Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du en stoppet kloak?

Rensning af stoppet kloak, fra 895,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Har du en stoppet kloak?

Rensning af stoppet kloak, fra 895,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Stoppet kloak FAQ

Alle mennesker kan komme ud for en stoppet kloak, et stoppet toilet eller en stoppet vask. Det er ingen hemmelighed, at det kan give store problemer og gener i hjemmet. Det kan være vidt forskelligt, hvordan det viser sig, men står du pludselig med en stoppet kloak, vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Giv os et kald på 71 11 11 11, og så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.

Søger du oplysninger om stoppet kloak? Vi har samlet en række spørgsmål og svaret på baggrund af vores ekspertise. Klik dig gerne ind på de spørgsmål, du har behov for at få svar på og find hurtigt de informationer, du leder efter.

Hvad kendetegner en stoppet kloak?

Nogle gange sidder problemet i afløbet, mens det andre gange skyldes en stoppet kloak. Det er ikke altid nemt at vide, hvor problemet befinder sig, og hvad det består i. Der er dog nogle kendetegn, som tegner et billede af, at der kan være tale om en stoppet kloak.

 

Typiske tegn på en stoppet kloak

Er du usikker på, hvad problemet er, kan det være en god idé at kontakte et professionelt kloakfirma og lade kompetente fagfolk kigge på det. Men som privatperson kan du også være opmærksom på følgende tegn på en stoppet kloak:

 • Grim lugt af kloak
 • Stoppet toilet
 • Stoppet vask

 

Kontakt RenKloak – når det passer dig

Har du problemer med et stoppet toilet, en stoppet vask eller dårlig lugt, er der muligvis tale om en stoppet kloak, og så skal du være mere end velkommen til kontakte RenKloak på 71 11 11 11. Vi hjælper dig også med at finde frem til, hvad problemet er, og hvordan det løses bedst.

Hvad kan jeg selv gøre ved en stoppet kloak?

Oplever du problemer med en stoppet vask, et stoppet toilet eller dårlig lugt? Så kan du muligvis selv gøre noget ved det. Det afhænger af, om der er tale om en stoppet kloak, eller om problemet sidder længere oppe i afløbet.

 

Det kan du selv gøre ved en stoppet kloak

Hvis du har mistanke om en stoppet kloak på grund af et stoppet toilet, kan du forsøge at fikse det selv. Hjælper det ikke, bør du tilkalde hjælp fra et professionelt kloakfirma. Er det en stoppet vask, der driller, er der også gode muligheder for at få bugt med problemet på egen hånd. Hos RenKloak anbefaler vi, at du følger vores trin for trin guide, hvis du selv vil forsøge at klare problemet. Find vores guides her:

 

Få hjælp til en stoppet kloak

Har du behov for vores hjælp? Hvad end du har brug for vores hjælp til at se på en stoppet kloak, et stoppet toilet eller en stoppet vask, sender vi gerne en mand hen til dig.

Vores uddannede og kompetente medarbejdere sidder klar til at give dig ekspertrådgivning. Du behøver ikke selv at være specialist inden for kloakproblemer. Det klarer vi for dig. Ring til os på 71 11 11 11 eller send en mail til kontakt@renkloak.dk.

Hvorfor får jeg problemer med en stoppet kloak?

En stoppet kloak kan være yderst kompliceret. Heldigvis kan det også vise sig at være en mindre og simpel forstopning. Det varierer meget fra situation til situation. Derfor er der heller ikke kun et svar på, hvorfor der kommer problemer med din stoppet kloak. Man kan forestille sig mange forskellige scenarier.

 

Årsager til en stoppet kloak

Dog har vi hos RenKloak erfaret, at der er noget, som oftere viser sig at være grunden til, at kloakken stopper til. Det der typisk giver den slags problemer er:

 • Aflejringer af sæbe og fedt
 • Tilstopning af kloak
 • Defekt på kloakrør

 

Har du behov for vores hjælp?

