Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du et stoppet toilet?

Rensning af stoppet toilet, fra 895,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Har du et stoppet toilet?

Rensning af stoppet toilet, fra 895,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Stoppet toilet FAQ

Alle og enhver kan komme ud for et stoppet toilet. Det ændrer dog ikke ved den kendsgerning, at det kan volde store gener i ethvert hjem. Når et akut problem af denne type opstår, er det afgørende, at du kan få hjælp hurtigt.

Klik dig igennem de oftest stillede spørgsmål for at finde lige netop de informationer, du leder efter. Hos RenKloak har vi stor erfaring med et stoppet toilet, og vi er på baggrund af det kommet med vores bedste svar.

Har du brug for yderligere hjælp? Så hører vi meget gerne fra dig.

Giv os et kald på 71 11 11 11 eller send en mail på kontakt@renkloak.dk. Så rykker vi hurtigt ud til dig.

Kan jeg selv fikse et stoppet toilet?

Ja. Nogle gange kan du løse problemet med et stoppet toilet på egen hånd. Men andre gange kræver det professionel hjælp udefra. Det afhænger af, hvor omfattende problemet er, og hvad skaden består i.

Hvis der er tale om overfladiske småskader, kan du måske ordne det selv, men er der tale om større og mere alvorlige problemer, bør du søge hjælp hos et professionelt kloakfirma. Vil du forsøge at løse problemet med et stoppet toilet selv? Så kan du følge guiden herunder.

 

Guide: Fiks et stoppet toilet

 1. Fyld en spand eller balje med vand – koldt eller varmt.
 2. Hæld vandet i toilettet på en gang, så der kommer tryk.
 3. Forsøg step 2 nogle gange for at skabe gennemgang.
 4. Løber vandet stadig ikke ud, skal du bruge en svupper.
 5. Placer svupperen i kummen, så den sidder tæt.
 6. Pump nogle gange med svupperen for at skabe undertryk.
 7. Er toilettet fortsat stoppet, bør du tilkalde professionel hjælp.

 

Skal RenKloak hjælpe dig?

Har du problemer med et stoppet toilet, er du landet det rette sted. Hos RenKloak hjælper vi vores kunder med en lang række af opgaver. Du kan altid ringe efter vores hjælp – vi har åbent 24 timer i døgnet. Ring til os på 71 11 11 11 eller send en mail til kontakt@renkloak.dk.

Hvad skal jeg undgå at gøre ved et stoppet toilet?

Vil du gerne få bugt med et stoppet toilet på egen hånd, vil det være en god idé at nøjes med at bruge en svupper. De fleste mennesker vil gå en smule i panik og forsøge sig med forskellige kemikalier for at få has på problemet hurtigt.  

Det er helt forståeligt, at du forsøger alt, hvad der står i din magt. Men du bør måske alligevel overveje en ekstra gang, om det egentligt gavner, når du begiver dig ud i at komme problemet til livs.  

 

Undgå at hælde dette i et stoppet toilet

Hos RenKloak ved vi, at giftige kemikalier kan skade både kloaksystemet og miljøet. Derfor anbefaler vi, at du som udgangspunkt forsøger helt at undgå at hælde det i toilettet, eller at du minimerer brugen. Du bør især være opmærksom på ikke at hælde dette i et stoppet toilet:

 • Eddikesyre
 • Kaustisk soda
 • Klorin
 • Afløbsrens

 

Ring til os – vi rykker hurtigt ud

I stedet kan du se vores trin for trin guide til, hvad du selv kan gøre ved et stoppet toilet. Guiden ligger under Kan jeg selv fikse et stoppet toilet? Har du brug for hjælp, må du hellere end gerne ringe til os på 71 11 11 11 eller sende en mail til kontakt@renkloak.dk. Så kommer vi hurtigst muligt og afhjælper dit kloakproblem.

Hvorfor opstår der problemer med et stoppet toilet?

Når du oplever problemer med et stoppet toilet, kan det skyldes, at der sidder uønskede ting nede i afløbet og danner en form for prop, så vandet ikke kan løbe igennem. Det kan dreje sig om, at det der skylles ud i toilettet, ikke kan opløses, men i stedet samler sig i afløbet og blokerer.

 

Undgå at komme dette i toilettet

Men det er langt fra altid selvforskyldt. Der kan være tale om mere alvorlige skader, som resulterer i et stoppet toilet. Du kan dog selv tænke over, om du skyller uhensigtsmæssige ting ud i toilettet. En god grundregel er, at der i et toilet kun skal naturligt affald. Alt andet skal i skraldespanden. For eksempel bør du undgå at komme dette i toilettet:

 • Vatpinde
 • Køkkenrulle
 • Klude
 • Cigaret skodder
 • Bleer
 • Vatrondeller
 • Hår

 

En god tommelfingerregel er at spørge sig selv, om et stoppet toilet er noget, som du har oplevet før. Sker det flere gange, kan det være tegn på, at der er noget alvorligt galt, og i sådan et tilfælde, kan det være nødvendigt at få vores professionelle fagmænd til at kigge på det.

 

Har du brug for vores hjælp?

Har du behov for hjælp til et stoppet toilet? Ring gerne til RenKloak på 71 11 11 11. Vores uddannede medarbejdere sidder klar til at give dig ekspertrådgivning og afhjælpe dit kloakproblem.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre et stoppet toilet?

