Fri Kloakservice - Året rundt

for kun 89 kr. md.

Ja du læste rigtigt! - Med vores nye revolutionerende abonnement, koster 1 helt års fri kloakservice mindre, end et enkelt udkald hos en kloakmester.
Ingen binding

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Vi er den helt rigtige løsning for dig

Vores abonnement

TV-light & RenKloak+

kr 628 Årlig betaling | 89,- md.
Spar 1.967,-
 • TV-Light
  værdi 2.595,-
 • 12 måneders RenKloak+
  værdi 1.367,-
 • Book din kloakmand døgnet rundt
 • Fri kloakservice i 12 måneder
 • Fuld RenKloak+ dækning fra dag ét
 • Ingen binding

RenKloak+

kr 89 md Årlig betaling | Oprettelse 299,-
 • Fuld dækning fra dag ét
 • Fri kloakservice i 12 måneder
 • Book din kloakmand døgnet rundt
 • Fastlane og prioriting ved tidsbestilling
 • Ingen binding
Mest populære

RenKloak+ Fuldpakke

kr 4395 Årlig betaling | 138,- mdr.
Spar 4.355,-
 • Montering af rottespærrer værdi 3.960,-
 • Årlig service af rottespærer værdi 828,-
 • 12 måneders RenKloak+ værdi 1.367,-
 • 10 års garanti på Rottespærrer
 • Kloak & stik-TV
 • Spuling og rensning af kloakker
 • Ingen binding

Måske du har set os her

Hvad siger kunderne?

Det er altid nemt for os, at fortælle hvor gode vi er til kloakservice. Men når alt kommer til alt, så er det jo vores kunder der skal kunne lide vores service og ikke os selv. 

Vi har selvfølgeligt +1000 gode anmeldelser på Trustpilot med et 4,8/5 i snit.

Men i den følgende video kan du sætte et ansigt på en af vores kunder og se hvad han siger til at være RenKloak+ kunde.

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Hvordan bliver kloakproblemer mere bekvemt i fremtiden?

Lad os være ærlige, det bliver aldrig perfekt, men jo simplere og mere bekymringsfrit det kommer til, at være for dig, jo mindre du skal forholde dig til det selv – jo mindre bliver klumpen i maven.


Forstil dig for eksempel: Din Køkkenvask stopper til klokken 22.15, du ringer 71 11 11 11 med det samme, dagen efter kommer din Kloakmand ud og løser problemet og du skal ikke bekymre dig om prisen?

Fremtidens Kloakservice er på Abonnement

Ja ovenstående scenarie lyder ikke så tosset vel?

På baggrund af en undersøgelse blandt vores eksisterende kunder, har vi lavet et nyt revolutionerende Abonnement på Kloakservice. Det hedder selvfølgeligt RenKloak+.

Heldigvis er konceptet mere originalt end navnet, da det er det eneste Abonnement i sin kategori og giver dig følgende fordele:

Kloakservice uden abonnement

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at RenKloak+ er femtidens kloakservice, der inden for en overskuelig fremtid, kommer til at være det faste abonnement på lige fod med vejhjælp og  forsikringer.

Jeg vil bare gerne have løst mit kloakproblem

Men hvis du stadigt, bare gerne vil have løst dit kloakproblem hurtigt og effektivt og ikke kan tage stilling til om det er det rigtige for dig lige nu.

Så ringer du blot til os på: 71 11 11 11 og booker din Kloakservice med det samme. 

9/10 sparer stadigt penge på at vælge os som kloakmester, selv uden abonnements-fidusen. Og du får selvfølgeligt stadigt den ekstraordinære service der har givet os 4.8/5 på Trustpilot.

Så ring og book tid til din Kloakservice nu, du behøver ikke tage stilling til om du skal være abonnementskunde eller ej før vi har løst dit problem.

Vi giver selvfølgeligt altid, et prisoverslag på din opgave inkl. kørsel, rensning og moms allerede i telefonen. Så du kan føle dig 110% tryg ved at vælge os.

Du kan ringe og booke din tid, døgnet rundt uden merpris og vi svarer altid 100% ærligt på, om din kloaksituation er akut, eller det fint kan vente til næste hverdag, hvor det er billigere for dig.

Din specialist i kloakservice til private

kloakservice for private

Har du behov for kloakservice til hjemmet? Vi garanterer dig en professionel løsning.

Hos RenKloak tilbyder vi kloakservice til private kunder på Sjælland – uanset om du har behov for os i Albertslund, Karlslunde, Roskilde eller Charlottenlund.

Vi ser det som vores fornemste opgave at tilbyde dig en professionel kloakservice, som ikke bare afhjælper dine problemer her og nu, men som også giver dig et varigt og holdbart resultat. Som autoriseret kloakmester, kan vi helt sikkert varetage dit problem og med mange års erfaring oveni, kan du trygt lade os stå for din kloakservice.

