Kloakservice

Vi tilbyder Kloakservice for private - Priser fra 975,-

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Din specialist i kloakservice til private

kloakservice for private

Har du behov for kloakservice til hjemmet? Vi garanterer dig en professionel løsning.

Hos RenKloak tilbyder vi kloakservice til private kunder på Sjælland – uanset om du har behov for os i Køge, Glostrup, Roskilde eller Dragør.

Vi ser det som vores fornemste opgave at tilbyde dig en professionel kloakservice, som ikke bare afhjælper dine problemer her og nu, men som også giver dig et varigt og holdbart resultat.

Vi sender gerne en erfaren og venlig specialist hjem til dig, hvis du har brug for hjælp til kloakservice i dit hjem. Giv os endelig et kald på 71 11 11 11 – vi sidder klar til at hjælpe dig.

Du ringer – vi kommer.
  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

  VI SIDDER KLAR

  Hvad kan vi tilbyde dig?

  Ekspertrådgivning fra start til slut

  Hos RenKloak prioriterer vi kundernes behov meget højt. Vi sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde, så du ender med en løsning, der er tilfredsstillende for dig.

  Vi har forståelse for, at du ikke altid kan vide, hvad der skal til for at komme problemet til livs. Derfor foretager vi altid en grundig vurdering inden vi igangsætter noget, så vi kan levere den bedste ydelse til dit behov.

  På den måde er vi sikre på, at du bliver hjulpet og får ekspertrådgivning fra start til slut.

  Kloakservice når det er bedst

  Vi kan ikke blot bryste os af at have det rette og nyeste udstyr inden for vores felt. Vores medarbejdere er også specialiserede i kloakservice til private, og de besidder en stor erfaring inden for branchen.

  Hos os bliver du ikke bare mødt af fagligt dygtige specialister, men også venlige og servicemindede medarbejdere, som vil gøre sit bedste for at hjælpe dig med din kloak, dit afløb, eller hvad der ellers volder dig problemer inden for vores fagområde.

  Kloakservice: Vores værdier

  RenKloak arbejder altid ud fra nogle helt særlige værdier, som sikrer dig en god oplevelse. Vores værdier inden for kloakservice og kloakarbejde er som følger:

  • Vi er altid venlige og hensynsfulde
  • Vi tilbyder kunderne en god service
  • Vi leverer altid et godt stykke kloakarbejde
  • Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

  Skal vi hjælpe dig? Det gør vi hellere end gerne. Uanset hvilket kloakproblem du står med, sidder vi klar til at tage hånd om det. Du er velkommen til at give os et kald på 71 11 11 11 – så kører vi ud til dig.

  Autoriseret kloakmester kloakarbejde

  Døgnåbent for tidsbestilling af kloakservice

  Hvis du gerne vil booke en tid hos os, kan du altid ringe på 71 11 11 11, når det passer dig. Vi sidder altid klar ved telefonen, når du gerne vil bestille en tid – også hvis du har et akut problem.

  Vi finder sammen en tid, hvor det vil passe dig godt at få besøg af en af vores specialiserede medarbejdere. Alle vores medarbejdere er dygtige og uddannede, og de kører gerne ud til dig for at afhjælpe dit kloakproblem.

  Kloakservice hos autoriseret kloakmester

  Som autoriseret kloakmester kan RenKloak tilbyde dig professionel kloakservice. Vi sender udelukkende uddannede og kompetente medarbejdere ud til dig, så du kan få afhjulpet dit problem hurtigt og effektivt.

  Uanset om du døjer med et stoppet toilet, et stoppet afløb – eller allerede nu ved, at du gerne vil have foretaget en slamsugning, så rykker vi hellere end gerne ud til dig. Intet kloakproblem er for stort eller for småt til os.

  Vil du gerne bestille en tid til kloakservice?

  Har du behov for vores hjælp? Så kan du altid bestille en tid på telefon 71 11 11 11. Du er også mere end velkommen til at sende os en mail på kontakt@renkloak.dk. Skriver du til os på mail, bestræber vi os altid på at give dig svar tilbage inden for en frist på 24 timer.

  Hvis du har spørgsmål til vores arbejdsmetoder eller andet vedrørende kloakservice, så hører vi også gerne fra dig. Vi sidder klar til at give dig ekspertrådgivning.

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Vi servicerer det meste af Sjælland

  Ring gerne til os og hør nærmere. RenKloak har kontor i Brøndby.

  Kontorets åbningstid er mandag-fredag kl. 07.30-16.00. Vi tilstræber at svare alle mails og beskeder inden for 24 timer.

  Haster din henvendelse mere end det, så ring til os på 71 11 11 11, vi besvarer telefonen hele døgnet.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11

  Skriv til os

  Send os en mail på kontakt@renkloak.dk