Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du et stoppet afløb?

Rensning af stoppet afløb, fra 850,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Har du et stoppet afløb?

Rensning af stoppet afløb, fra 850,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Har du problemer med et stoppet afløb?

Er dit afløb stoppet til? Vil du gerne have professionel hjælp til at afhjælpe problemet?

Hos RenKloak tilbyder vi hjælp til rensning af stoppet afløb og mange andre typer af opgaver inden for privat kloakservice. Vores specialiserede medarbejdere har alle flere års erfaring inden for branchen, og hos os kan du til hver en tid være sikker på at få en professionel løsning. Vores kontor ligger i Brøndby, og vi kører ud til kunder på det meste af Sjælland.

Stoppet afløb – det fikser vi

Hvad enten du har problemer med et stoppet afløb, en stoppet brønd eller noget helt tredje, har vi det rette udstyr til at afhjælpe problemet. Der er ikke den opgave inden for kloakservice, der er for stor eller for lille til vores dygtige medarbejdere. Du får tildelt din egen specialist, som ringer dig op, når hjælpen er på vej til dig. Vi har fokus på at gøre det så nemt som muligt for dig, og vi vil gøre vores til, at du oplever så få gener som overhovedet muligt.

Døgnåbent for tidsbestilling

Døjer du med et stoppet afløb, har vi stor forståelse for, at du gerne vil have afhjulpet problemet hurtigst muligt. Netop derfor har vi åbent døgnet rundt for tidsbestilling. Du kan ringe til os, når det passer dig bedst. Så finder vi sammen en tid, der passer dig, hvor vi kan komme og ordne dit afløb, eller hvad du ellers oplever af problemer med din kloak eller dit afløb. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig og til at sende en specialist hjem til dig.

Stoppet afløb – en sag for os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have os til at afhjælpe dit problem med et stoppet afløb. Du kan ringe på vores døgntelefon 71 11 11 11 døgnet rundt, og derudover har du også mulighed for at skrive til os på mail. Send en mail til kontakt@renkloak.dk. Vi bestræber os på at give dig svar inden for 24 timer efter, at vi har modtaget din mail.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til en rensning af stoppet afløb kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad koster det?

Prisen for rensning af stoppet afløb starter ved 850,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har renset dit stoppet afløb tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han rensr dit stoppet afløb professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Jørgen Astradsson Jensen
Hurtig, venlig og imødekommende service. Problemet hurtigt løst

September 2018

Birthe Larsen
Arbejdet udført alt fungerer, fuld tilfredshed . en virksomhed vi vil bruge igen hvis der opstår problemer i kloarksystemet.

September 2018

Bent
Jeg har benyttet RenKloak ApS flere gange. Jeg er blevet betjent til min store tilfredshed. Hurtigt og korrekt. Og arbejdet er blevet udført omhyggeligt. Jeg vil ikke tøve med at benytte firmaet igen.

September 2018

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os