Stoppet afløb

Ofte stillede spørgsmål

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Stoppet afløb FAQ

Et stoppet afløb kan være en ubehagelig fornøjelse, som kan give store gener i hverdagen. Udover at der ikke kan løbe vand igennem, som der skal, kan det give en grim lugt, som de fleste ikke ønsker i eller uden for sin bolig.

RenKloak har svaret på nogle af de oftest stillede spørgsmål, så du let kan finde det, du søger. Vil du gerne i kontakt med os, kan du ringe til os på 71 11 11 11 eller sende en mail til [email protected].

Er uheldet ude, og står du pludselig med et tilstoppet afløb, så kan du som privatperson selv gøre noget for at afhjælpe problemet. Vi er bevidste om, at et tilstoppet afløb er til stor gene og kan medføre af dit afløb lugter. Nogle gange kan det dog være nødvendigt at tilkalde de professionelle. Men det er altid en god start, hvis du følger guiden herunder.

Lyn-guide: Få styr på et stoppet afløb

 1. Start med at fjerne det synlige snavs og skidt – såsom hår eller sæbeklumper.
 2. Kog derefter 2-3 liter vand – for eksempel i en el-kedel.
 3. Hæld det kogte vand direkte ned i det stoppet afløb.
 4. Gentag proceduren 2-3 gange, hvis vandet stadig ikke løber igennem.
 5. Tilkald professionel hjælp på 71 11 11 11, hvis dit afløb fortsat er stoppet.

RenKloak sidder klar til at hjælpe dig

RenKloak sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har problemer med et tilstoppet afløb. Vores medarbejdere er uddannede og kompetente, og de ved lige, hvad der skal til for at afhjælpe dit kloakproblem.

Når der pludselig opstår et problem med et stoppet afløb, er det forståeligt, at de fleste mennesker forsøger sig med forskellige kemikalier for at få vandet til at løbe igennem igen. Men det kan alligevel være en god idé at tænke over, hvad det er, der kommer i afløbet.

Det skal du undgå at hælde i afløbet

Mange kemikalier kan forvolde store skader på både kloaksystemet og miljøet, hvis de hældes direkte deri. Det er derfor en god idé at minimere eller undgå brug af den slags. Som udgangspunkt er det bedst for både miljøet og kloaksystemet, hvis du ikke hælder dette i afløbet – det gælder også, når det er stoppet:

 • Kaustisk soda
 • Eddikesyre
 • Klorin
 • Afløbsrens

Skal vi køre ud til dig?

Døjer du med et stoppet afløb, er den bedste og mest skånsomme måde derfor at rense afløbet igennem med kogende vand. Læs vores guide til Hvordan fikser jeg et stoppet afløb? Du kan være heldig, at problemet er overfladisk. Hvis det er tilfældet, vil kogende vand være yderst effektivt.

Når du får problemer med et stoppet afløb, kan der være flere årsager til, at det er endt på den måde. Det kan være alt fra ukomplicerede, små problemer, der lige kan fikses på et øjeblik til langt mere alvorlige skader, som kræver professionelle medarbejdere med det rette udstyr. RenKloak har solid erfaring med stoppet afløb i bad, vask, toilettet mm., og vi ser typisk at problemet skyldes følgende:

 • Aflejringer af sæbe i røret
 • En prop af skidt – såsom hår, fedt, madrester etc.
 • Skader i afløbet – som du ikke selv har indflydelse på

Alle afløb fra køkken og alle afløb, hvor der er tilsluttet vaskemaskine vil før eller siden stoppe til. Det skyldes sæben, som hver gang maskinen skylder ud, vil lægge sig som en tynd hinde i røret, der over tid vil lukke til. Det er vigtigt, at det bliver fjernet, så afløbet kan komme til at virke igen. Det hjælper vi gerne med.

Skal vi komme forbi din bolig?

Hvis problemet sker gentagende gange, kan det dog være tegn på en mere alvorlig skade. Du er meget velkommen til at kontakte RenKloak. Så fikser vi problemet, så hurtigt som muligt. Vi bestræber os altid på at minimere gener for dig og dine naboer, og vi arbejder effektivt og hensynsfuldt.

