Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Medarbejdere

Tommy

Ansvarlig for daglig drift og bookning af kunder.
Autoriseret kloakmester, autoriseret rottefænger, certificeret tv-operatør.
Står for viderebearbejdning af tv-dokumentation, udarbejdning af rapporter, tilbud og kontakt til forsikringsselskaber. Specialist i at hjælpe kunder overfor forsikringselskaberne, så de får den dækning, som de er berettiget til.

Sara

Ansvarlig for daglig drift og bookning af kunder.
RenKloaks stemme udad til, der med sit store overblik og over 8 års erfaring, kyndigt og med et smil i stemmen, guider kunderne til den løsning, som er mest relevant i forhold til deres problem. Ansvarlig for ind- og udbetalinger, HR og trivsel, samt RenKloaks grafiske linie.

Lars

Uddannet rørlægger, maskinfører, certificeret rottespærremontør.
Står for opgravning og udbedring af skader på kloakker, punktrenovering, montering af højtvandslukkere, montering af rottespær.
Med over 10 års erfaring er der garanti for, at opgaverne altid bliver udført korrekt og med best mulige resultat til følge.

Brian

Uddannet kloakmester, maskinfører, certificeret rottespærremontør.
Står for opgravning og udbedring af skader på kloakker, punktrenovering, montering af højtvandslukkere, montering af rottespær.
Stor teknisk viden om regler og normer, samt over 10 års erfaring inden for kloak- og anlægsarbejde, sikrer at det altid er den bedst mulige løsning, der bliver valgt og udført.

Kenni

Tv- og spuleoperatør.
Certificeret tv-operatør, uddannet rørlægger, certificeret rottespærremontør.
Står primært for tv-inspektioner, men med over 10 års erfaring med spuling, slamsugning og rensning af kloakker, er der stort set ikke den opgave, som ikke kan løses.

Martin

Tv- og spuleoperatør.
Uddannet rørlægger, certificeret rottespærremontør.
Står primært for spuling og rensning af kloakker. Har i 2013 uddannet sig til rørlægger for, at få bedst mulig forståelse af, hvordan et kloaksystem er bygget op og fungerer.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Dorte
Altid flinke og venlige medarbejdere, hurtig og effektiv hjælp, tak.

Januar 2019

Kirsten
God betjening i telefonen ved bestilling. De kom hurtigere ud til opgaven end jeg havde forventet. De kom til tiden, ja, faktisk tidligere end lovet. Opgaven blev udført af en, der virkede til at have tjek på tingene. Og ikke mindst – det blev billigere, end jeg troede.

Januar 2019

Michael
Hurtig og fin expedition efter at have ringet og lavet aftale – dagen efter, og ringede 30 min før ankomsten.

Januar 2019

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os

Vores autoriseret kloakmester udfører TV-Inspektion, slamsugning, kloakrensning, kloakservice og alle andre former for kloakarbejde.

Vi dækker Øst- og Midt Sjælland i byer som: København, Roskilde, Frederiksberg, Glostrup, Ballerup, Hellerup, Hillerød, Køge, Dragør, Rødovre og Amager.