Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du et stoppet afløb?

Rensning af stoppet afløb, fra 895,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Har du et stoppet afløb?

Rensning af stoppet afløb, fra 895,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Stoppet afløb FAQ

Et stoppet afløb kan være en ubehagelig fornøjelse, som kan give store gener i hverdagen. Udover at der ikke kan løbe vand igennem, som der skal, kan det give en grim lugt, som de fleste ikke ønsker i eller uden for sin bolig.

RenKloak har svaret på nogle af de oftest stillede spørgsmål, så du let kan finde det, du søger. Vil du gerne i kontakt med os, kan du ringe til os på 71 11 11 11 eller sende en mail til kontakt@renkloak.dk.

Hvordan fikser jeg et stoppet afløb? (Guide)

Er uheldet ude, og står du pludselig med et stoppet afløb, så kan du som privatperson selv gøre noget for at afhjælpe problemet. Nogle gange kan det dog være nødvendigt at tilkalde de professionelle. Men det er altid en god start, hvis du følger guiden herunder.

 

Lyn-guide: Få styr på et stoppet afløb

 1. Start med at fjerne det synlige snavs og skidt – såsom hår eller sæbeklumper.
 2. Kog derefter 2-3 liter vand – for eksempel i en el-kedel.
 3. Hæld det kogte vand direkte ned i det stoppet afløb.
 4. Gentag proceduren 2-3 gange, hvis vandet stadig ikke løber igennem.
 5. Tilkald professionel hjælp på 71 11 11 11, hvis dit afløb fortsat er stoppet.

 

RenKloak sidder klar til at hjælpe dig

RenKloak sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har problemer med et stoppet afløb. Vores medarbejdere er uddannede og kompetente, og de ved lige, hvad der skal til for at afhjælpe dit kloakproblem.

Hvad skal jeg undgå at hælde i et stoppet afløb?

Når der pludselig opstår et problem med et stoppet afløb, er det forståeligt, at de fleste mennesker forsøger sig med forskellige kemikalier for at få vandet til at løbe igennem igen. Men det kan alligevel være en god idé at tænke over, hvad det er, der kommer i afløbet.

 

Det skal du undgå at hælde i afløbet

Mange kemikalier kan forvolde store skader på både kloaksystemet og miljøet, hvis de hældes direkte deri. Det er derfor en god idé at minimere eller undgå brug af den slags. Som udgangspunkt er det bedst for både miljøet og kloaksystemet, hvis du ikke hælder dette i afløbet – det gælder også, når det er stoppet:

 • Kaustisk soda
 • Eddikesyre
 • Klorin
 • Afløbsrens

 

Skal vi køre ud til dig?

Døjer du med et stoppet afløb, er den bedste og mest skånsomme måde derfor at skylle igennem med kogende vand. Læs vores guide til Hvordan fikser jeg et stoppet afløb? Du kan være heldig, at problemet er overfladisk. Hvis det er tilfældet, vil kogende vand være yderst effektivt og sandsynligvis kunne få has på problemet.

Hvorfor får jeg problemer med et stoppet afløb?

Når du får problemer med et stoppet afløb, kan der være flere årsager til, at det er endt på den måde. Det kan være alt fra ukomplicerede, små problemer, der lige kan fikses på et øjeblik til langt mere alvorlige skader, som kræver professionelle medarbejdere med det rette udstyr. RenKloak har solid erfaring med stoppet afløb, og vi ser typisk at problemet skyldes følgende:

 • Aflejringer af sæbe i røret
 • En prop af skidt – såsom hår, fedt, madrester etc.
 • Skader i afløbet – som du ikke selv har indflydelse på

 

Alle afløb fra køkken og alle afløb, hvor der er tilsluttet vaskemaskine vil før eller siden stoppe til. Det skyldes sæben, som hver gang maskinen skylder ud, vil lægge sig som en tynd hinde i røret, der over tid vil lukke til. Det er vigtigt, at det bliver fjernet, så afløbet kan komme til at virke igen. Det hjælper vi gerne med.

 

Skal vi komme forbi din bolig?

Hvis problemet sker gentagende gange, kan det dog være tegn på en mere alvorlig skade. Du er meget velkommen til at kontakte RenKloak. Så fikser vi problemet, så hurtigt som muligt. Vi bestræber os altid på at minimere gener for dig og dine naboer, og vi arbejder effektivt og hensynsfuldt.

Hvordan forebygger jeg et stoppet afløb?