Det betyder også, at visse problemer ikke kan afhjælpes på egen hånd men kræver, at en autoriseret kloakmester kigger på det. RenKloak hjælper dig hellere end gerne, hvis du har brug for en autoriseret kloakmester. Giv os endelig et kald på 71 11 11 11, så vil vores specialiserede medarbejdere sidde klar til at rådgive og hjælpe dig.

Hvordan undgår jeg en stoppet kloak?

Det er nærmest umuligt at undgå, at afløb fra køkken eller vaskemaskine stopper til på et eller andet tidspunkt. Det er en helt naturlig udvikling. Men der er noget, du kan gøre for at forsinke processen. Før eller siden vil det dog være nødvendigt at få renset kloakken – også selvom din bolig kun er fem eller ti år gammel.

 

Sådan forsinker du processen

Grundlæggende er der to vigtige overvejelser, du kan gøre dig, når det kommer til at forebygge en stoppet kloak. Du kan langt hen ad vejen forsinke processen, hvis du husker;

 • at vedligeholde din kloak
 • at tænke over, hvad der bliver hældt i din kloak

 

Vil du gerne vide specifikt, hvordan du vedligeholder din kloak, og hvad du skal undgå at hælde i afløbene og kloakken? Så kan du læse mere under Hvordan vedligeholder jeg min kloak? og Hvad må jeg hælde i mine afløb, hvis jeg vil undgå en stoppet kloak?

 

Stoppet kloak – en sag for os

Der er rigtig meget, du som privatperson selv kan gøre for at undgå en stoppet kloak. Men somme tider kommer der skader, som du ikke selv er herre over. I de tilfælde er du velkommen til at ringe til RenKloak på 71 11 11 11. Vores medarbejdere er hensynsfulde og venlige, og de kører gerne forbi dig for at løse dit problem.

Hvordan vedligeholder jeg min kloak?

Du kan nemt vedligeholde dine kloak. Det kræver blot, at du engang i mellem tjekker afløb og kloak i og omkring boligen samt rengør dem. Det kan du blandt andet gøre ved at;

 • rengøre tagrender – fjern skidt og rens med vand
 • åbne kloakdæksler og skylle kloakken med vand – benyt for eksempel en vandslange
 • eftersyn af kloaknet – det skal en autoriseret kloakmester gøre for dig

 

Ring til os – så rykker vi ud

Har du en mistanke om, at der kan være en skade i din kloak, vil det være en god idé at få foretaget en TV-inspektion. Du kan selv gøre meget for at undgå en stoppet kloak, men er uheldet alligevel ude, er du velkommen til at kontakte RenKloak på 71 11 11 11. Vi kommer så hurtigt, vi kan, og vi tager altid hensyn til dig og dine omgivelser. Vores medarbejdere er dygtige og kompetente, og de ved lige, hvad der skal til for at få styr på en stoppet kloak.

Hvad må jeg ikke hælde i mine afløb, hvis jeg vil undgå en stoppet kloak?

Hvis du gerne vil holde afløbene rene og undgå tilstopninger, kan det være fornuftigt at tænke over, hvad der bliver hældt deri. Det er også med til at undgå en stoppet kloak. Du bør derfor ikke hælde dette i dine afløb:

 • Kaffegrums
 • Æggehvider
 • Olie
 • Fedt

 

Undgå at hælde dette i toilettet

I toilettet, som også er forbundet med kloakken, bør du også undgå at komme uhensigtsmæssige ting i kummen. På den måde gør du meget for at undgå en stoppet kloak. Det kan være en god idé ikke at komme dette i toilettet:

 • Vatpinde
 • Køkkenrulle
 • Klude
 • Cigaret skodder
 • Bleer
 • Vatrondeller
 • Hår

 

RenKloak sidder klar til at hjælpe dig

Det er altid en god idé at være opmærksom på, hvad der bliver hældt i afløbene, hvis man gerne vil undgå en stoppet kloak. Men er uheldet alligevel ude, er du velkommen til at kontakte RenKloak på 71 11 11 11, og så vil vi afhjælpe dit problem så hurtigt som muligt. Vi råder over uddannede og professionelle medarbejder, der alle tager hensyn til dig og dine omgivelser.

