Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du en kloak som skal højtryksspules?

Højtryks­spuling af kloak, fra 850,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Har du en kloak som skal højtryksspules?

Højtryks­spuling af kloak, fra 850,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Højtryksspuling hos autoriseret kloakmester

Har du en kloak, som trænger til at blive renset og spulet?

Hos RenKloak tilbyder vi højtryksspuling til private. Vi har stor erfaring med at spule kloakker, og vi har det rette udstyr til det. Trænger din kloak til at blive spulet, rykker vi hurtigt ud for at sikre os, at det ikke giver dig og dine omgivelser unødige gener. Vi har hjemme i Brøndby, men kører ud til private kunder på det meste af Sjælland.

Hvornår er det nødvendigt med højtryksspuling?

Der kan være flere grunde til, at det er nødvendigt med en højtryksspuling. Gennem de år, vi har været i branchen, har vi erfaret, at det i langt de fleste tilfælde er nødvendigt i tilfælde af et stoppet toilet eller en stoppet brønd. Oplever du problemer med afløb eller kloak i dit hjem, finder vi altid frem til årsagen og får fikset det, så alt igen fungerer optimalt.

Vi har flere års erfaring inden for vores branche, og vi har prøvet kræfter med lidt af hvert, når det kommer til kloakservice. Det giver vores specialiserede medarbejdere et godt udgangspunkt, når du har et problem i din husstand, som du har brug for professionel hjælp til.

Højtryksspuling til en konkurrencedygtig pris

Når vi løser en opgave for dig, kan du være sikker på, at du får et tilbud til en konkurrencedygtig pris. Det gælder både, hvad enten du tilkalder os for hjælp til at spule din kloak eller sætte rottespær op. Vi sætter en ære i at levere et stykke arbejde af høj faglig kvalitet, men vi gør også en dyd ud af at give dig en god service til en fair og konkurrencedygtig pris.

Kontakt os for en tid til højtryksspuling

Har du spørgsmål til, hvilke ydelser vi kan tilbyde dig inden for kloakservice? Eller har du et stoppet toilet eller afløb, som du skal have bragt i orden igen? Du er velkommen til at kontakte os for hjælp til stort som småt. Du kan give os et kald på telefon 71 11 11 11 eller skrive til os på mail kontakt@renkloak.dk

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til en højtryksspuling af kloak kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad koster det?

Prisen for en højtryksspuling af kloak starter ved 850,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har højtryksspulet kloakken tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han højtryksspuler kloakken professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Jørgen Astradsson Jensen
Hurtig, venlig og imødekommende service. Problemet hurtigt løst

September 2018

Birthe Larsen
Arbejdet udført alt fungerer, fuld tilfredshed . en virksomhed vi vil bruge igen hvis der opstår problemer i kloarksystemet.

September 2018

Bent
Jeg har benyttet RenKloak ApS flere gange. Jeg er blevet betjent til min store tilfredshed. Hurtigt og korrekt. Og arbejdet er blevet udført omhyggeligt. Jeg vil ikke tøve med at benytte firmaet igen.

September 2018

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os