Vi sender gerne en erfaren og venlig specialist hjem til dig, hvis du har brug for vores hjælp til kloakservice. Giv os endelig et kald på 71 11 11 11 vi sidder klar til at hjælpe dig, døgnet rundt – hele året.

Du ringer – vi kommer.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Hvad kan vi tilbyde dig?

  Vi har specielt stor erfaring indenfor kloakservice til private og kan derfor hjælpe dig med en lang række problemer. Dette kan bl.a. være: 

  Ekspertrådgivning fra start til slut

  Hos RenKloak prioriterer vi kundernes behov meget højt. Vi sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde, så du ender med en løsning, der er tilfredsstillende for netop dig.

  Vi har forståelse for, at du ikke altid kan vide, hvad der skal til for at komme problemet til livs. Derfor foretager vi altid en grundig vurdering inden vi igangsætter noget, så vi kan levere den bedste ydelse til dine behov. Vi går altid grundigt til værks og ser på funktionaliteten af hele kloakken, da der en gang imellem kan være andre problemer på vej. På den måde kan vi hjælpe dig med at komme fremtidige problemer til livs, hurtigst muligt. 

  Når vi kommer til din adresse og undersøger dit kloakproblem, kan du derfor være sikker på at få professionel hjælp og ekspertrådgivning fra start til slut.

  Kloakservice når det er bedst

  Vi kan ikke blot bryste os af at have det rette og nyeste udstyr inden for vores felt. Vores medarbejdere er også specialiserede i kloakservice til private, og de besidder en stor erfaring inden for branchen. Som en ekstra sikkerhed for dig, sørger vi løbende for at have den bedste teknologi og udstyr til at kunne hjælpe dig. Vi videreuddanner ligeledes vores medarbejdere løbende, så du altid vil blive mødt af dygtige fagfolk.

  Hos os bliver du ikke bare mødt af fagligt dygtige specialister, men også venlige og servicemindede medarbejdere, som vil gøre sit bedste for at hjælpe dig, med din kloak, dit afløb, eller hvad der ellers volder dig problemer inden for vores fagområde.

  Kloakservice: Vores værdier

  RenKloak arbejder altid ud fra nogle helt særlige værdier, som sikrer dig en god oplevelse. Det er ikke en behagelig oplevelse når der er udfordringer med kloak, afløb eller vask, derfor fokuserer vi ekstra meget på, at du vil mødt af venlige og forstående kloakfolk. På den måde kan situationen vendes til en positiv oplevelse, hvor dit problem bliver løst tilfredsstillende, med et smil.

  Vores værdier inden for kloakservice og kloakarbejde er som følger:

  • Vi er altid venlige og hensynsfulde
  • Vi tilbyder kunderne en god service
  • Vi leverer altid et godt stykke kloakarbejde
  • Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

  Skal vi hjælpe dig? Det gør vi hellere end gerne. Uanset hvilket kloakproblem du står med, sidder vi klar til at tage hånd om det. Du er altid velkommen til at give os et kald på 71 11 11 11 – så kører vi ud til dig.

  Autoriseret kloakmester kloakarbejde

  Døgnåbent for tidsbestilling af kloakservice

  Hvis du gerne vil booke en tid hos os, kan du altid ringe på 71 11 11 11 når det passer dig. Vi sidder altid klar ved telefonen, når du gerne vil bestille en tid – også hvis du skulle have et akut problem.

  I visse tilfælde kan der desværre være akut brug for en professionel kloakservice. For at du kan vide dig sikker på at du altid kan få fat i os, arbejder vi med døgnservice hele året rundt.

  Sammen finder vi en tid, hvor det vil passe dig godt, at få besøg af en af vores specialiserede medarbejdere. Alle vores kloakfolk er dygtige og uddannede, og de kører gerne ud til din adresse for at afhjælpe dit kloakproblem.

  Kloakservice hos autoriseret kloakmester

  Som autoriseret kloakmester kan RenKloak tilbyde dig professionel kloakservice. Vi sender udelukkende uddannede og kompetente medarbejdere ud til dig, så du kan få afhjulpet dit problem hurtigt og effektivt. 

  Uanset om du døjer med et stoppet toilet, et stoppet afløb – eller allerede nu ved, at du gerne vil have foretaget en slamsugning, så rykker vi hellere end gerne ud til dig. Intet kloakproblem er for stort eller for småt til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig døgnet rundt, alle dage på året. 

  Vil du gerne bestille en tid til kloakservice?

  Har du behov for vores hjælp? Så kan du altid bestille en tid på telefon 71 11 11 11. Du er også mere end velkommen til at sende os en mail på [email protected]. Skriver du til os på mail, bestræber vi os altid på at give dig svar tilbage inden for en frist på 24 timer.

  Hvis du har spørgsmål til vores arbejdsmetoder eller andet vedrørende kloakservice, så hører vi også gerne fra dig. Vi sidder klar til at give dig ekspertrådgivning og besvare alle dine spørgsmål. 

