Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du brug for en slamsuger?

Slamsug­ning – Priser fra 1.350,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Aut. Kloakmester – Tommy Bisted

Har du brug for en slamsuger?

Slamsug­ning – Priser fra 1.350,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Hvad er slamsugning?

Slamsugning er en teknik, vi benytter os af, når dine kloakrør er stoppet til. For at gennemføre en slamsugning anvender vi en slamsuger, som er en specialvogn, vi bruger til at rense kloakker med.

I mange hjem kan der nemt opstå problemer med et tilstoppet kloakrør, og i sådanne tilfælde er en slamsuger yderst nyttig til at rense kloakken. Slamsugeren renser kloakken med rent vand, som kloakrøret bliver spulet med. Det efterlader din kloak ren og brugbar, og vi kan både rense og suge faste materialer op som for eksempel grus, slam eller fedt, der er havnet i din kloak eller din brønd.

Hvornår er der behov for en slamsugning?

I nogle tilfælde er der behov for slamsugning, fordi kloakrørene er stoppet til. I de tilfælde kan det virkelig forvolde store problemer og gener i hverdagen. Der kan for eksempel være tale om, at vandet i toilettet stiger eller at afløbet ikke vil skylle ud. Det kan være tegn på en tilstoppet kloak, og så vil der sandsynligvis være behov for en slamsugning.

Det kan også vise sig ved, at der opstår en ubehagelig lugt. Det kan ligeledes tyde på en tilstoppet kloak, og også her vil det kræve en slamsugning at få bugt med problemet.

Ved du allerede nu, at du har brug for en slamsugning, er du mere end velkommen til at ringe til os på 71 11 11 11,

Så rykker vi ud til dig hurtigst muligt.

Er slamsugning den rette løsning?

Du behøver ikke at være ekspert i kloakservice – det klarer vi.

RenKloak hjælper dig med at finde frem til den rette løsning, så dit problem kan blive afhjulpet hurtigt og effektivt.

Af og til er en slamsugning lige det, der skal til for at din kloak kan komme til at fungere optimalt igen. Andre gange skal problemet fikses ved hjælp af kloakrensning eller højtryksspuling eller andre former for kloakarbejde.

En TV-inspektion kan ofte være en god metode, til at fastslå hvad problemet er.

Er du i tvivl om, hvorvidt en slamsugning er den bedste løsning for af slippe af med dit problem?

Hos RenKloak er vi eksperter i slamsugning, og vi hjælper hellere end gerne med at afklare, hvad der bør sættes i gang for at få has på problemet.

Slamsugning – en holdbar løsning

Vores opgave er ikke at lave lappeløsninger. RenKloak ønsker ikke, at dit problem vender tilbage gang på gang. Det kan både være tidskrævende og dyrt.

Derfor vurderer vores specialiserede medarbejdere situationen grundigt, så du som kunde ender ud med en løsning, som også holder på sigt.

Vurderer vi, at en slamsugning vil være den rette løsning for dig, så er det fordi, vi kan se, at det med stor sandsynlighed vil afhjælpe dit problem bedst muligt – også på lang sigt.

Vurderer vi, at andre tiltag ville være bedre, så informerer vi dig selvfølgelig om det. og hvis du ønsker, kan vi løse problemet med det samme.

Du er velkommen til at kontakte os – vi sidder klar til at give dig ekspertrådgivning.

Tegn på en tilstoppet kloak

Når kloakken stopper til, kan det vise sig på flere måder. Det kan være svært for dig som privatperson at vide, hvad der er galt, men du kan være opmærksom på nedenstående, da det kan give mistanke om en stoppet kloak:

  • Stoppet toilet, vask eller afløb
  • Opstigende vand i afløbene
  • Grim lugt af kloak
  • Vandet løber langsomt ud

I de tilfælde kan en slamsugning være en løsning på problemet. Det hjælper vi naturligvis med at afklare. Har du en mistanke om, at kloakken er stoppet til, så er du meget velkommen til at ringe til os på 71 11 11 11 – vi sidder klar til at hjælpe.

Slamsugning – vi ved, hvad vi laver

Faglighed er et nøgleord i vores virksomhed. Vores medarbejdere besidder en stor erfaring, og de har specialiseret sig inden for vores felt. Når vi sender en mand hen til dig, vil du altid blive mødt af en venlig og høflig person, som ikke alene har styr på sin faglighed, men som også gerne vil udføre sit arbejde med mindst mulige gener for dig og dine omgivelser.

Du vil blive ringet op af den specialist, der tager sig af din sag, når han er på vej hen til dig. Så bliver du varslet i god tid, og du har mulighed for ikke at skulle smide alt, hvad du har i hænderne, når det ringer på døren. På den måde sikrer vi os, at det bliver en god oplevelse for dig.

Bestil tid til slamsugning

Hvis du gerne vil have vores hjælp til slamsugning, kan du ringe til os, når det passer dig bedst. Vi har vores telefon åbent døgnet rundt for tidsbestilling, og vi finder sammen en tid, der passer godt ind i din kalender. Giv os et kald på telefon 71 11 11 11 eller skriv til os på kontakt@renkloak.dk.

Hos RenKloak har vi forståelse for, hvor ubehageligt et kloakproblem kan være. Det er også grunden til, at vi tilbyder en døgnvagt, når dit akutte problem ikke kan vente til i morgen. Har du behov for os midt om natten, er du velkommen til at kontakte vores døgnvagt, som hurtigst muligt vil hjælpe dig, så du igen kan sove trygt og ubekymret.

Slamsugning på Sjælland

Vi kører ud til private kunder på Sjælland i trekantsområdet mellem København og Hillerød og rundt om Roskilde. Vi er eksperter i kloakservice og slamsugning, og vi hjælper også gerne dig. Tøv ikke med at kontakte os – vi rykker ud til dig for at afhjælpe dine kloakproblemer.

Har du brug for slamsugning, kloakrensning, TV-inspektion, kloakservice eller anden kloakarbejde, er RenKloak det rette sted at hente hjælp.

Vi prioriterer vores kunders behov, og vores medarbejdere vil altid møde dig med venlighed. Medarbejderne er både hensynsfulde og dygtige, så du får både en god oplevelse og et godt resultat.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til en slamsugning kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad koster det?

Prisen for en slamsugning starter ved 1.350,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har udført slamsugning tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører slamsugning professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Birgitte
Dem vil jeg bruge en anden gang, hurtigt effektivt, venligt og rimelig pris.

Januar 2019

Henriette
Absolut suveræn service. Lige fra bestilling, service opkald dagen inden til selve udførelsen af arbejdet. Søde og kompetente medarbejdere, der holder, hvad de lover. Og så er de ovenikøbet rimelige i pris. Kan kun anbefales. Tak for god behandling.

Januar 2019

Signe
Kom samme dag, fin udførelse og ok pris.
Kan varmt anbefales.

Januar 2019

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os

Vores autoriseret kloakmester udfører TV-Inspektion, slamsugning, kloakrensning, kloakservice og alle andre former for kloakarbejde.

Vi dækker Øst- og Midt Sjælland i byer som: København, Roskilde, Frederiksberg, Glostrup, Ballerup, Hellerup, Hillerød, Køge, Dragør, Rødovre og Amager.