Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du en stoppet kloak?

Rensning af stoppet kloak, fra 895,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Har du en stoppet kloak?

Rensning af stoppet kloak, fra 895,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Hvad kendetegner en stoppet kloak?

Alle mennesker kan komme ud for en stoppet kloak, et stoppet toilet eller en stoppet vask. Det er ingen hemmelighed, at det kan give store problemer og gener i hjemmet. Det kan være vidt forskelligt, hvordan det viser sig, men står du pludselig med en stoppet kloak, vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Giv os et kald, og så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.

Det er typisk, at en stoppet kloak kan vise sig ved en grim lugt. Oplever du en ubehagelig lugt fra kloakken, kunne det altså tyde på en stoppet kloak. Der kan også være tale om andre problemer. Det hjælper RenKloak dig med at afklare. Vores medarbejdere er dygtige og specialiserede, så de kan vurdere, hvad der skal til for at løse dit problem.

En stoppet kloak kan også vise sig ved, at toilettet stopper. Hvis toilettet stopper, har vandet svært ved at løbe igennem, og det kan skyldes en stoppet kloak. Det kan også være højere oppe i afløbet, at problemet sidder. Det kan være svært at vurdere selv, hvad der er årsagen til et stoppet toilet eller en stoppet vask, og derfor hjælper vores dygtige medarbejdere dig med at finde frem til problemet.

Har du problemer med et stoppet toilet, en stoppet vask eller dårlig lugt, er der muligvis tale om en stoppet kloak, og så skal du være mere end velkommen til kontakte RenKloak. Er du i tvivl om, hvorvidt der er tale om en stoppet kloak eller en anden form for problem, hjælper vi dig med at finde frem til, hvad der er galt, og hvordan vi løser det bedst for dig.

Sådan hjælper vi dig med en stoppet kloak

Har du et problem med en stoppet kloak, som du gerne vil have afhjulpet? Vores speciale hos RenKloak er at tilbyde autoriseret kloakservice til private kunder på Sjælland. Vi tilbyder alle former for ydelser inden for kloakservice, og en af dem er rensning af tilstoppede kloakker. Vi har ikke bare det rette udstyr. Vi har også fagligt kompetente medarbejdere. Hos os er du sikker på en professionel løsning, når du ringer efter hjælp til en stoppet kloak.

Når du døjer med en stoppet kloak, er der flere muligheder for at afhjælpe problemet. En af mulighederne er en kloakrensning, hvor vi med det rigtige udstyr kan nå til bunds i din kloak og komme problemet til livs. I nogle tilfælde er det den bedste løsning, som får vandet til at løbe igennem igen.

I andre situationer er det nødvendigt med højtryksspuling, hvor din kloak bliver renset godt og grundigt igennem. Uanset hvad dine udfordringer måtte være, finder vi altid frem til årsagen til problemet, og hvordan vi bedst fikser det for dig. Kontakt os gerne, hvis du har brug for, at vi fikser din stoppet kloak.

Har du behov for vores hjælp til en stoppet kloak?

Har du spørgsmål til vores ydelser? Eller vil du gerne have, at vi sender en erfaren specialist inden for kloakservice hen til dig? Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 71 11 11 11 – også om natten. Foretrækker du at sende din forespørgsel på skrift, kan du sende os en mail på kontakt@renkloak.dk. Vi bestræber os altid på at besvare din mail inden for 24 timer.

Når du ringer efter vores hjælp, bestræber vi os altid på at kunne tilbyde dig en løsning, der er forbundet med mindst mulige gener. Både når det kommer til dig selv og dine omgivelser. Vi løser opgaven på effektiv vis – og gerne på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Vi gør altid vores for at sikre, at du ikke kommer ud for det samme problem igen efter kort tid. Det gælder både i forhold til den måde, som vi løser opgaven på, men også i forhold til rådgivning og sparring omkring, hvad du selv kan gøre for at undgå, at den samme skade dukker op igen.

Vi fikser en stoppet kloak

Har du spørgsmål til vores arbejdsmetoder, eller er der andet, du er i tvivl om, så vil vi meget gerne hjælpe dig. Vores uddannede og kompetente medarbejdere sidder klar til at give dig ekspertrådgivning. Du behøver ikke selv at være specialist inden for kloakproblemer. Det klarer vi for dig. Har du problemer med en stoppet kloak eller noget andet relateret til kloakservice, så hjælper vi dig hele vejen igennem processen.

Hvad enten du har brug for vores hjælp til at se på en stoppet kloak, et stoppet toilet eller en stoppet vask, sender vi gerne en mand hen til dig. Vi afhjælper også akutte problemer, og vi har derfor åbent for tidsbestilling døgnet rundt. Du kan ringe til os, når det passer dig bedst. Så finder vi en tid til dig, hvor vi kan kigge forbi dit hjem og se på din kloak, der er stoppet til, eller hvad du ellers måtte stå med af problemer.

Vi rykker ud til private kunder på hele Sjælland. Uanset om du har behov for hjælp i Holte, København eller et tredje sted, kommer vi hurtigt.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til en rensning af en stoppet kloak kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad koster det?

Prisen for en rensning af en stoppet kloak starter ved 895,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har renset din stoppet kloak tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han renser din stoppet kloak professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Jørgen Astradsson Jensen
Hurtig, venlig og imødekommende service. Problemet hurtigt løst

September 2018

Birthe Larsen
Arbejdet udført alt fungerer, fuld tilfredshed . en virksomhed vi vil bruge igen hvis der opstår problemer i kloarksystemet.

September 2018

Bent
Jeg har benyttet RenKloak ApS flere gange. Jeg er blevet betjent til min store tilfredshed. Hurtigt og korrekt. Og arbejdet er blevet udført omhyggeligt. Jeg vil ikke tøve med at benytte firmaet igen.

September 2018

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os