  Hvorfor skal du bruge kloakservice?

  En ting er at du en gang i mellem bliver nødsaget til at ringe efter professionelle fagfolk som os, når du oplever problemer med kloakken. Men noget andet er det forebyggende du kan sikre, så du undgår de ubehagelige overraskelser. 

  Det kan have store konsekvenser for din bolig, hvis kloakken går ubemærket hen. Du kan blandt andet risikere fugtskader specielt i kælderen. Dette skyldes utætheder på kloaksystemet. Når der gennem længere tid siver vand fra kloakken, ud i jorden, kan dette samle sig omkring husets fundament og skabe fugt i kælderen. Utæthederne skyldes ofte ophobning af slam i rørene, men dette er jævnlig kloakservice, med til at forhindre. 

  Du kan også risikere at få besøg af rotter, da de holder af at opholde sig i rørene under huset. Ved at få hjælp fra os kan vi for det første, udføre en reel inspektion af rørene og undersøge om der befinder sig rotter. Men hvis du forebygger problemet med kloakservice, kan vi i mange tilfælde undgå rotter.

  Hvis ikke man får holdt kloakken ved lige, kan der opstå blokeringer i form af slam, grus, sæbe- og fedtrester. Hvis dette ikke bliver behandlet med en form for kloakservice, kan spildevand ikke løbe igennem. Når dette sker, vil vandet søge andre veje – op.

  Derfor kan du risikere oversvømmelser i større eller minder grad, omkring dine afløb samt toiletter.

  For at undgå risikoen for dette, kan du altid henvende dig til os. Enten gennem telefon 71 11 11 11,  eller på mail [email protected]. Vi sidder klar til at besvare alle henvendelser, hele året. 

  Autoriseret kloakmester kloakarbejde
  strømpeforing punktforing

  Hvornår har du brug for kloakservice?

  I mange tilfælde er man ikke i tvivl, når der er problemer med kloakken. Der kan være flere indikatorer, der kan gøre dig opmærksom på at det er på tide, at tilkalde din professionelle kloakservice. Her er nogle typiske tegn, du kan holde øje med:

  Vandet stiger

  Hvis du pludselig oplever at dit afløb, vask eller toilet ikke vil tage vand ind og derfor flyder over, kan det meget muligt have noget med kloaksystemet at gøre. Hvis det er lang tid siden at du har fået renset rørene, kan der ophobe sig rester af fedt, sæbe, sten og grus – alt det vi normalt vil betegne som slam. Det kan være med til at forhindre vandet i at løbe uhindret igennem og derfor vil det løbe op gennem afløbet. 

  Lugtgener

  Dette er ofte af samme grund, som før nævnt, nemlig at diverse rester fra husholdning, madlavning og grus og sten, har opsamlet sig i rørene. Dette kan i nogle tilfælde medføre en hæslig lugt fra husets vaske og afløb. Årsagen til denne ophobning i kloakken er ofte hindring på gennemstrømning. Derfor anbefales det generelt at få foretaget kloakrensning og TV-inspektion jævnligt, for at komme disse gener i forkøbet.

  Rotter

  Oplever du problemer med rotter på grunden, har dette med stor sandsynlighed noget med kloakken at gøre. Næsten alle rotter i Danmark holder til i kloakkerne. Hvis der er rotter ved din husstand, skyldes det formentligt at der er utætheder i kloaksystemet. Dette i sig selv skal fikses, men det kan vi heldigvis også klare. Husk at du altid kan kontakte os på telefonen 71 11 11 11, hvis du har brug for vores hjælp eller har spørgsmål. 

  Få hjælp af professionelle

  Hos RenKloak får du altid kompetente fagfolk sendt til din adresse, når du ringer og bestiller en tid. Vi arbejder hverdag hårdt, for at levere de bedste resultater og sikre at din kloak fungerer optimalt. 

  Vi er meget bevidste om hvor vigtigt det er at udføre et effektivt stykke arbejde, derfor er vores medarbejdere uddannede indenfor kloakfaget og mange af dem, er specialiserede indenfor konkrete områder. På den måde er du altid sikret en faglig ekspert. 

  Vi har gennem de sidste mange år hjulpet vores mange tilfredse kunder, med at få rørene renset, spulet og undersøgt, derfor har vi de rette kompetencer, til også at kunne varetage din opgave.

  Så står du overfor et kloakproblem, er vi klar til at sende en eller flere af vores dygtige folk til din adresse. Skulle det være akut, arbejder vi også med døgnservice. Så er du sikker på altid at kunne få fat i os. 

  Du kan altid ringe på telefon 71 11 11 11 eller sende en mail til [email protected]. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

  Vi hos Renkloak glæder og til at høre fra dig og hjælpe dig med dit kloakproblem. 

  Kloakmester ishøj

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11