Rottespærrer

fra kun 1300,- kr.

Spar HElt op til 2.630 kr. LIGE NU

Vælg den løsning der passer dig

Rottespærrer med montering

Rottespærrer & RenKloak+

kr 1428 Årlig betaling | 89,- mdr.
Spar 2.532,-
 • Montering af rottespærrer

  Værdi 3.960,-
 • 12 måneders RenKloak+

  Værdi 1367,-
 • Book din kloakmand døgnet rundt

 • Fri kloakservice i 12 måneder
 • Fuld RenKloak+ dækning fra dag ét

 • Ingen binding

RenKloak+ - Fuldpakke

kr 1300 Årlig betaling | 138,- mdr.
Spar 2.630,-
 • Montering af rottespærrer

  Værdi 3.960,-
 • Årlig service af rottespærer

  Værdi 828,-
 • 12 måneders RenKloak+

  Værdi 1367,-
 • 10 års garanti på Rottespærrer
 • Book din kloakmand døgnet rundt
 • Fri kloakservice i 12 måneder
 • Fuld RenKloak+ dækning fra dag ét
 • Ingen binding
Mest populærer

Rottespærrer & Service

kr 1468 Årlig betaling | 69,- mdr.
Spar 2.193,-
 • Montering af rottespærrer

  Værdi 3.960,-
 • Årlig service af rottespærer

  Værdi 828,-
 • 10 års garanti på Rottespærrer
 • Ingen binding

Er du i tvivl om hvilken pakke du skal vælge?

Ring til os døgnet rundt så hjælper vi dig

Vi har 1000+ anmeldelser på Trustpilot

Hvad siger kunderne om RenKloak+

★★★★★

Vores varmeste anbefalinger

Vores varmeste anbefalinger til det her firma. Fantastisk at opleve virkelig professionel service, hurtighed og kompetente medarbejdere, det er sgu en sjældenhed! Og deres abonnementsordning kan i den grad anbefales!
Heidi og Lars
via Trustpilot

★★★★★

Fantastisk service

Vi har valgt at have et RenKloak+ abonnement for at kende vores udgifter til evt hjælp. Dette var første gang vi skulle benytte ordningen, og stor var vores tilfredshed da RenKloak kunne komme ud til en tilstoppet brønd indenfor 2 timer på en fredag - og tilmed løste opgaven til kryds og slange. 100% anbefaling herfra.
Henrik
via Trustpilot

★★★★★

Det var lige efter bogen

Det var lige efter bogen og kan kun anbefale dem. Havde tilstoppet kloak og ringe kort til anden udbyder, og skulle betale det dobbelte af Renkloak pris. I deres pris har jeg så betalt for 12 måneder og hvis jeg får problemer igen så er der allerede betalt for dette.
Lennart Nielsen
via Trustpilot

God service er "ikke" en nyhed

Hør hvad vores mangeårige kunde siger om os

Hvad er en rottespærre?

En Rottespærre er en anordning, som vi monterer i din kloak for at forhindre, at der kommer rotter. Spærret har to klapper, som åbner sig automatisk, når der løber vand fra din håndvask eller dit toilet.

Når vandet har passeret din rottespærre, lukker klapperne automatisk til igen, så rotterne ikke vil kunne løbe igennem. På den måde kan der nemt løbe vand ud, mens rotterne ikke kan trænge ind.

En rottespærre forhindrer på den måde rotterne i at trænge ind i dine kloakrør og forårsage skade på din kloak, som med garanti bliver meget dyrt at reparere.

Når du får monteret en eller flere rottespærrer, er det vigtigt, at du får den tjekket mindst en gang om året, da den kan blive stoppet til med for eksempel papir eller andre ting.

Se hvordan, en rottespærre virker i videoen herunder.

Skal vi hjælpe dig? Kontakt os gerne på 71 11 11 11.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Kan du tjekke din
  rottespærre selv?

  Du kan faktisk godt tjekke din rottespærre selv. Det er primært spærrets to hovedfunktioner, du skal tjekke for. Nemlig: at rotterne ikke kan komme ind, og at (spilde)vandet kan komme ud.

  Du kan også få foretaget et eftersyn af din rottespærre, af vores professionelle og kompetente medarbejdere.

  Det har den fordel, at vi rengøre systemet og løser eventuelle problemer på stedet.

  På den måde slipper du selv for det beskidte og besværlige arbejde, og du sikrer dig, at din rottespærre virker optimal.

  Kunne du tænke dig at vide mere om rottespær? Så er du velkommen til at ringe til os. Vi sidder klar til at give dig ekspertrådgivning.

  Ring blot til 71 11 11 11 – så kommer vores dygtige og uddannede medarbejdere og hjælper dig.

  Hvorfor få installeret en rottespærre?

  En rottespær er den absolut mest effektive metode til at undgå rotter i hjemmet. Det er det fordi, at vores kloaksystemer er hjem for størstedelen af de rotter vi har i Danmark.

