Omfangsdræn pris

Fugt i kælderen eller planlægger du at få lagt omfangsdræn?
Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Beregn prisen på et omfangsdræn

Omfangsdræn pris – Få et prisoverslag med vores simple prisberegner

Har du fugt i kælderen eller frygter at få det, og planlægger du at få etableret et omfangsdræn.
Så kunne du formenligt, godt tænke dig at få en pris på, hvad et omfangsdræn koster at få etableret, inden du kaster dig ud i projektet.

Det kan også være du skal have banken med på ideen, men skal bruge en indikation på hvad prisen på dit omfangsdræn kommer til at blive.

Den gode nyhed er, at du kan bistille et prisoverslag inden for de næste 10 sekunder, hvis du bruger prisberegneren her på siden.

Med estimatet får du hurtigt en indikation af, hvor prisen på etablering af dit omfangsdræn, ligger rent prismæssigt.

8/10 kunder får deres prisoverslag allerede samme dag eller allerede dagen efter.

Hvis du synes, det giver mening – efter at have set prisoverslaget – så kommer vi ud og kigger på opgaven, så vi er helt sikre på, at den pris der står på tilbuddet også er det der står på den endelige regning, når vi har ryddet op efter os selv og har efterladt dig med en tør og beboelig kælder.

 • Skriv til os

Indtast dine oplysninger

Prøv vores prisberegner

Ønsker du et prisoverslag på omfangsdræn, så prøv vores prisberegner her.

8/10 kunder får et prisoverslag på dagen eller senest dagen efter.

Er du det mindste i tvivl om, hvorvidt du har indtastet de rigtige variabler, eller har du andre spørgsmål, så ring til os på tlf.: 71 11 11 11

Bemærk at det er vigtigt, at du indtaster antal meter rundt om hus og IKKE antal kvadratmeter.

Da 40 meter rundt om dit hus er = 100 kvm hus og en estimeret pris, der er over dobbelt så høj som den pris der står på det endelige tilbud, du får fra mig.

Beregn prisen på et omfangsdræn

Hvad koster et omfangsdræn?

Prisen på dit omfangsdræn kan godt variere fra overslaget, da der er ting, en prisberegner ikke kan tage højde for, eftersom din boligs beskaffenhed i nogle tilfælde kan have indflydelse på det endelige tilbud.

For at være 100% ærlig giver jeg aldrig en endelig pris på en kloakopgave, uden jeg har været ude og kigge på den, og sikret mig, at der er taget højde for alle potentielle faldgrupper, der kan have indflydelse på tiden og prisen på din opgave – dette gælder i særlig grad ved etablering af omfangsdræn. 

Jeg kender nemlig personligt, kun en ting der er være end at takke ja til et tilbud, der er alt for dyrt, og det er at takke ja til et tilbud, der er alt for billigt, for så efterfølgende at blive alt for dyrt, når det pludseligt viser sig, at tilbuddet slet ikke står mål med virkeligheden, og håndværkeren ikke har taget højde for alle de omkostningstunge variabler.

Gudskelov holder 9/10 af de tilbud vi ender med at give, sig inden for det vi kalder en træskoslængde af den beregnede pris. Det kan både være lidt billigere og lidt dyrere, afhængig af din boligs beskaffenhed.

Men brug beregneren her, og lad mig komme ud og kigge på opgaven, hvis du også synes at prisen er retfærdig.

Et omfangdræn er ofte en rigtigt god investering

De fleste ting man gerne vil låne til kræver ofte at man har talegaverne i orden når man snakker med sin bankrådgiver.

Banken skal nemlig kunne retfærdiggøre, at det er sandsynligt de får deres penge igen uanset hvad der sker.
Med et omfangsdræn, er det dog ofte super nemt at få styr på finansieringen.

Værdien af din bolig stiger nemlig ofte svarende til udgiften på dit omfangsdræn.

Så hvis dit omfangsdræn koster 300.000 at få etableret, kan du i de fleste tilfælde forvente en værdistigning på det samme eller mere på din bolig.

Med andre ord, kan du få mere ud af din bolig imens du bor der og forvente at få din investering hjem når du engang flytter.

Dette gælder selvfølgeligt særligt, hvis du bor i og omkring en af de større byer i Danmark.