Hvordan kan RenKloak hjælpe med en stoppet kloak?

Vores speciale hos RenKloak er at tilbyde autoriseret kloakservice til private kunder på Sjælland. Vi tilbyder alle former for ydelser inden for kloakservice, og en af dem er rensning af tilstoppede kloakker. Vi har ikke bare det rette udstyr. Vi har også fagligt kompetente medarbejdere.

 

Sådan fikser vi en stoppet kloak

Når du døjer med en stoppet kloak, er der flere muligheder for at afhjælpe problemet. Uanset hvad dine udfordringer måtte være, finder vi altid frem til årsagen til problemet, og hvordan vi bedst fikser det for dig. Ofte er måden, vi klarer en stoppet kloak på en af følgende:

 

Du kan også se i videoen her på siden, hvordan vi hos RenKloak typisk arbejder, når vi afhjælper dit problem med en stoppet kloak. Når du ringer efter vores hjælp, bestræber vi os altid på at kunne tilbyde dig en løsning, der er forbundet med mindst mulige gener. Både når det kommer til dig selv og dine omgivelser.

 

RenKloak hjælper dig døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på 71 11 11 11 eller skrive en mail til kontakt@renkloak.dk. Vi løser opgaven på effektiv vis – og gerne på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Hvad koster det at få fikset en stoppet kloak?

En stoppet kloak kan skyldes forskellige problemer. Derfor kan der være stor forskel på, hvad det koster at få fikset en stoppet kloak. Hvis det viser sig, at der skal en rensning af kloakken til, vil du sandsynligvis opleve en anden pris end, hvis det for eksempel er en slamsugning, der er vejen frem.

 

Normalt starter en rensning af en stoppet kloak ved 895 kr. på en hverdag i almindelig arbejdstid. Hvis vi rykker ud i weekenden eller om aftenen og natten, vil priserne være anderledes. Du kan se alle vores priser her.

 

Vil du gerne vide mere om, hvad det koster at få afhjulpet dit problem med en stoppet kloak? Så er du mere end velkommen til at ringe til os på 71 11 11 11 eller skrive en mail til kontakt@renkloak.dk. Vi sidder klar til at give dig ekspertrådgivning.

Vi fikser en stoppet kloak

Har du problemer med en stoppet kloak eller noget andet relateret til kloakservice, så hjælper vi dig hele vejen igennem processen. Vi afhjælper også akutte problemer, og vi har derfor åbent for tidsbestilling døgnet rundt. Du kan ringe til os, når det passer dig bedst. Så finder vi en tid til dig, hvor vi kan kigge forbi dit hjem og se på din kloak, der er stoppet til, eller hvad du ellers måtte stå med af problemer.

Vi rykker ud til private kunder på Sjælland. Uanset om du har behov for hjælp i Hillerød, København eller Brøndby, kommer vi hurtigt. Har du behov for vores hjælp, ser vi hellere end gerne, at du ringer til os på 71 11 11 11 eller skriver en mail til kontakt@renkloak.dk.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til en rensning af en stoppet kloak kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad koster det?

Prisen for en rensning af en stoppet kloak starter ved 895,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har renset din stoppet kloak tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han renser din stoppet kloak professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Lasse
Ren Kloak var gode til at kommunikere omkring ankomsttid og løste problemet på fem minutter.
Vi fik endda et par råd med til at undgå problemet fremover.

Februar 2019

Klaus
Hurtig udrykning og løsning af problemet til en rimelig pris.

Januar 2019

Vita
Veludført arbejde – samt hurtig udrykning samme dag👍

Marts 2019

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os

 

Vores autoriseret kloakmester udfører TV-Inspektion, slamsugning, kloakrensning, kloakservice og alle andre former for kloakarbejde.

Vi dækker Øst- og Midt Sjælland i byer som: København, Roskilde, Frederiksberg, Glostrup, Ballerup, Hellerup, Hillerød, Køge, Dragør, Rødovre og Amager.