Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du en stoppet vask?

Rensning af stoppet vask, fra 895,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Har du en stoppet vask?

Rensning af stoppet vask, fra 895,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Vi gør en stoppet vask god igen

Døjer du med en stoppet vask, kan det give store gener i det daglige. Det er vigtigt, at vasken fungerer lige præcis som den skal, så hverdagen kan forløbe nemt og uproblematisk. Er din vask stoppet, kan vi hjælpe med at gøre den god igen, så du ikke behøver at spekulere på, om problemet opstår gentagende gange.

Der er mange, som forsøger at få styr på en stoppet vask selv ved hjælp af diverse husråd. Det kan være alt fra kaustisk soda, afløbsrens og andre rengøringsmidler. Nogle gange kan det få din vask til at virke igen, men ofte vil problemet vende tilbage, fordi der sidder en skade, der skal repareres.

Det er også vigtigt at være opmærksom på, at de forskellige kemikalier, der bruges til at rense afløbet i mange tilfælde kan gøre skade i dit kloaksystem. Du bør derfor overveje, om det er en bedre og mere bekvem løsning for dig på kort og lang sigt at få en professionel og kvalificeret medarbejder til at klare det for dig, hvis du har problemer med en stoppet vask.

Vores opgave er ikke bare at afhjælpe dit problem, så du igen kan bruge din vask. Vores opgave er at løse opgaven grundigt, så du undgår en stoppet vask efter kort tid igen. Når du har et akut problem, gør vi vores bedste for, at du kan få en tid hurtigst muligt. Vi vil nemlig gerne have, at du oplever så få gener som muligt, når der er problemer med kloakken eller en stoppet vask i din husstand.

Hos RenKloak hjælper vi private kunder på Sjælland med kloakservice. Lige meget om det er et stoppet toilet, mistanke om problemer med kloakken eller en stoppet vask, der får dig til at søge hjælp hos en ekspert, sidder vi klar til at hjælpe dig.

Stoppet vask – hvorfor sker det?

Der kan være mange årsager til en stoppet vask. Nogle gange opstår problemet på grund af madrester, hår og fedt, der kan sætte sig som en prop i afløbet og resultere i en stoppet vask. Udover at det gør vasken ubrugelig, så kan det også give en ubehagelig lugt. Det er de færreste af os, der synes, at det er særligt rart.

Andre gange skyldes det et mere komplekst problem. Det er typisk, hvis problemet er tilbagevendende, at der er tale om skader og dybereliggende problemer. Oplever du gang på gang problemer med en stoppet vask, vil vi meget gerne hjælpe dig, så du kan komme til at bruge din vask igen, og så du undgår ubehagelige lugtgener.

Der er ingen tvivl om, at det ikke er sjovt med en stoppet vask. Har du brug for hjælp til at løse problemet, er du meget velkommen til at give os et kald. Vores professionelle og kompetente medarbejdere ved lige, hvad der skal til for at få en stoppet vask til at virke optimalt igen. Hvis du gerne vil have en dygtig fagmand til at afhjælpe dit problem med en stoppet vask, er du derfor kommet det helt rigtige sted hen.

Kan du selv fikse en stoppet vask?

Nogle gange kan man hurtigt og nemt fikse en stoppet vask selv. Men du skal være opmærksom på, at nogle rengøringsmidler kan beskadige kloaksystemet. Det betyder, at selvom det muligvis løser problemet her og nu, kan det give nye problemer på længere sigt. Derfor er det vigtigt at vide, hvad der gerne må hældes i afløbet, og hvad du helst skal undgå at hælde ned.
Som sagt kan forskellige kemikalier skade kloaksystemet, og du bør som udgangspunkt holde dig fra at hælde den slags i vasken – også en stoppet vask. Udover at kemikalierne kan skade kloaksystemet, er det skadeligt for miljøet. Der kan være tale om kemikalier som:

  • Kaustisk soda
  • Afløbsrens
  • Klorin
  • Eddikesyre

Har du en stoppet vask, og vil du gerne forsøge at afhjælpe problemet selv på en skånsom og miljøvenlig måde, vil det bedste råd være at hælde kogende vand i afløbet. Det kan du forsøge dig med et par gange, men virker det ikke, kan det tyde på et mere alvorligt problem. I sådan et tilfælde kan vores professionelle og kompetente medarbejdere hjælpe dig og få has på problemet.

Ring til os – når det passer dig

Hos RenKloak har vi en døgnvagt. Det betyder, at du kan ringe til os, når det passer dig. Ring til os for at bestille en tid på 71 11 11 11. Vil du hellere sende os en mail, har du også mulighed for det. Skriv til os på kontakt@renkloak.dk. Så gør vi vores bedste for at sende dig et svar inden for 24 timer.

Hos RenKloak møder du udelukkende medarbejdere, der er specialiserede i kloakservice for private. Fagligheden er i top, og alle vores specialister er venlige, høflige og forstående for din udfordring. Vi udfører vores arbejde med respekt for dig og dine omgivelser, og vi stræber altid efter at give dig og dine omgivelser så få gener som muligt, når vi rykker ud for at afhjælpe dine problemer med afløbet, toilettet eller kloakken.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til en rensning af en stoppet vask kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad koster det?

Prisen for en rensning af en stoppet vask starter ved 895,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har renset din stoppet vask tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han renser dit stoppet afløb professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Jørgen Astradsson Jensen
Hurtig, venlig og imødekommende service. Problemet hurtigt løst

September 2018

Birthe Larsen
Arbejdet udført alt fungerer, fuld tilfredshed . en virksomhed vi vil bruge igen hvis der opstår problemer i kloarksystemet.

September 2018

Bent
Jeg har benyttet RenKloak ApS flere gange. Jeg er blevet betjent til min store tilfredshed. Hurtigt og korrekt. Og arbejdet er blevet udført omhyggeligt. Jeg vil ikke tøve med at benytte firmaet igen.

September 2018

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os