Så bor du i København, Storkøbenhavn, Amager, Nordsjælland, Århus eller Aalborg, er dette en tommelfingeregel du sagtens kan gøre brug af.

Bor du derimod i vandkants-danmark, så skal du primært få etableret et omfangsdræn, hvis du ønsker at slippe for fugt i kælderen, så du kan udnytte alle din boligs kvadratmeter optimalt.

Da du ikke kan forvente, at din bolig stiger tilsvarende udgiften.

Med andre ord stiger sandheden af ovenstående påstand, med prisen på din bolig.

Ved at isolere din ydrevæggen, flyttes fugtpunktet til ydresiden af din kældervæg, så fugten bliver trukket ud af kældervæggen.

Det betyder også, at du ud over, at få en helt fugtfri kælder vil opleve at du sparer mange penge på varmeregningen, da du ikke behøver, at fyrer for regnormene længere.

De fleste mennesker, der køber et hus vil foretrække at kunne udnytte kvadratmeterne i kælderen til fulde.

For selvom kælderen ikke nødvendigvis er godkendt til beboelse, så er det ikke unormalt man alligevel laver kontor eller teenageværelse dernede.

Så med en kælder der er knastør, som den selvfølgeligt er når vi har været forbi, så undgår du fugtskader og skimmelsvamp.

På den måde opnår du ofte en fordobling af dit boligareal.

For at sikre os at du får det bedste resultat, så isolere vi altid ydrevæggen når vi laver et omfangsdræn.

Ved at isolere din ydrevæggen, flyttes fugtpunktet til ydresiden af din kældervæg, så fugten bliver trukket ud af kældervæggen.

Det betyder også, at du ud over, at få en helt fugtfri kælder vil opleve at du sparer mange penge på varmeregningen, da du ikke behøver, at fyrer for regnormene længere.

Se os i aktion

Afspil video
Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Hvorfor skal du vælge os hos RenKloak til at lave dit omfangsdræn?

RenKloak drives af undertegnede – Tommy Bisted.
Jeg har 10 års erfaring som autoriseret kloakmester, og har igennem årene etableret utallige omfangsdræn.

Siden dag 1 har vi haft en simpel mission: At lave kvalitets kloakarbejde til private.

Faskine omfangsdræn
autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

#1 Kloakmester på Trustpilot gennem mange år

Vi har igennem de sidste mange år, været ratet som den bedste kloakmester på Trustpilot.

I skrivende stund har vi mere end 520 anmeldelser fra glade kunder, hvilket kun har bekræftet os i, at vores mission og vision stadigt holder her 10 år senere.

For at sikre at vores kunder får den højeste kvalitet og incitament for at anbefale os – ikke bare på Trustpilot men også til venner og bekendte som jo er den bedste markedsføring, man kan få – så har vi følgende principper:

 • Vi tager altid telefonen døgnet rundt, så du kan kontakte os, når det passer dig
 • Vi behandler altid vores kunder, som vi gerne selv vil behandles. Med smil, god service og respekt.
 • Vi overbooker aldrig vores kalender mere end, at vi har god tid til at lave din kloakopgave.
 • Vi er kompromisløse omkring vores løsninger og kvalitet, og giver altid en pris der sikrer, at vi kan lave et stykke arbejde, der er 100% færdigt, og holder i mange år. Ellers vil vi ærlig talt hellere lade være, da det er vores renommé det går ud over i sidste ende.
 • Vi efterlader altid arbejdsstedet ryddeligt og helst uden spor af, at vi har været der (hvis det selvfølgeligt er muligt).

Derfor skal du vælge Renkloak

Skal jeg vælge RenKloak til at lave mit omfangsdræn på grund af prisen?

Både ja og nej. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at du nok kan finde en kloakmester, der vil give dig en lidt billigere pris på dit omfangsdræn.

Men som med de fleste andre ting der lyder for godt til at være sandt, så er det som regel også for godt til at være sandt.

