Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du et stoppet toilet?

Rensning af stoppet toilet, fra 850,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Har du et stoppet toilet?

Rensning af stoppet toilet, fra 850,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Stoppet toilet – hjælpen er på vej

Har du problemer med et stoppet toilet? Så er du landet det helt rigtige sted.

Hos RenKloak hjælper vi vores kunder med en lang række af opgaver. Hvad enten den er gal hos dig med et stoppet toilet, en stoppet vask, eller du har mistanke om, at der er problemer med din kloak, kan du til hver en tid ringe efter vores hjælp. Vi kører ud til kunder på Sjælland, og du kan kontakte os døgnet rundt. Vi udfører alle typer af autoriseret kloakarbejde, og vi påtager os gerne små som store opgaver for dig som privatkunde.

Når uheldet er ude med et stoppet toilet

Det kan ske for enhver, at toilettet stopper til. Det ændrer dog ikke ved den kendsgerning, at det kan volde store gener i ethvert hjem. Når et akut problem af denne type opstår, er det afgørende, at du kan få hjælp hurtigt. Og det kan du hos RenKloak.

Vi tager imod bestillinger fra kunder døgnet rundt, og det betyder, at du kan ringe, når det passer dig. Har du et problem, der er af akut karakter, vil vi gøre vores bedste for at afhjælpe det med så kort varsel som muligt. Vores specialiserede medarbejdere har altid fokus på at hjælpe dig, så du får så få gener som muligt – både når det kommer til, hvor hurtigt vi kan rykke ud til dig, samt måden hvorpå vi udfører arbejdet.

Skal vi hjælpe dig med et stoppet toilet?

Hvis du ønsker vores hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Du kan altid få fat i os på vores døgntelefon ved at ringe på 71 11 11 11. Har du en forespørgsel, som er mindre akut, har du også altid den mulighed at sende os en mail. Det gør du ved at skrive til kontakt@renkloak.dk

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til en rensning af stoppet toilet kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad koster det?

Prisen for en rensning af stoppet toilet starter ved 850,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har udført en rensning af stoppet toilet tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han renser dit stoppet toilet professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Jørgen Astradsson Jensen
Hurtig, venlig og imødekommende service. Problemet hurtigt løst

September 2018

Birthe Larsen
Arbejdet udført alt fungerer, fuld tilfredshed . en virksomhed vi vil bruge igen hvis der opstår problemer i kloarksystemet.

September 2018

Bent
Jeg har benyttet RenKloak ApS flere gange. Jeg er blevet betjent til min store tilfredshed. Hurtigt og korrekt. Og arbejdet er blevet udført omhyggeligt. Jeg vil ikke tøve med at benytte firmaet igen.

September 2018

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os