 

Vil du gerne undgå, at dit afløb stopper til, er der nogle gode råd, som du kan tage med dig videre. Nogle skader er dog svære at undgå, da det handler om en skade i selve afløbet. I de tilfælde vil du som privatperson ikke have nogen indflydelse.

Sådan forebygger du et stoppet afløb

For at undgå at afløbet stopper til, kan det være en god idé at tænke over, hvad der til dagligt bliver hældt i vasken eller toilettet. Du bør undgå at hælde disse ting i afløbet:

 • Olie
 • Kaffegrums
 • Hår
 • Fedt
 • Æggehvider
 • Vatpinde
 • Vatrondeller

Er det tid til at få renset afløbene?

Hos RenKloak kører vi gerne ud til dig på Sjælland, hvis uheldet er ude. Det er helt naturligt at afløbene trænger til at blive renset engang imellem. Har du et stoppet gulvafløb, så står vi klar til at hjælpe dig. Ring blot på 71 11 11 11Så kommer vores specialiserede medarbejdere hurtigt ud til dig.

RenKloak råder over uddannede og kompetente medarbejdere, og vi har det helt rigtige udstyr til at afhjælpe dit problem med et stoppet afløb. Da problemet kan have forskellige årsager, er det også forskelligt, hvordan vi griber udfordringen an.

Ofte vil det være tilstrækkeligt at rense dit afløb med professionelt udstyr. Andre gange kan det være nødvendigt med yderligere undersøgelse, hvis problemet for eksempel skyldes en skade i din kloak.

Som udgangspunkt kan RenKloak klare dit stoppet afløb hurtigt og effektivt. Du kan se i videoen på siden, hvordan vores medarbejdere typisk griber opgaven an.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 71 11 11 11 eller sende en mail til [email protected]. Alle vores medarbejdere er venlige og hensynfulde, så du kommer til at opleve så få gener som muligt.

Det er svært at vide nøjagtigt, hvad en rensning af et stoppet afløb vil koste, da problemerne kan variere. Nogle gange vil rensning af afløb være hurtigt og nemt klaret, mens det i andre tilfælde er mere omfattende.

En rensning af et stoppet afløb koster fra 895 kr. på en hverdag i almindelig arbejdstid. Weekender og aftener har andre priser, mens der kan forekomme yderligere omkostninger, hvis skaden er mere omfattende. Du kan se vores priser her.

Er du i tvivl om, hvad det vil koste at afhjælpe dit problem? Du er mere end velkommen til at give os et kald på 71 11 11 11Vi sidder klar til at give dig ekspertrådgivning.

Hvis du oplever et tilstoppet bad kan du forsøge, at starte med, at koge et par liter vand. Hæld herefter det kogende vand ned i afløbet. Du kan også prøve, at tilsætte lidt opvaskemiddel. Det vil rengøre rørene for eventuel snavs som sidder fast. 

Pas på med, at bruge afløbsrens og lignende produkter, da det kan skade rørerene. 

Har du yderligere spørgsmål til et tilstoppet bad kan du altid kontakte os på 71 11 11 11. Du er også velkommen til, at sende os en mail på [email protected].

Stoppet afløb – en sag for os

Døjer du med et tilstoppet afløb, har vi stor forståelse for, at du gerne vil have afhjulpet problemet hurtigst muligt. Netop derfor har vi åbent døgnet rundt for tidsbestilling. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have os til at afhjælpe dit problem med et stoppet afløb.

Du kan ringe til vores døgnvagt på 71 11 11 11. Du ringer aldrig på et dårligt tidspunkt. Derudover har du også mulighed for at skrive til os på mail. Send en mail til [email protected]. Vi bestræber os på at give dig svar inden for 24 timer efter, at vi har modtaget din mail.

Vi kører ud til private kunder på Sjælland i trekantsområdet fra Roskilde til København og op til Hillerød. Vores professionelle og uddannede kloakmestre og specialister hjælper gerne dig med at afhjælpe et stoppet afløb eller andre kloakproblemer.

stoppet afløb pris


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11