Hvis prisen på din kloakmesters tilbud ikke stemmer overens med den opgave der er beskrevet, er der kun 3 ting, han kan gøre for ikke selv at tabe penge:

Han kan spare på materialerne, hvilket betyder, at dit omfangsdræn vil være af en dårligere kvalitet og skal udskiftes mange år før, det er nødvendigt.
Han kan spare på mandetimerne og haste opgaven igennem, hvilket ofte resulterer i fejl, og fejl ved etablering af et omfangsdræn, kan meget hurtigt blive en rigtigt dyr fornøjelse for dig.
Han kan vælge at kaste udgiften over på dig, ved at sige at forskellige ting ikke er indregnet i tilbuddet, hvilket hurtigt kan sende dig i en situation, hvor din opsparing dykker hurtigere end aktiemarkedet i 2008.

På den ene eller den anden måde så er det sjældent dig, det kommer til gode. Gennem årene har vi oplevet rigtigt mange kunder, der valgte det billigste tilbud, for efterfølgende at betale os for at rette op på fejlene – og så er det jo ikke længere det billigste tilbud.

Så hvis man skal tro vores eksisterende kunder, og de ting de siger og skriver om os på eksempelvis Trustpilot, så fortæller det historien om, at det er en god ide at vælge en kloakmester, der sværger til kvalitet i stedet for at sælge sig selv udelukkende på prisen.

Nu skal vi heller ikke koge meget mere suppe på den gode Trustpilot score, men vores erfaring viser, at tilfredse kunder opstår, når man har en problemfri proces, hvor der ikke bliver sprunget over, hvor gærdet er lavest.

omfangsdræn pris

Hvad koster et omfangsdræn per kvm?

Den endelige pris på dit omfangsdræn afhænger af flere faktorer. Blandt andet hvor dybt vi skal grave. En tommelfingerregel er, at et omfangsdræn koster et sted imellem 7.000,- og 14.000,- kroner per meter, inklusive moms, der skal etableres.

Omfangsdræn priseksempel

Nu skal det heller ikke lyde som om, at vi kun laver diamantbesatte omfangsdræn, og at vi ikke mener pris er en faktor overhovedet.

Hvis vi prøvede at bilde dig eller os selv det ind, ville vi være naive, for selvfølgeligt spiller prisen en rolle, når man skal vælge hvilken kloakmester man skal bruge til at etablere sit omfangsdræn. Sammenligner du os med de af vores kollegaer i branchen, der også prioriterer kvalitets håndværk, så har vi generelt super retfærdige priser.

Ligesom vi, i modsætning til mange andre, ikke har valgt at skrue priserne unødigt op. Vi synes, at du som kunde skal betale for den faktiske værdi, vi tilfører dig og ikke for, at vi er hypede i en periode, eller der er stor efterspørgsel på omfangsdræn i disse år.

Det handler både om, at vi ikke selv kan lide at blive taget ved næsen og at vi ved, at det kommer med en pris at overfakturere sine kunder.

Prisen for at misbruge andres tillid er som regel, at man ikke får dem eller nogen de kender som kunder en anden gang, hvilket jo er en utrolig dårlig forretning, når vi primært lever af mund til mund metoden og gode anmeldelser.

Hvis ikke ovenstående priseksempler passer til din bolig, kan du med fordel bruge nedenstående prisberegner.

Med prisberegneren kan du få en overslagspris, der holder med det jeg plejer, at kalde en træskolængde.

Dybde fra kældergulv til terræn: 1,5 meter:

Antal meter dræn:
40 meter

Samlet pris: 336.250,00 kr.

Dybde fra kældergulv til terræn: 1,4 meter:

Antal meter dræn: 60 meter

Samlet pris: 473.750,00 kr.

Dybde fra kældergulv til terræn: 2,4 meter:

Antal meter dræn: 40 meter

Samlet pris: 611.250,00 kr.

Dybde fra kældergulv til terræn: 1,9 meter:

Antal meter dræn: 30 meter

Samlet pris: 350.000,00 kr.

Hvad skal du være opmærksom på når du får et tilbud på dit omfangsdræn?

Der er nogle enkelte faresignaler, du skal være opmærksom på, når du får et tilbud på dit omfangsdræn.

Nævner tilbuddet noget som helst om, tjære, platonplader eller sundolit, så er det en klar indikator på, at virksomheden ikke har den fornødne viden til at etablere et omfangsdræn, der bliver og forbliver tørt.

