Slamsugning

Priser fra 1.450,-

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Hvad er slamsugning?

Slamsugning er en teknik, vi benytter os af, når dine kloakrør er stoppet til. For at gennemføre en slamsugning anvender vi en slamsuger, som er en specialvogn, vi bruger til at rense kloakker med.

En slamsugning er en effektiv metode til at løsne og rense en stoppet kloak

I mange hjem kan der nemt opstå problemer med et tilstoppet kloakrør, og i sådanne tilfælde er en slamsuger yderst nyttig til at rense kloakken.

Slamsugeren renser kloakken med rent vand, som kloakrøret bliver spulet med. Så kan vi løsne, rense og suge faste materialer op som for eksempel grus, slam eller fedt, eller andet skidt der er havnet i din kloak eller din brønd.

I videoen herunder kan du se, hvordan RenKloak foretager slamsugning. 


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Skal du have foretaget en slamsugning, så er du landet det rigtige sted

  Vi har igennem de seneste 10 år, specialiseret os i slamsugning og kloakservice for private.

  Allerede da vi etablerede virksomheden, lagde vi os fast på en række stærke værdier som, at en aftale er en aftale og at en opgave ikke er afsluttet før vi selv er 110% tilfredse – for så er du som kunde det som regel også.

  Det lyder i virkeligheden kun retfærdigt, at man behandler andre, som man gerne selv vil behandles.

  Men ikke desto mindre har det været den primære årsag til, at vi i dag kan kalde os #1 Kloakmester på Trustpilot.

  I skrivende stund er der mere end 500 tilfredse kunder, der allerede har delt deres oplevelse, hvilket unægteligt gør os hammer stolte og inderligt taknemlige.

  Men når det så er sagt, så er det baseret på fortidens bedrifter, så for også at opretholde den høje kundetilfredshed i fremtiden, skal vi ud med slamsugeren og gøre en forskel igen i morgen.

  Så skal du være vores næste 5-stjernede anmeldelse, så ring til os døgnet rundt, og bestil din slamsugning lige præcis når du har tid, det koster ikke ekstra at booke sig ind uden for almindelig åbningstid.

  Vi rådgiver også gerne omkring evt. priser og omkostninger, så du har en klar forventning om hvad en slamsugning koster, før vi går i gang.

  Så ring på telefon 71111111 nu og lad os få det klaret i en fart – og til mindst mulig gene for dig og dine omgivelser.

  Hvornår er der behov for en slamsugning?

  I nogle tilfælde er der behov for slamsugning, fordi kloakrørene er stoppet til. I de tilfælde kan det virkelig forvolde store problemer og gener i hverdagen. Der kan for eksempel være tale om, at vandet i toilettet stiger eller at afløbet ikke vil skylle ud.

  Det kan være tegn på en tilstoppet kloak, og så vil der sandsynligvis være behov for en slamsugning.

  Det kan også vise sig ved, at der opstår en ubehagelig lugt. Det kan ligeledes tyde på en tilstoppet kloak, og også her vil det kræve en slamsugning at få bugt med problemet.

  Ved du allerede nu, at du har brug for en slamsugning, er du mere end velkommen til at ringe til os på 71 11 11 11,

  Så rykker vi ud til dig hurtigst muligt.

  Er slamsugning den rette løsning?

  Du behøver ikke at være ekspert i kloakservice – det klarer vi.

  RenKloak hjælper dig med at finde frem til den rette løsning, så dit problem kan blive afhjulpet hurtigt og effektivt.

  Af og til er en slamsugning lige det, der skal til for at din kloak kan komme til at fungere optimalt igen. Andre gange skal problemet fikses ved hjælp af kloakrensning eller højtryksspuling eller andre former for kloakarbejde.

  En TV-inspektion kan ofte være en god metode, til at fastslå hvad problemet er.

  Er du i tvivl om, hvorvidt en slamsugning er den bedste løsning for af slippe af med dit kloakproblem?

  Hos RenKloak er vi eksperter i slamsugning, og vi hjælper hellere end gerne med at afklare, hvad der bør sættes i gang for at få has på problemet.

  Slamsugning – en holdbar løsning

  Vores opgave er ikke at lave lappeløsninger. RenKloak ønsker ikke, at dit problem vender tilbage gang på gang. Det kan både være tidskrævende og dyrt.

