Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du en stoppet vask?

Rensning af stoppet vask, fra 895,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Har du en stoppet vask?

Rensning af stoppet vask, fra 895,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Stoppet vask FAQ

Døjer du med en stoppet vask, kan det give store gener i det daglige. Det er vigtigt, at vasken fungerer lige præcis som den skal, så hverdagen kan forløbe nemt og uproblematisk. Er din vask stoppet, kan vi hjælpe med at gøre den god igen.

Vores opgave er ikke bare at afhjælpe dit problem, så du igen kan bruge din vask. Vores opgave er at løse opgaven grundigt, så du undgår en stoppet vask efter kort tid igen.

Hvis du klikker dig igennem spørgsmålene her på siden, kan du hurtigt og nemt finde de svar og informationer, du søger i forhold til stoppet vask. Vi hos RenKloak har med udgangspunkt i vores erfaring forsøgt at give svar på de oftest stillede spørgsmål. Har du brug for hjælp, er du mere en velkommen til at give os et kald på 71 11 11 11.

Hvad skal jeg gøre, når jeg har problemer med en stoppet vask?

Mange gange kan man godt fikse en stoppet vask selv. Men du bør være opmærksom på, at det ikke altid holder på sigt. Det betyder, at selvom du måske finder en løsning på problemet her og nu, kan problemet desværre vise sig at vende tilbage. Er det tilfældet, vil det være en god idé at kontakte et professionelt kloakfirma.

 

Lyn-guide: Få styr på en stoppet vask

Hvis du gerne vil afhjælpe problemet med en stoppet vask på egen hånd, så har vi nogle gode råd til dig. Du kan følge RenKloaks lyn-guide her trin for trin:

 1. Tag straineren (den lille rist i vasken) eller proppen op.
 2. Rens straineren eller proppen og fjern synligt skidt fra afløbet.
 3. Kog 2-3 liter vand – for eksempel i en gryde eller kedel.
 4. Hæld det kogte vand direkte ned i afløbet i den stoppet vask.
 5. Gentag trin 3 og 4 nogle gange – efter behov.
 6. Er vasken stadig stoppet? Tilkald professionel hjælp på 71 11 11 11.

 

Har du brug for hjælp? – RenKloak sidder klar

Oplever du fortsat, at vasken stopper til, selvom du har forsøgt med kogt vand, hjælper vi dig gerne med at få has på problemet. RenKloak er specialiseret i kloakservice, og vores medarbejdere er alle dygtige og kompetente. Ring gerne til os på 71 11 11 11 eller send en mail til kontakt@renkloak.dk.

Hvad må jeg ikke hælde i en stoppet vask?

Nogle gange kan du hurtigt og nemt fikse en stoppet vask selv. Men du skal være opmærksom på, at nogle rengøringsmidler kan beskadige kloaksystemet og miljøet. Derfor er det vigtigt at vide, hvad der gerne må hældes i afløbet, og hvad du helst skal undgå at hælde ned. Følgende rengøringsmidler bør du helt undgå eller minimere brugen af:

 • Kaustisk soda
 • Eddikesyre
 • Klorin
 • Afløbsrens

 

Har du en stoppet vask, og vil du gerne forsøge at afhjælpe problemet selv på en skånsom og miljøvenlig måde, vil det bedste råd være at hælde kogende vand i afløbet. Du kan se vores trin for trin guide her på siden under Hvad skal jeg gøre, når jeg har problemer med en stoppet vask? 

 

Ring til os – vi kører gerne ud dig

Skal RenKloak hjælpe dig med en stoppet vask eller et andet kloakproblem? Du er altid velkommen til at ringe til os på 71 11 11 11 eller sende en mail til kontakt@renkloak.dk. Så vil vores specialiserede medarbejdere rykke ud til dig hurtigst muligt.

Hvad er årsagen til, at jeg får problemer med en stoppet vask?

Der kan være mange årsager til en stoppet vask. Af og til er der tale om et overfladisk og simpelt problem, som kan løses på relativt kort tid med det rette udstyr. Andre gange kan det være mere komplekse udfordringer, som kræver en del mere tid og arbejde.

 

Derfor stopper vasken

Det kommer an på omfanget af en eventuel skade, og hvilket type problem der kan være tale om. Hos RenKloak har vi erfaret, at en stoppet vask normalt skyldes:

 • Aflejringer af sæbe og fedt
 • En prop af skidt – eksempelvis madrester
 • En skade i afløbet eller kloakken

 

Giv os et kald – vi kommer hurtigt

Der er ingen tvivl om, at det ikke er sjovt med en stoppet vask. Har du brug for hjælp til at løse problemet, er du meget velkommen til at give os et kald på 71 11 11 11. Vores professionelle og kompetente medarbejdere ved lige, hvad der skal til for at afhjælpe problemet.

Hvis du har mistanke om, at der er tale om en overfladisk prop i afløbet, kan du i første omgang forsøge at løse problemet på egen hånd. Her på siden kan du for eksempel læse vores trin for trin guide til Hvad skal jeg gøre, når jeg har problemer med en stoppet vask?

