materialer og maskinel. Det gør vi både for din, vores egen og miljøets skyld.

  Strømpeforing kan også foretages i afløbsinstallationer

  Strømpeforing er ikke kun noget man foretager i kloakrør. Det kan også med fordel bruges i afløb og afløbsinstallationer. Fordelene er på mange måder de samme. Det er selvfølgelig ikke alle afløbsinstallationer, der er placeret, så de skal graves op i forbindelse med udskiftning. Dog er de ofte hæftet i beton og i kloakrørene. Det er derfor ofte forbundet med store gener at udskifte dem. Særligt i form af byggeaffald og byggestøv.

  Med strømpeforing undgår du fuldstændigt dette. Samtidig er holdbarheden, som ved strømpeforing af kloak, helt op til 100 år. Det er fordi, vi benytter os af de samme materialer i kloak og afløb.

  Fuldstændig som kloakken, er afløbsinstallationerne også udsat for løbende slid. De er ofte ligeså gamle som huset, og mange vil derfor trænge til udskiftning – ofte uden at deres ejere er bevidste om det. Problemet er nemlig, at man som oftest ikke opdager problemet, før det er for sent. Der kan, derfor være mange penge at spare på at få efterset sine afløbsinstallationer i tide. Altså FØR uheldet er ude.

  Med en simpel TV-Inspektion kan vi hurtigt afgøre tilstanden af dine afløbsinstallationer. På den måde kan vi også opdage eventuelle skader, og komme med forslag til, hvordan de bedst udbedres.

  Er afløbsinstallationerne ikke fuldstændig ødelagt, kan vi også her, rede dem med strømpeforing. Med et minimum af gener og til en brøkdel af prisen, kan vi således, forlænge levetiden på dine afløbsinstallationer med MANGE år.

  Derved kan du også slappe af, med vished om, at dine afløb fungerer optimalt de næste mange år.

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11