Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du en stoppet brønd?

Rensning af stoppet brønd, fra 850,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Har du en stoppet brønd?

Rensning af stoppet brønd, fra 850,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Vi løser dine problemer med en stoppet brønd

Har du et problem med en stoppet brønd, som du gerne vil have afhjulpet?

Vores speciale hos RenKloak er at tilbyde autoriseret kloakservice til private kunder på Sjælland. Vi tilbyder alle former for ydelser inden for kloakservice, og en af dem er rensning af tilstoppede brønde. Vi har ikke bare det rette udstyr. Vi har også fagligt kompetente medarbejdere. Hos os er du sikker på en professionel løsning, når du ringer efter hjælp til en stoppet brønd.

Stoppet brønd med mindst mulige gener

Når du ringer efter vores hjælp, bestræber vi os altid på at kunne tilbyde dig en løsning, der er forbundet med mindst mulige gener. Både når det kommer til dig selv og dine omgivelser. Vi løser opgaven på effektiv vis – og gerne på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Vi gør altid vores for at sikre, at du ikke kommer ud for det samme problem igen efter kort tid. Det gælder både i forhold til den måde, som vi løser opgaven på, men også i forhold til rådgivning og sparring omkring, hvad du selv kan gøre for at undgå, at den samme skade dukker op igen.

Du ringer – vi kommer forbi

Hvad enten du har brug for vores hjælp til at se på en stoppet brønd, et stoppet toilet eller en stoppet vask, sender vi gerne en mand hen til dig. Vi afhjælper også akutte problemer, og vi har derfor åbent for tidsbestilling døgnet rundt. Du kan ringe til os, når det passer dig bedst. Så finder vi en tid til dig, hvor vi kan kigge forbi dit hjem og se på din brønd, der er stoppet til, eller hvad der ellers er af problemer med din kloak.

Har du behov for vores hjælp til en stoppet brønd?

Har du spørgsmål til vores ydelser? Eller vil du gerne have, at vi sender en erfaren specialist inden for kloakservice hen til dig? Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 71 11 11 11. Foretrækker du at sende din forespørgsel på skrift, kan du sende os en mail på kontakt@renkloak.dk

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til en rensning af en stoppet brønd kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad koster det?

Prisen for en rensning af en stoppet brønd starter ved 850,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har renset din stoppet brønd tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han renser din stoppet brønd professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Jørgen Astradsson Jensen
Hurtig, venlig og imødekommende service. Problemet hurtigt løst

September 2018

Birthe Larsen
Arbejdet udført alt fungerer, fuld tilfredshed . en virksomhed vi vil bruge igen hvis der opstår problemer i kloarksystemet.

September 2018

Bent
Jeg har benyttet RenKloak ApS flere gange. Jeg er blevet betjent til min store tilfredshed. Hurtigt og korrekt. Og arbejdet er blevet udført omhyggeligt. Jeg vil ikke tøve med at benytte firmaet igen.

September 2018

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os