Da årsagen til et stoppet toilet typisk er en skade eller uhensigtsmæssige ting, der blokerer for, at vandet kan løbe igennem, er det bedste råd til dig som privatperson ikke at skylle uhensigtsmæssige ting ud i toilettet. Det gælder de ting, som netop kan være årsag til tilstopningen – nemlig alt andet end det naturlige affald såsom:

 • Vatpinde
 • Køkkenrulle
 • Klude
 • Cigaret skodder
 • Bleer
 • Vatrondeller
 • Hår

 

Driller toilettet alligevel?

Oplever du alligevel problemer med et stoppet toilet, så kan det tyde på en skade i afløbet eller kloakken. Det kan du ikke selv gøre for, men du kan dog selv være opmærksom på, om du hælder giftige kemikalier i toilettet, da det kan lave skader i dit kloaksystem.

 

Vil du gerne selv ordne et stoppet toilet, kan du derfor med fordel læse vores trin for trin guide under Kan jeg selv fikse et stoppet toilet?

Hvordan hjælper RenKloak med et stoppet toilet?

Hos RenKloak vurderer vi fra situation til situation, hvad der er den bedste løsning på lige netop dit kloakproblem. Grunden til at du oplever problemer med et stoppet toilet kan være mange, og derfor kan det også være forskelligt, hvordan vi fikser problemet. I vores video her på siden, kan du se, hvordan RenKloak som regel vil afhjælpe dit problem med et stoppet toilet.

 

Alle vores medarbejdere er dygtige og professionelle, og de vil altid bestræbe sig på at imødekomme dit behov. Vi prioriterer kunderne meget højt, og vi sætter en ære i at udføre opgaverne, så du er fuldt ud tilfreds.

 

Hvis du ønsker vores hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Du kan altid få fat i vores døgnvagt ved at ringe på 71 11 11 11. Har du en forespørgsel, som er mindre akut, har du også altid den mulighed at sende os en mail. Det gør du ved at skrive til kontakt@renkloak.dk.

 

RenKloak kører ud til private kunder på hele Sjælland. Uanset om du har behov for hjælp i Holte, Roskilde, København, Køge eller et femte sted, så kommer vores dygtige fagfolk og hjælper dig med dine kloakproblemer.

Hvad koster det at få hjælp til et stoppet toilet

Da omfanget af problemet kan variere fra situation til situation, kan prisen også variere derefter. I nogle tilfælde er problemet med dit stoppet toilet enkelt og kan klares hurtigt og nemt. Prisen afhænger altså af omfanget af problemet og typen af skade.

 

Prisen på rensning af et stoppet toilet starter ved 895 kr. på en hverdag i almindelig arbejdstid. Weekender og aftener har andre priser, mens der kan forekomme yderligere omkostninger, hvis skaden er mere omfattende. Du kan se alle vores priser her.

 

Vil du gerne høre mere om, hvad det koster at afhjælpe dit problem? Så er du meget velkommen til at ringe til os på 71 11 11 11Vi sidder klar til at give dig ekspertrådgivning.

Skal vi hjælpe dig med et stoppet toilet?

Har du selv prøvet at løse problemet ved hjælp af ovenstående guide, men er toilettet stadig stoppet? Så er der, højst sandsynligt, tale om et et lidt mere kompliceret problem. Det kan være en prop i dit afløb eller dine kloakrør.

I så fald, er du velkommen til at kontakte os.

Vores telefon har døgnåben, og du kan derfor altid få fat på os ved at ringe på 71 11 11 11. Du er også velkommen til at sende os en mail til kontakt@renkloak.dk. Vi bestræber os på at svare inden 24 timer.

Vi kommer gerne ud til dig for at afhjælpe dine problemer med et stoppet toilet, så du ikke behøver at bekymre dig længere. Vi ved, hvor irriterende, det kan være, og derfor klarer vi det hurtigt og effektivt, og vi er altid hensynsfulde, når vi arbejder.

Hos RenKloak har vi solid erfaring med at få et stoppet toilet til at virke, som det skal igen. Vi ser helst, at vores kunder får afhjulpet skaden på den bedst mulige måde, så problemet ikke vender tilbage efter kort tid. Har du brug for professionelle fagfolk til at klare problemet for dig, er du derfor mere en velkommen til at kontakte os.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til en rensning af stoppet toilet kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad koster det?

Prisen for en rensning af stoppet toilet starter ved 895,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har udført en rensning af stoppet toilet tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han renser dit stoppet toilet professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Peter
Troede ikke det var muligt at lave en aftale om opgave, tid og leverance/tidspunkt, men tilsyneladende alt er muligt med RenKloak.
Tak for hurtig og faglig hjælp.

Februar 2019

Kåre
Hurtig support, selv på en søndag. Kom næste dag, fair pris.

Marts 2019

Line
Jeg ringede onsdag og torsdag kl 11 var de der. Efter 20-30 min var kloaken renset af en flink mand, som også fik tjekket at var ok inden han tog afsted. Fakuraen kom om lørdagen og var på det beløb jeg havde regnet med.

Marts 2019

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os

Vores autoriseret kloakmester udfører TV-Inspektion, slamsugning, kloakrensning, kloakservice og alle andre former for kloakarbejde.

Vi dækker Øst- og Midt Sjælland i byer som: København, Roskilde, Frederiksberg, Glostrup, Ballerup, Hellerup, Hillerød, Køge, Dragør, Rødovre og Amager.