Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du brug for en slamsuger?

Slamsug­ning, fra 1.245,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Har du brug for en slamsuger?

Slamsug­ning, fra 1.245,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Slamsugning og øvrig kloakservice

Har du et tilstoppet kloakrør? Så kan vi afhjælpe problemet med professionel slamsugning.

Slamsugning er et af vores specialer hos RenKloak. Oplever du problemer med din kloak som følge af et tilstoppet kloakrør eller andet, kan det være nødvendigt at foretage en slamsugning for at afhjælpe problemet. Vi har det rette udstyr til slamsugning og sender gerne en specialiseret medarbejder hen til dig for at fikse din kloak. Vi tilbyder kloakservice til private kunder på Sjælland, og vi giver også gerne dig en hjælpende hånd.

Hvad er slamsugning?

En slamsuger er en specialvogn, som vi bruger til at rense kloakker med. I mange hjem kan der opstå problemer med et tilstoppet kloakrør, og i sådanne tilfælde er en slamsuger yderst nyttig til at rense kloakken. Slamsugeren renser kloakken med rent vand, som kloakrøret bliver spulet med. Det efterlader din kloak ren og brugbar, og vi kan både rense og suge faste materialer op som eksempelvis grus, slam eller fedt, der er havnet i din kloak eller din brønd.

Slamsugning – vi ved, hvad vi laver

Faglighed er et nøgleord i vores virksomhed. Vores medarbejdere besidder en stor erfaring, og de har specialiseret sig inden for vores felt. Når vi sender en mand hen til dig, vil du altid blive mødt af en venlig og høflig person, som ikke alene har styr på sin faglighed, men som også gerne vil udføre sit arbejde med mindst mulige gener for dig og dine omgivelser.

Du vil blive ringet op af den specialist, der tager sig af din sag, når han er på vej hen til dig. Så bliver du varslet i god tid, og du har mulighed for ikke at skulle smide alt, hvad du har i hænderne, når det ringer på døren.

Bestil tid til slamsugning

Hvis du gerne vil have vores hjælp til slamsugning, kan du ringe til os, når det passer dig bedst. Vi har vores telefon åbent døgnet rundt for tidsbestilling, og vi finder sammen en tid, der passer godt ind i din kalender. Giv os et kald på telefon 71 11 11 11 eller skriv til os på kontakt@renkloak.dk

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til en slamsugning kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad koster det?

Prisen for en slamsugning starter ved 1.245,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har udført slamsugning tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører slamsugning professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Jørgen Astradsson Jensen
Hurtig, venlig og imødekommende service. Problemet hurtigt løst

September 2018

Birthe Larsen
Arbejdet udført alt fungerer, fuld tilfredshed . en virksomhed vi vil bruge igen hvis der opstår problemer i kloarksystemet.

September 2018

Bent
Jeg har benyttet RenKloak ApS flere gange. Jeg er blevet betjent til min store tilfredshed. Hurtigt og korrekt. Og arbejdet er blevet udført omhyggeligt. Jeg vil ikke tøve med at benytte firmaet igen.

September 2018

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os