Vil du gerne undgå, at dit afløb stopper til, er der nogle gode råd, som du kan tage med dig videre. Nogle skader er dog svære at undgå, da det handler om en skade i selve afløbet. I de tilfælde vil du som privatperson ikke have nogen indflydelse.

 

Sådan forebygger du et stoppet afløb

For at undgå at afløbet stopper til, kan det være en god idé at tænke over, hvad der til dagligt bliver hældt i vasken eller toilettet. Du bør undgå at hælde disse ting i afløbet:

 • Olie
 • Kaffegrums
 • Hår
 • Fedt
 • Æggehvider
 • Vatpinde
 • Vatrondeller

 

Er det tid til at få renset afløbene?

Hos RenKloak kører vi gerne ud til dig på Sjælland, hvis uheldet er ude. Det er helt naturligt at afløbene trænger til at blive renset engang imellem. Det gør vi gerne for dig. Ring blot på 71 11 11 11. Så kommer vores specialiserede medarbejdere hurtigt ud til dig.

Hvordan kan RenKloak hjælpe med et stoppet afløb?

RenKloak råder over uddannede og kompetente medarbejdere, og vi har det helt rigtige udstyr til at afhjælpe dit problem med et stoppet afløb. Da problemet kan have forskellige årsager, er det også forskelligt, hvordan vi griber udfordringen an.

 

Ofte vil det være tilstrækkeligt at rense dit afløb med professionelt udstyr. Andre gange kan det være nødvendigt med yderligere undersøgelse, hvis problemet for eksempel skyldes en skade i din kloak.

 

Som udgangspunkt kan RenKloak klare dit stoppet afløb hurtigt og effektivt. Du kan se i videoen på siden, hvordan vores medarbejdere typisk griber opgaven an.

 

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 71 11 11 11 eller sende en mail til kontakt@renkloak.dk. Alle vores medarbejdere er venlige og hensynfulde, så du kommer til at opleve så få gener som muligt.

Hvad koster det at få fikset et stoppet afløb?

Det er svært at vide nøjagtigt, hvad en rensning af et stoppet afløb vil koste, da problemerne kan variere. Nogle gange er det hurtigt og nemt klaret, mens det i andre tilfælde er mere omfattende.

 

En rensning af et stoppet afløb koster fra 895 kr. på en hverdag i almindelig arbejdstid. Weekender og aftener har andre priser, mens der kan forekomme yderligere omkostninger, hvis skaden er mere omfattende. Du kan se vores priser her.

 

Er du i tvivl om, hvad det vil koste at afhjælpe dit problem? Du er mere end velkommen til at give os et kald på 71 11 11 11Vi sidder klar til at give dig ekspertrådgivning.

Stoppet afløb – en sag for os

Døjer du med et stoppet afløb, har vi stor forståelse for, at du gerne vil have afhjulpet problemet hurtigst muligt. Netop derfor har vi åbent døgnet rundt for tidsbestilling. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have os til at afhjælpe dit problem med et stoppet afløb.

Du kan ringe til vores døgnvagt på 71 11 11 11. Du ringer aldrig på et dårligt tidspunkt. Derudover har du også mulighed for at skrive til os på mail. Send en mail til kontakt@renkloak.dk. Vi bestræber os på at give dig svar inden for 24 timer efter, at vi har modtaget din mail.

Vi kører ud til private kunder på Sjælland i trekantsområdet fra Roskilde til København og op til Hillerød. Vores professionelle og uddannede fagfolk hjælper gerne dig med at afhjælpe et stoppet afløb eller andre kloakproblemer.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til en rensning af stoppet afløb kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad koster det?

Prisen for rensning af stoppet afløb starter ved 895,- Se mere under priser.

Hvad med betaling?

Når RenKloak har renset dit stoppet afløb tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han rensr dit stoppet afløb professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Jens
Hurtigt klaret. Prisen var fornuftig. God service og information.

Januar 2019

Per
Kom hurtigt og løste problemet lige så hurtigt. God kommunikation, både med manden på pladsen og med kontoret.
Rimelig pris. Vil bruge dem igen.

Januar 2019

Jesper
Hurtig og ærlig hjælp. Gode råd til hvordan problemet undgåes i fremtiden.
Tak Til RenKloak.

December 2018

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os

Vores autoriseret kloakmester udfører TV-Inspektion, slamsugning, kloakrensning, kloakservice og alle andre former for kloakarbejde.

Vi dækker Øst- og Midt Sjælland i byer som: København, Roskilde, Frederiksberg, Glostrup, Ballerup, Hellerup, Hillerød, Køge, Dragør, Rødovre og Amager.