Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du brug for montering af rottespær?

Rottespær, fra 3.960,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Aut. Kloakmester – Tommy Bisted

Har du brug for montering af rottespær?

Rottespær, fra 3.960,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Hvad er et rottespær?

Rottespær er en anordning, som vi monterer i din kloak for at forhindre, at der kommer rotter. Spærret har to klapper, som åbner sig automatisk, når der løber vand fra din håndvask eller dit toilet.

Når vandet har passeret, lukker klapperne automatisk til igen, så rotterne ikke vil kunne løbe igennem. På den måde kan der nemt løbe vand ud, mens rotterne ikke kan trænge ind.

Når du får monteret et rottespær, er det vigtigt, at du får det tjekket mindst en gang om året, da det kan blive stoppet til med for eksempel papir eller andre ting.

Skal vi hjælpe dig? Kontakt os gerne på 71 11 11 11.

Kan du tjekke dit rottespær selv?

Du kan faktisk godt tjekke dit rottespær selv. Det er primært spærrets to hovedfunktioner, du skal tjekke for. Nemlig: at rotterne ikke kan komme ind, og at (spilde)vandet kan komme ud.

Du kan også få foretaget et eftersyn af vores professionelle og kompetente medarbejdere. Det har den fordel, at vi rengør systemet og løser eventuelle problemer på stedet.

På den måde slipper du selv for det beskidte og besværlige arbejde, og du sikrer dig, at rottespærret virker optimal.

Kunne du tænke dig at vide mere om rottespær? Så er du velkommen til at ringe til os. Vi sidder klar til at give dig ekspertrådgivning.

Ring blot til 71 11 11 11 – så kommer vores dygtige og uddannede medarbejdere og hjælper dig.

Hvorfor få installeret et rottespær?

Rottespær er den absolut mest effektive metode til at undgå rotter i hjemmet. Det er det fordi, at vores kloaksystemer er hjem for størstedelen af de rotter vi har i Danmark.

I byerne er kloaknettet meget udbygget, og huser derfor også flere rotter. På sjælland er det selvfølgelig større byer som København, Roskilde, Ringsted, Hillerød, Køge osv. som er hårdest ramt, men rotter findes alle vegne, hvor der er kloakrør.

Det er de færreste af os, som vil bryde os om tanken om at have rotter i huset. De små dyr får hårene til at rejse sig på mange af os, og de kan ikke bare lave besvær ved at trænge ind i dit hus. De kan også forårsage store skader i dine kloakrør.

Rotter kan også føre en række sygdomme med sig og fremkalde allergiske reaktioner hos mennesker. Det vil de fleste af os gerne være fri for, og derfor er det en god idé at forsøge at holde de små dyr langt væk fra både kloakken og hjemmet.

Kan du selv montere dit rottespær?

I Danmark har man valgt at lave en lovgivning omkring rottebekæmpelse. Loven skriver blandt andet også om opsætning af rottespær. Her står der klart og tydeligt, at det udelukkende må monteres af personer med særlig uddannelse og autorisation. Det er altså ikke tilladt at montere det på egen hånd.

Grunden hertil er, at installationen kan være en relativt teknisk affære. Hvor teknisk og besværlig installationen er, afhænger af de faktiske forhold i hver enkelt situation.

Netop derfor, er det vigtigt at installationen bliver foretaget af en uddannet og erfaren kloakmester, som har indgående kendskab til hvilke problemer der kan opstå, og hvordan de bedst løses.

RenKloak kan hjælpe dig, hvis du gerne vil have monteret et rottespær i din kloak. Vores specialiserede medarbejdere har den nødvendige uddannelse og autorisation til at opsætte spærret korrekt og sikkert.

Tegn på at du har rotter

Er du i tvivl om, hvorvidt du har behov for et rottespær? Det kan være en god idé at få et spær monteret inden, problemet opstår. Du er også mere end velkommen til at ringe til RenKloak – vi kommer gerne ud til dig for at installere spærret.

Hvis du er usikker på, om du har rotter hjemme hos dig, kan du holde øje med følgende tegn:

  • Efterladenskaber fra rotter
  • Larm såsom pibelyde eller gnavelyde
  • Rottereder
  • Dårlig lugt
  • Huller i paneler, vægge osv.

Tilbud på rottespær

For os hos RenKloak er det vigtigt, at vores kunder får monteret sit spær korrekt, så de kan sove trygt om natten. Derfor tilbyder vi professionelle og specialiserede medarbejdere, som har flere års erfaring og bred viden om opsætning af rottespær.

Vil du gerne have installeret et rottespær i din kloak? Vi udarbejder altid gerne et tilbud til dig, som naturligvis er ganske uforpligtende. Du er altid velkommen til at give os et kald på telefon 71 11 11 11 for at bestille en tid eller sende en mail til os på kontakt@renkloak.dk.

Vores medarbejdere er altid høflige og venlige, og de tager hensyn til dig og dine omgivelser, når de arbejder, så du oplever så få gener som muligt.

Montering af rottespær på Sjælland

Vi kører ud til private kunder på det meste af Sjælland. Ring gerne – så kommer vores professionelle og kompetente medarbejdere og hjælper dig med dine kloakproblemer.

På daglig basis kører vi ud til kunder over det meste af Sjælland, og vi slår også gerne et smut forbi dig for at montere et rottespær i områderne ved Helsingør, Frederiksværk, Skibby, Holbæk, Ringsted og Herfølge.

Når vi monterer et rottespær, fungerer det på den måde, at vi sætter et spær i din kloak. Spærret forhindrer, at der kan komme rotter fra den hovedkloak, der hører til din adresse, til alle de stikledninger, som fører ind i dit hus.

Ring til vores døgnvagt

Hos RenKloak har vi døgnvagter, så du kan få arbejdet udført på et hvilket som helst tidspunkt. Har du brug for os sent om aftenen eller midt om natten, er du altså velkommen til at give vores døgnvagt et kald på 71 11 11 11, og så fikser vi dit problem med det samme.

Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du sidder med nogle uopklarede spørgsmål. Vi hjælper dig gerne, så du ender ud med det helt rigtige produkt til dit behov.

Alle vores medarbejdere er dygtige og uddannede og kan give dig professionel rådgivning – uanset hvilket kloakproblem du står med. Skal vi installere et rottespær for dig, gør vi også gerne det. Ingen opgave er for stor eller for lille til os.

 

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

RenKloak kan være hos dig og besigtige kloakarbejdet inden for to arbejdsdage.

Hvad koster det?

Prisen for montering af rottespær starter ved 3.960,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har monteret rottespær tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han monterer rottespær professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Lasse
Ren Kloak var gode til at kommunikere omkring ankomsttid og løste problemet på fem minutter.
Vi fik endda et par råd med til at undgå problemet fremover.

Februar 2019

Peter
Troede ikke det var muligt at lave en aftale om opgave, tid og leverance/tidspunkt, men tilsyneladende alt er muligt med RenKloak.
Tak for hurtig og faglig hjælp.

Februar 2019

Camilla
Virkelig servicemindet og hurtig respons og udførelse. Meget ærlige og kompetente folk.
Vil helt sikkert bruge dem igen.

Januar 2019

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os

Vores autoriseret kloakmester udfører TV-Inspektion, slamsugning, kloakrensning, kloakservice og alle andre former for kloakarbejde.

Vi dækker Øst- og Midt Sjælland i byer som: København, Roskilde, Frederiksberg, Glostrup, Ballerup, Hellerup, Hillerød, Køge, Dragør, Rødovre og Amager.