Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du brug for montering af rottespær?

Rottespær, fra 3.960,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Har du brug for montering af rottespær?

Rottespær, fra 3.960,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Hvad er et rottespær?

Rottespær er et redskab, som vi kan montere i din kloak for at forhindre, at der kommer rotter. Spærret har to klapper, som åbner sig automatisk, når der løber vand fra din håndvask eller dit toilet. Når vandet har passeret, lukkerne klapperne automatisk til igen, så rotterne ikke vil kunne løbe igennem. På den måde kan der nemt løbe vand ud, mens rotterne ikke kan trænge ind.

Når du får monteret et rottespær, er det vigtigt, at du får det tjekket mindst en gang om året, da det kan blive stoppet til med for eksempel papir eller andre ting. Du bør derfor være opmærksom på at få foretaget et eftersyn med jævne mellemrum. Hvis du får tjekket dit rottespær engang imellem, vil du kunne sikre dig, at det hele fungerer, præcis som det skal.

Du kan godt tjekke dit rottespær selv, men får du foretaget et eftersyn af vores professionelle og kompetente medarbejdere, rengør vi det også, hvis der skulle sidde noget og stoppe det til. På den måde slipper du selv for det beskidte og besværlige arbejde, og du sikrer dig, at spærret virker optimal.

Hvorfor få installeret et rottespær?

Det er de færreste af os, som vil bryde os om tanken om at have rotter i huset. De små dyr får hårene til at rejse sig på mange af os, og de kan ikke bare lave besvær ved at trænge ind i dit hus. De kan også forårsage store skader i dine kloakrør, som kan volde dig mange problemer i det daglige.

Rotter kan også føre en række sygdomme med sig og fremkalde allergiske reaktioner hos mennesker. Det vil de fleste af os gerne være fri for, og derfor er det en god idé at forsøge at holde de små dyr langt væk fra både kloakken og hjemmet.

Med et rottespær i din kloak kan du undgå ubudne gæster i dit hjem. Hos RenKloak har vi den nødvendige ekspertise og autorisation til at montere det for dig. Vi har stor erfaring med montering af rottespær, og hvis du gerne vil holde skadedyrene væk fra både dit hjem og din kloak, er det en effektiv og nem måde at gøre det på.

Kan du selv montere dit rottespær?

I Danmark har man valgt at lave en lovgivning omkring rottebekæmpelse. Loven skriver blandt andet også om opsætning af rottespær. Her står der klart og tydeligt, at det udelukkende må monteres af personer med særlig uddannelse og autorisation.
Det betyder, at det er ulovligt at montere rottespær selv, hvis du ikke har den rette uddannelse og autorisation. Det er meget vigtigt, at det bliver gjort sikkert og korrekt, og derfor må du som almindelig husejer ikke selv forsøge dig med en installation af et rottespær.

RenKloak kan hjælpe dig, hvis du gerne vil have monteret et rottespær i din kloak. Vores specialiserede medarbejdere har den nødvendige uddannelse og autorisation til at opsætte spærret. Hos os får du derfor et korrekt og sikkert resultat, så du ikke behøver at bekymre dig om hverken lovgivningen, eller om det virker, som det skal.

Tilbud på rottespær

For os hos RenKloak er det vigtigt, at vores kunder får monteret sit rottespær korrekt, så de kan sove trygt om natten uden at skulle bekymre sig, om det virker som det skal, og om det er udført rigtigt. Derfor tilbyder vi professionelle og specialiserede medarbejdere, som har flere års erfaring og bred viden om opsætning af rottespær. På den måde kan du som kunde læne dig tilbage og trygt lade os udføre arbejdet for dig.

Hos RenKloak har vi døgnvagter, så du kan få arbejdet udført på et hvilket som helst tidspunkt. Har du brug for os sent om aften eller midt om natten, er du altså velkommen til at give vores døgnvagt et kald, og så fikser vi dit problem med det samme. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du sidder med nogle uopklarede spørgsmål. Vi hjælper dig gerne, så du ender ud med det helt rigtige produkt til dit behov.

Vil du gerne have installeret et rottespær i din kloak, så du kan sove roligt om natten? Vi udarbejder altid gerne et tilbud til dig, som naturligvis er ganske uforpligtende. Giv os et kald på telefon 71 11 11 11 for at bestille en tid eller send en mail til os på kontakt@renkloak.dk. Vi tager imod tidsbestilling døgnet rundt, så du har mulighed for at ringe til os, når det passer bedst ind i dit program.

Montering af rottespær på Sjælland

Vi kører ud til private kunder på hele Sjælland. Uanset om du befinder dig i Holte, Roskilde, København, Køge eller et femte sted, så kommer vores professionelle og kompetente medarbejdere og hjælper dig med dine kloakproblemer.

På daglig basis kører vi ud til kunder over det meste af Sjælland, og vi slår også gerne et smut forbi dig for at montere et rottespær. Når vi monterer et rottespær, fungerer det på den måde, at vi sætter et spær i din kloak. Spærret forhindrer, at der kan komme rotter fra den hovedkloak, der hører til din adresse, til alle de stikledninger, som fører ind i dit hus.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

RenKloak kan være hos dig og besigtige kloakarbejdet inden for to arbejdsdage.

Hvad koster det?

Prisen for montering af rottespær starter ved 3.960,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har monteret rottespær tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han monterer rottespær professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Jørgen Astradsson Jensen
Hurtig, venlig og imødekommende service. Problemet hurtigt løst

September 2018

Birthe Larsen
Arbejdet udført alt fungerer, fuld tilfredshed . en virksomhed vi vil bruge igen hvis der opstår problemer i kloarksystemet.

September 2018

Bent
Jeg har benyttet RenKloak ApS flere gange. Jeg er blevet betjent til min store tilfredshed. Hurtigt og korrekt. Og arbejdet er blevet udført omhyggeligt. Jeg vil ikke tøve med at benytte firmaet igen.

September 2018

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os