Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du et stoppet toilet?

Rensning af stoppet toilet, fra 895,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Har du et stoppet toilet?

Rensning af stoppet toilet, fra 895,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Når uheldet er ude med et stoppet toilet

Alle og enhver kan komme ud for et stoppet toilet. Det ændrer dog ikke ved den kendsgerning, at det kan volde store gener i ethvert hjem. Når et akut problem af denne type opstår, er det afgørende, at du kan få hjælp hurtigt. Det kan du hos RenKloak. Vores medarbejdere er dygtige og kompetente, og de stræber altid efter at imødekomme kundernes behov.

Derfor tilbyder vi også en døgnvagt, så du nemt kan få hjælp, når du pludselig står med et stoppet toilet midt om natten. Vi tager imod bestillinger fra kunder døgnet rundt, og det betyder, at du kan ringe lige præcis, når det passer dig. Har du et problem, der er af akut karakter, vil vi gøre vores bedste for at afhjælpe det med så kort varsel som muligt. Vores specialiserede medarbejdere har altid fokus på at hjælpe dig, så du får så få gener som muligt – både når det kommer til, hvor hurtigt vi kan rykke ud til dig, samt måden hvorpå vi udfører arbejdet.

Har du problemer med et stoppet toilet, er du altså landet det rette sted. Hos RenKloak hjælper vi vores kunder med en lang række af opgaver. Hvad enten den er gal hos dig med et stoppet toilet, en stoppet vask, eller du har mistanke om, at der er problemer med din kloak, kan du til hver en tid ringe efter vores hjælp. Vi kører ud til kunder på Sjælland, og du kan kontakte os på ethvert tidspunkt. Vi udfører alle typer af autoriseret kloakarbejde, og vi påtager os gerne små som store opgaver for dig som privatkunde.

Stoppet toilet – hvorfor sker det?

Når du oplever problemer med et stoppet toilet, kan det skyldes, at der sidder uønskede ting nede i afløbet og danner en form for prop, så vandet ikke kan løbe igennem. Det kan dreje sig om, at det der skylles ud i toilettet, ikke kan opløse sig, men i stedet samler sig i afløbet og blokerer. Du kan selv være opmærksom på, om du skylder uhensigtsmæssige ting ud i toilettet. Det kan for eksempel være:

 • Vatpinde
 • Køkkenrulle
 • Klude
 • Cigaret skodder
 • Bleer
 • Vatrondeller
 • Hår

Men det er langt fra altid selvforskyldt. Der kan være tale om alvorlige skader, som resulterer i et stoppet toilet. Der kan være tilfælde, hvor der er skader i afløbet, som du som privatperson kan have svært ved at reparere selv. En god tommelfingerregel er at spørge sig selv, om et stoppet toilet er noget, som du har oplevet før. Sker det flere gange, kan det være tegn på, at der er noget alvorligt galt, og i sådan et tilfælde, kan det være nødvendigt at få vores professionelle fagmænd til at kigge på det.

Kan du selv fikse et stoppet toilet?

Det er ingen hemmelighed, at mange mennesker altid vil forsøge at fikse et stoppet toilet selv. Og nogle gange kan det være en fin løsning. Somme tider kan gode husråd være til stor hjælp, hvis der er tale om småproblemer. Hvis du gerne vil forsøge at fikse et stoppet toilet selv, kan det godt betale sig at være særligt opmærksom på, hvordan du griber det an.

De fleste mennesker vil gå en smule i panik og forsøge sig med forskellige kemikalier for at få has på et stoppet toilet hurtigt. Giftige kemikalier kan gøre skade på kloaksystemet og miljøet, og derfor bør man som udgangspunkt holde sig fra at hælde det i toilettet. Det kan være kemikalier som:

 • Eddikesyre
 • Kaustisk soda
 • Klorin
 • Afløbsrens

Vil du gerne få bugt med et stoppet toilet på egen hånd, vil det være en god idé at nøjes med at bruge en svupper. En svupper kan skabe undertryk, og på den måde kan du være heldig, at vandet igen kan løbe ud. Det vil typisk være, når der er tale om små og mindre betydelige problemer, som resulterer i et stoppet toilet.

Er der tale om en mere alvorlig skade eller et dybtliggende problem, vil det sandsynligvis kræve professionelle medarbejdere og redskaber til at fikse det. Oplever du et stoppet toilet, som bliver ved at give problemer eller ikke kan klares med en svupper, skal du endelig tage kontakt til RenKloak. Vi ved, hvad der skal til og hjælper gerne, når du står med et stoppet toilet.

Skal vi hjælpe dig med et stoppet toilet?

Hvis du ønsker vores hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Du kan altid få fat i vores døgnvagt ved at ringe på 71 11 11 11. Har du en forespørgsel, som er mindre akut, har du også altid den mulighed at sende os en mail. Det gør du ved at skrive til kontakt@renkloak.dk.

RenKloak stræber efter at imødekomme kundernes behov. Uanset om du står med et stoppet toilet eller et andet problem, så vil vores kompetente medarbejdere hjælpe dig med den bedste løsning. Vi prioriterer dig som kunde højt, og derfor ser vi gerne, at du ender ud med et særdeles tilfredsstillende resultat uden at opleve for mange gener.

Vi klarer et stoppet toilet for private på Sjælland

RenKloak kører ud til private kunder på hele Sjælland. Uanset om du har behov for hjælp i Holte, Roskilde, København, Køge eller et femte sted, så kommer vores dygtige fagfolk og hjælper dig med dine kloakproblemer.

Vi kommer også gerne ud til dig for at afhjælpe dine problemer med et stoppet toilet, så du ikke behøver at bekymre dig længere. Vi ved, hvor irriterende, det kan være, og derfor klarer vi det hurtigt og effektivt, og vi er altid hensynsfulde, når vi arbejder.

Hos RenKloak har vi solid erfaring med at få et stoppet toilet til at virke, som det skal igen. Vi ser helst, at vores kunder får afhjulpet skaden på den bedst mulige måde, så problemet ikke vender tilbage efter kort tid. Har du brug for professionelle fagfolk til at klare problemet for dig, er du derfor mere en velkommen til at kontakte os.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til en rensning af stoppet toilet kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad koster det?

Prisen for en rensning af stoppet toilet starter ved 895,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har udført en rensning af stoppet toilet tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han renser dit stoppet toilet professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Jørgen Astradsson Jensen
Hurtig, venlig og imødekommende service. Problemet hurtigt løst

September 2018

Birthe Larsen
Arbejdet udført alt fungerer, fuld tilfredshed . en virksomhed vi vil bruge igen hvis der opstår problemer i kloarksystemet.

September 2018

Bent
Jeg har benyttet RenKloak ApS flere gange. Jeg er blevet betjent til min store tilfredshed. Hurtigt og korrekt. Og arbejdet er blevet udført omhyggeligt. Jeg vil ikke tøve med at benytte firmaet igen.

September 2018

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os