Hvordan forebygger jeg en stoppet vask?

Hvis du gerne vil forebygge en stoppet vask, har vi hos RenKloak nogle gode råd til, hvad du selv kan gøre for at undgå, at sådan et problem opstår. For det første er det en god idé at være opmærksom på, hvad der bliver hældt i vasken. For at forhindre en stoppet vask, bør du undgå at hælde disse ting i afløbet:

 • Olie
 • Kaffegrums
 • Hår
 • Fedt
 • Æggehvider

 

Det er aldrig sjovt at have problemer med en stoppet vask, og derfor vil vores anbefaling til dig som privatperson være at vedligeholde afløbene i din vask. Det kan du nemt gøre ved at gennemskylle med kogt vand. Læs gerne proceduren her på siden under Hvad skal jeg gøre, når jeg har problemer med en stoppet vask?

 

Skal vi afhjælpe dit problem?

Står du og har brug for vores hjælp? Vi kører hellere end gerne forbi dig. Ring blot på 71 11 11 11, så kommer vores uddannede medarbejdere ud til dig hurtigst muligt. Vi har det rette udstyr og den stærke faglighed.

Hvordan kan RenKloak hjælpe med en stoppet vask?

Det kan være meget forskelligt, hvordan vi afhjælper dit problem med en stoppet vask. Det afhænger af, hvor problemet befinder sig, hvilken type problem, der er tale om, samt hvor omfattende udfordringen er. Men vi hjælper dig altid med at finde frem til den rette løsning. I vores video her på siden kan du se, hvordan RenKloak typisk får bugt med en stoppet vask.

 

Hos RenKloak møder du udelukkende medarbejdere, der er specialiserede i kloakservice for private. Fagligheden er i top, og alle vores specialister er venlige, høflige og forstående for din udfordring.

 

For at kunne tilbyde dig den bedste service, har vi en døgnvagt. Det betyder, at du kan ringe til os, når det passer dig. Ring til os for at bestille en tid på 71 11 11 11. Vil du hellere sende os en mail, har du også mulighed for det. Skriv til os på kontakt@renkloak.dk. Så gør vi vores bedste for at sende dig et svar inden for 24 timer.

Hvad koster det at få fikset en stoppet vask?

Afhængig af type, placering og omfang kan prisen variere. Nogle gange er der tilfælde, hvor skaden er alvorlig og kompleks. Det kræver længere tid at få has på. Andre gange kan det klares nemt og på relativt kort tid. Det er derfor ikke altid til at sige, hvad det vil koste at afhjælpe dit problem med en stoppet vask.

 

Men typisk vil en rensning af en stoppet vask koste fra 895 kr. på en hverdag i almindelig arbejdstid. Weekender og aftener har andre priser. Du kan se vores priser her.

 

Er du i tvivl om, hvad det vil koste at afhjælpe dit problem? Du er mere end velkommen til at give os et kald på 71 11 11 11Vi sidder klar til at give dig ekspertrådgivning. Vi kører også gerne ud til dig, når du har brug for os.

Ring til os – når det passer dig

Hos RenKloak hjælper vi private kunder på Sjælland med kloakservice. Lige meget om det er et stoppet toilet, mistanke om problemer med kloakken eller en stoppet vask, der får dig til at søge hjælp hos en ekspert, sidder vi klar til at hjælpe dig.

Hvis du gerne vil have en dygtig fagmand til at afhjælpe dit problem med en stoppet vask, er du derfor kommet det helt rigtige sted hen – vi dækker området fra København til Hillerød og rundt om Roskilde.

Du skal være velkommen til at ringe til os på 71 11 11 11 eller skrive til os på kontakt@renkloak.dk. Vi har forståelse for, at en stoppet vask skal fikses hurtigt, og derfor kan du nemt komme i kontakt med os døgnet rundt. Vores døgnvagt sidder klar til at rykke ud om aftenen, midt om natten eller tidligt om morgenen.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til en rensning af en stoppet vask kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad koster det?

Prisen for en rensning af en stoppet vask starter ved 895,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har renset din stoppet vask tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han renser dit stoppet afløb professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Katherina
Fantastisk kompetent og grundig service-vil anbefale Ren kloak til alle.

Marts 2019

Lasse
Ren Kloak var gode til at kommunikere omkring ankomsttid og løste problemet på fem minutter.
Vi fik endda et par råd med til at undgå problemet fremover.

Februar 2019

Keld
Professionelt og kompetent.

Januar 2019

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os

Vores autoriseret kloakmester udfører TV-Inspektion, slamsugning, kloakrensning, kloakservice og alle andre former for kloakarbejde.

Vi dækker Øst- og Midt Sjælland i byer som: København, Roskilde, Frederiksberg, Glostrup, Ballerup, Hellerup, Hillerød, Køge, Dragør, Rødovre og Amager.