  Derfor vurderer vores specialiserede medarbejdere situationen grundigt, så du som kunde ender ud med en løsning, som også holder på sigt.

  Vurderer vores kloakmester, at en slamsugning vil være den rette løsning for dig, så er det fordi, vi kan se, at det med stor sandsynlighed vil afhjælpe dit problem bedst muligt – også på lang sigt.

  Vurderer vi, at andre tiltag ville være bedre, så informerer vi dig selvfølgelig om det. og hvis du ønsker, kan vi løse problemet med det samme.

  Du er velkommen til at kontakte os – vi sidder klar til at give dig ekspertrådgivning – både i forhold til slamsugning såvel som andre kloakproblemer.

  Tegn på en tilstoppet kloak

  Når kloakken stopper til, kan det vise sig på flere måder. Det kan være svært for dig som privatperson at vide, hvad der er galt, men du kan være opmærksom på nedenstående, da det kan give mistanke om en stoppet kloak:

  I de tilfælde kan en slamsugning være en løsning på problemet. Det hjælper vi naturligvis med at afklare. Har du en mistanke om, at kloakken er stoppet til, så er du meget velkommen til at ringe til os på 71 11 11 11 – vi sidder klar til at hjælpe.

  Pris på slamsugning - Hvad koster det så?

  Mange ringer ind og for at høre hvad en slamsugning koster. Den endelige pris på slamsugning varierer fra opgave til opgave  – derfor skal vi vurdere omkostninger ud fra omfanget af arbejdet. 

  Vores priser starter ved 1350,- men ring altid til os først, da vi først skal vurdere opgaven.  Med lidt information fra dig, kan vi meget bedre forklare hvad en evt. slamsugning koster.

  Se mere under priser, eller ring til os og få en snak og et uforpligtende tilbud på din slamsugningsopgave.

  slamsugning med slamsuger

  Slamsugning – vi ved, hvad vi laver

  Faglighed er et nøgleord i vores virksomhed. Vores medarbejdere besidder en stor erfaring, og de har specialiseret sig inden for deres felt. Har du brug for en slamsugning, vil den mand vi sender ud til dig, specialiseret i netop slamsugning.

  Når vi sender en mand hen til dig, vil du altid blive mødt af en venlig og høflig person, som ikke alene har styr på sin faglighed, men som også gerne vil udføre sit arbejde med mindst mulige gener for dig og dine omgivelser.

  Du vil blive ringet op af den specialist, der tager sig af din sag, når han er på vej hen til dig. På den måde bliver du varslet i god tid, og du behøver ikke at skulle smide alt, hvad du har i hænderne, når det ringer på døren. 

  På den måde sikrer vi os, at det bliver en god oplevelse for dig.

  Bestil tid til slamsugning

  Hvis du gerne vil have vores hjælp til slamsugning, kan du ringe til os, når det passer dig bedst.

  Vi har vores telefon åbent døgnet rundt for tidsbestilling, og vi finder sammen en tid, der passer godt ind i din kalender.

  Giv os et kald på telefon 71 11 11 11 eller skriv til os på [email protected].

  Hos RenKloak har vi forståelse for, hvor ubehageligt et kloakproblem kan være. Det er også grunden til, at vi tilbyder en døgnvagt, når dit akutte problem ikke kan vente til i morgen.

  Har du således brug for slamsugning, eller anden form for kloakservice, midt om natten, er du velkommen til at kontakte vores døgnvagt, som hurtigst muligt vil hjælpe dig, så du igen kan sove trygt og ubekymret.

  Slamsugning på Sjælland

  Vi kører ud til private kunder på hele Sjælland, i trekantsområdet mellem København og Hillerød og rundt om Roskilde. 

  Vi er eksperter i kloakservice og slamsugning, og vi hjælper også gerne dig. Tøv ikke med at kontakte os – vi rykker ud til dig for at afhjælpe dine kloakproblemer.

  Har du brug for slamsugning, kloakrensning, TV-inspektion, kloakservice eller anden kloakarbejde, er RenKloak det rette sted at hente hjælp.

  Vi prioriterer vores kunders behov, og vores medarbejdere vil altid møde dig med venlighed.

  Medarbejderne er både hensynsfulde og dygtige, så du får både en god oplevelse og et godt resultat.

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11