Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du et stoppet afløb?

Rensning af stoppet afløb, fra 895,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Har du et stoppet afløb?

Rensning af stoppet afløb, fra 895,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Stoppet afløb – hvorfor sker det?

Et stoppet afløb kan være en ubehagelig fornøjelse, som kan give store gener i hverdagen. De fleste tænker ikke over afløbet, førend det giver problemer. Når det sker, er der ingen tvivl om, at det ikke er sjovt på nogen tænkelig måde. Udover at der ikke kan løbe vand igennem, som der skal, kan det give en grim lugt, som de fleste ikke ønsker i eller uden for sin bolig.

Når du får problemer med et stoppet afløb, kan der være mange årsager til, at det er endt på den måde. Det kan være alt fra ukomplicerede, små problemer, der lige kan fikses på et øjeblik til langt mere alvorlige skader, som kræver professionelle medarbejdere med det rette udstyr. Derfor er det vigtigt at tage et stoppet afløb seriøst.

Det er ofte på badeværelset eller i køkkenet, at der opstår problemer med et stoppet afløb. Det skyldes, at der nemt kan komme hår, fedt, sæberester og andre uhensigtsmæssige ting ned i afløbet, som nogle gange sætter sig som en prop. Sidder proppen dybt, kan det være svært at klare selv, men hvis problemet er overfladisk og kan fjernes hurtigt, kan du som privatperson forsøge at gøre noget ved det på egen hånd.

Hvis problemet sker gentagende gange, kan det være tegn på en mere alvorlig skade. Oplever du et stoppet afløb gang efter gang, vil det sandsynligvis kræve hjælp udefra. Du er meget velkommen til at kontakte RenKloak. Så fikser vi problemet, så hurtigt som muligt. Vi bestræber os altid på at minimere gener for dig og dine naboer, og vi arbejder effektivt og hensynsfuldt.

Forebyggelse af stoppet afløb

Vil du gerne undgå, at dit afløb stopper til, er der nogle gode råd, som du kan tage med dig videre. Nogle skader er dog svære at undgå, da det handler om en skade i selve afløbet. I de tilfælde vil du som privatperson ikke have nogen indflydelse. Men uanset hvad, kan det være fornuftigt at overveje, hvad der bliver hældt i dine afløb, og hvad du selv gør for at holde dem rene.

Som udgangspunkt kan det være en god idé at gennemskylle dine afløb med kogende vand engang imellem. På den måde sørger du for, at skidt løbende bliver renset ud og ikke hober sig op og danner propper. Gennemskyller du med kogende vand en gang om måneden, har du allerede gjort meget for at undgå et stoppet afløb.

Du kan også overveje, hvad der bliver hældt i dine afløb. For eksempel er olie, fedt, kaffegrums og hår noget, der kan forårsage et stoppet afløb. Vil du gerne selv gøre noget for at undgå et stoppet afløb, kan du derfor være opmærksom på ikke at hælde uhensigtsmæssige ting i afløbet.

Hvordan fikser du selv et stoppet afløb?

Er uheldet alligevel ude, og står du pludselig med et stoppet afløb, så kan du som privatperson selv gøre noget for at afhjælpe problemet. Mange mennesker vil måske forsøge sig med diverse kemikalier for at få vandet til at løbe igennem igen. Det er forståeligt, at de fleste prøver sig frem med forskellige midler. Men der kan alligevel være noget fornuft i at tænke over, hvad det er, der kommer i afløbet.

Mange kemikalier kan forvolde store skader på både kloaksystemet og miljøet, hvis de hældes direkte deri. Det er kemikalier som kaustisk soda, eddikesyre, klorin og afløbsrens. Det er derfor en god idé at minimere eller undgå brug med dens slags.

Døjer du med et stoppet afløb, er den bedste og mest skånsomme måde derfor at skylle igennem med kogende vand, ligesom når du forebygger et stoppet afløb. Du kan være heldig, at problemet er overfladisk. Hvis det er tilfældet, vil kogende vand være yderst effektivt og sandsynligvis kunne få has på problemet.

Hvis du har forsøgt at skylle igennem med kogende vand nogle gange, men der stadig er problemer med et stoppet afløb, kommer vores kvalificerede medarbejdere gerne ud og hjælper dig. Vi har stor erfaring med at få et stoppet afløb til at virke optimalt igen. Tøv ikke med at kontakte os. Vores professionelle medarbejdere sidder klar til både store og små udfordringer.

Stoppet afløb – en sag for os

Døjer du med et stoppet afløb, har vi stor forståelse for, at du gerne vil have afhjulpet problemet hurtigst muligt. Netop derfor har vi åbent døgnet rundt for tidsbestilling. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have os til at afhjælpe dit problem med et stoppet afløb.

Du kan ringe til vores døgnvagt på 71 11 11 11. Du ringer aldrig på et dårligt tidspunkt. Derudover har du også mulighed for at skrive til os på mail. Send en mail til kontakt@renkloak.dk. Vi bestræber os på at give dig svar inden for 24 timer efter, at vi har modtaget din mail.

Vi fikser et stoppet afløb hos private på Sjælland

Et stoppet afløb kan være en ubehagelig fornøjelse, som kan give store gener i hverdagen. De fleste tænker ikke over afløbet, førend det giver problemer.

Når det sker, er der ingen tvivl om, at det ikke er sjovt på nogen tænkelig måde. Udover at der ikke kan løbe vand igennem, som der skal, kan det give en grim lugt, som de fleste ikke ønsker i eller uden for sin bolig.

Vi kører ud til private kunder på hele Sjælland. Uanset om du befinder dig i Holte, Roskilde, København, Køge eller et femte sted, så vil vores professionelle og uddannede fagfolk hjælpe dig med dine kloakproblemer.

Hos RenKloak rykker vi også gerne ud til dig for at afhjælpe dit problem med et stoppet afløb. Vi ved, hvor ubehageligt dit problem kan være, og vi forstår, at det haster. Derfor klarer vi det hurtigt og effektivt, og vi er altid hensynsfulde, når vi arbejder.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til en rensning af stoppet afløb kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad koster det?

Prisen for rensning af stoppet afløb starter ved 895,- Se mere under priser.

Hvad med betaling?

Når RenKloak har renset dit stoppet afløb tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han rensr dit stoppet afløb professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Jørgen Astradsson Jensen
Hurtig, venlig og imødekommende service. Problemet hurtigt løst

September 2018

Birthe Larsen
Arbejdet udført alt fungerer, fuld tilfredshed . en virksomhed vi vil bruge igen hvis der opstår problemer i kloarksystemet.

September 2018

Bent
Jeg har benyttet RenKloak ApS flere gange. Jeg er blevet betjent til min store tilfredshed. Hurtigt og korrekt. Og arbejdet er blevet udført omhyggeligt. Jeg vil ikke tøve med at benytte firmaet igen.

September 2018

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os