Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du en stoppet vask?

Rensning af stoppet vask, fra 850,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Har du en stoppet vask?

Rensning af stoppet vask, fra 850,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Stoppet vask – din ekspert i kloakservice

Døjer du med en stoppet vask i dit køkken? Har du brug for professionel hjælp?

Hvis du gerne vil have en dygtig fagmand til at afhjælpe dit problem med en stoppet vask, er du kommet det helt rigtige sted hen. Hos RenKloak hjælper vi private kunder på Sjælland med kloakservice. Lige meget om det er et stoppet toilet, mistanke om problemer med kloakken eller en stoppet vask, der får dig til at søge hjælp hos en ekspert, sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi gør en stoppet vask god igen

Stopper vasken til, kan det give store gener i det daglige. Vores opgave er ikke bare at afhjælpe dit problem, så du igen kan bruge din vask. Vores opgave er at løse opgaven grundigt, så du undgår, at det samme problem opstår efter kort tid igen. Når du har et akut problem, gør vi vores bedste for, at du kan få en tid hurtigst muligt. Vi vil nemlig gerne have, at du oplever så få gener som muligt, når der er problemer med kloakken eller en stoppet vask i din husstand.

Kloakservice når det er bedst

Hos RenKloak møder du udelukkende medarbejdere, der er specialiserede i kloakservice for private. Fagligheden er i top, og alle vores specialister er venlig, høflige og forstående for din udfordring. Vi udfører vores arbejde med respekt for dig og dine omgivelser, og vi stræber altid efter at give dig og dine omgivelser så få gener som muligt, når vi rykker ud for at afhjælpe dine problemer med afløbet, toilettet eller kloakken.

Ring til os – når det passer dig

Vi har åbent for tidsbestilling døgnet rundt. Det betyder, at du kan ringe til os, når det passer dig. Ring til os for at bestille en tid på 71 11 11 11. Vil du hellere sende os en mail, har du også mulighed for det. Skriv til os på kontakt@renkloak.dk. Så gør vi vores bedste for at sende dig et svar inden for 24 timer.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til en rensning af en stoppet vask kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad koster det?

Prisen for en rensning af en stoppet vask starter ved 850,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har renset din stoppet vask tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han renser dit stoppet afløb professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Jørgen Astradsson Jensen
Hurtig, venlig og imødekommende service. Problemet hurtigt løst

September 2018

Birthe Larsen
Arbejdet udført alt fungerer, fuld tilfredshed . en virksomhed vi vil bruge igen hvis der opstår problemer i kloarksystemet.

September 2018

Bent
Jeg har benyttet RenKloak ApS flere gange. Jeg er blevet betjent til min store tilfredshed. Hurtigt og korrekt. Og arbejdet er blevet udført omhyggeligt. Jeg vil ikke tøve med at benytte firmaet igen.

September 2018

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os