  I byerne er kloaknettet meget udbygget, og huser derfor også flere rotter. På sjælland er det selvfølgelig større byer som København, Roskilde, Ringsted, Hillerød, Køge osv. som er hårdest ramt, men rotter findes alle vegne, hvor der er kloakrør.

  Det er de færreste af os, som vil bryde os om tanken om at have rotter i huset. De små dyr får hårene til at rejse sig på mange af os, og de kan ikke bare lave besvær ved at trænge ind i dit hus. De kan også forårsage store skader i dine kloakrør.

  Rotter kan også føre en række sygdomme med sig og fremkalde allergiske reaktioner hos mennesker. Det vil de fleste af os gerne være fri for, og derfor er det en god idé at forsøge at holde de små dyr langt væk fra både kloakken og hjemmet.

  Kan du selv montere
  din rottespærre?

  I Danmark har man valgt at lave en lovgivning omkring rottebekæmpelse. Loven skriver blandt andet også om opsætning af rottespær. Her står der klart og tydeligt, at det udelukkende må monteres af personer med særlig uddannelse og autorisation. Det er altså ikke tilladt at montere det på egen hånd.

  Grunden hertil er, at installationen kan være en relativt teknisk affære. Hvor teknisk og besværlig installationen er, afhænger af de faktiske forhold i hver enkelt situation.

  Netop derfor, er det vigtigt at installationen bliver foretaget af en uddannet og erfaren kloakmester, som har indgående kendskab til hvilke problemer der kan opstå, og hvordan de bedst løses.

  RenKloak kan hjælpe dig, hvis du gerne vil have monteret en rottespærre i din kloak. Vores specialiserede medarbejdere har den nødvendige uddannelse og autorisation til at opsætte spærret korrekt og sikkert.

  Tegn på at du har rotter

  Er du i tvivl om, hvorvidt du har behov for en rottespærre? I nogle tilfælde kan det være en god ide at få en TV-inspektion først, så du ved præcis hvad din kloak fejler. Så kan vi nemt tage stilling til hvad der skal laves efterfølgende.

  I andre tilfælde kan det være en god idé at få et rottespær monteret inden problemet opstår.

  Du er selvfølgelig mere end velkommen til at ringe til os på telefon: 71 11 11 11 – vi tager en samtale om den bedste løsning og kommer gerne ud til dig for evt. at installere din nye rottespærre.

  Hvis du er usikker på, om du har rotter hjemme hos dig, kan du holde øje med følgende tegn:

  Rottespær slip for rotter

  Tilbud på rottespærre

  For os hos RenKloak er det vigtigt, at vores kunder får monteret sin rottespærre korrekt, så de kan sove trygt om natten. Derfor tilbyder vi professionelle og specialiserede medarbejdere, som har flere års erfaring og bred viden om opsætning af rottespær.

  Vil du gerne have installeret en rottespærre i din kloak? Vi udarbejder altid gerne et tilbud til dig, som naturligvis er ganske uforpligtende.

  Du er altid velkommen til at give os et kald på telefon 71 11 11 11 for at bestille en tid eller sende en mail til os på [email protected].

  Vores medarbejdere er altid høflige og venlige, og de tager hensyn til dig og dine omgivelser, når de arbejder, så du oplever så få gener som muligt.

  Montering af rottespærre i København og øvrige Sjælland

  Vi kører ud til private kunder i København, Køge Roskilde og øvrige Sjælland. Ring gerne – så kommer vores professionelle og kompetente medarbejdere og hjælper dig med dine kloakproblemer.

  På daglig basis kører vi ud til kunder over det meste af Sjælland, og vi slår også gerne et smut forbi dig for at montere et rottespær i områderne ved Helsingør, Frederiksværk, Skibby, Holbæk, Ringsted og Herfølge.

  Når vi monterer et rottespær, fungerer det på den måde, at vi sætter et spær i din kloak. Spærret forhindrer, at der kan komme rotter fra den hovedkloak, der hører til din adresse, til alle de stikledninger, som fører ind i dit hus.

  Har du fået rotter? - Ring til vores Døgnvagt

  Har du et akut problem med rotter? Så kan du altid kontakt os.

  Hos RenKloak har vi døgnvagt, så du kan få installeret en rottespærre, eller få hjælp til andre kloakproblemer på et hvilket som helst tidspunkt.

  Har du brug for os sent om aftenen eller midt om natten, er du altså velkommen til at give vores døgnvagt et kald på 71 11 11 11, og så fikser vi dit problem med det samme.

  Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du sidder med nogle uopklarede spørgsmål. Vi hjælper dig gerne, så du slipper for problemer med rotter!.

  Alle vores medarbejdere er dygtige og uddannede og kan give dig professionel rådgivning – uanset det er et rottespær du har brug for, eller om det er andre kloakproblemer, du står med. Skal vi installere en rottespærre for dig, gør vi også gerne det døgnet rundt.

  Se os i aktion

  Arbejde og gravning til omfangsdræn - professionelt kloakarbejde
  Afspil video

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11