Det er ikke nødvendigvis fordi kloakmesteren er i ond tro, men har man ikke fået den fornødne viden og efteruddannelse hos teknologisk institut, så gør man bare som man eltid har gjort.

Desværre har man altid lukke huse ind i diffusionslukkede materialer, som platonplader og sundolit. Når man gør det holder man rigtigt nok fugten fra jorden ude af kælderen, hvilket jo i og for sig er meget godt.

Desværre betyder det også, at den fugt der naturligt opstår i kælderen når vi ånder, sveder eller hænger tøj op, heller ikke kan komme ud.

Det betyder i praksis, at du er endnu være stillet end før, selvom du har betalt for et omfangsdræn..

Hos RenKloak vi har fugtteknisk viden direkte fra Teknologisk Institut. Det betyder, at vi ved hvordan man sikrer, at en fugtig kælder bliver tør igen.

Udnyt dit håndværker-fradrag, når du får lavet et omfangsdræn

Ligesom de fleste andre håndværks-ydelser, kan du få håndværker fradrag for vores arbejdsløn, når du får etableret et omfangsdræn.

Sammenlignet, med alle de andre fordele, ved at få etableret, et omfangsdræn, er det ikke det stor, men lidt har jo også ret.

Du kan i skrivende stand trække 12.200,- kroner fra pr. voksen person i husstanden. Reglerne ændre sig løbende, så vi anbefaler, at du tager et kig på skats hjemmeside.

Kunne du tænke dig at få en pris på dit omfangsdræn, så brug vores prisberegner her på sitet.

Du kan med få klik, bestille et endeligt tilbud, hvor jeg kommer ud og beser opgaven.

Jeg ser frem til at hører fra dig.

Med venlig hilsen

Autoriseret Kloakmester

Tommy Bisted

Det siger vores kunder

Besøg os på Facebook

Ofte stillede spørgsmål

Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00

Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Vi servicerer det meste af Sjælland

Ring gerne til os og hør nærmere. RenKloak har kontor i Brøndby.

Kontorets åbningstid er mandag-fredag kl. 07.30-16.00. Vi tilstræber at svare alle mails og beskeder inden for 24 timer.

Haster din henvendelse mere end det, så ring til os på 70 777 850, vi besvarer telefonen hele døgnet.

 • Albertslund
 • Allerød
 • Bagsværd
 • Ballerup
 • Birkerød
 • Brøndby
 • Brøndby Strand
 • Brønshøj
 • Charlottenlund
 • Dronningmølle
 • Dyssegård
 • Espergærde
 • Farum
 • Fredensborg
 • Frederiksberg
 • Frederikssund
 • Frederiksværk
 • Gadstrup
 • Gentofte
 • Glostrup
 • Greve
 • Gørløse
 • Havdrup
 • Hedehusene
 • Hellebæk
 • Hellerup
 • Helsinge
 • Helsingør
 • Herlev
 • Hillerød
 • Holbæk
 • Holte
 • Hornbæk
 • Humlebæk
 • Hvalsø
 • Hvidovre
 • Hørsholm
 • Ishøj
 • Jyllinge
 • Jægerspris
 • Karlslunde
 • Kirke Hyllinge
 • Kirke Såby
 • Klampenborg
 • Kokkedal
 • Kongens Lyngby
 • Kvistgård
 • København
 • Køge
 • Nørrebro
 • Nordvest
 • Amager
 • Sydhavnen
 • Vesterbro
 • Østerbro
 • Lejre
 • Lille Skensvej
 • Lynge
 • Melby
 • Måløv
 • Nivå
 • Nordhavn
 • Nærum
 • Orø
 • Roskilde
 • Rungsted Kyst
 • Rødovre
 • Skibby
 • Skodsborg
 • Skovlunde
 • Skævinge
 • Slangerup
 • Smørum
 • Snekkersten
 • Solrød Strand
 • Stenløse
 • Søborg
 • Taastrup
 • Tikøb
 • Tune
 • Valby
 • Vallensbæk
 • Vanløse
 • Vedbæk
 • Vejby
 • Veksø Sjælland
 • Viby Sjælland
 • Vipperød
 • Virum
 • Værløse
 • Ålsgårde
 • Ølsted
 • Ølstykke

Her bor vi

Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

Ring til os

Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11