Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du brug for en kloakrensning?

Kloakrens­ning, fra 895,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Aut. Kloakmester – Tommy Bisted

Har du brug for en kloakrensning?

Kloakrens­ning, fra 895,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Hvordan foregår en kloakrensning?

Stopper din vask til i tide og utide? Eller er det brønden, som giver problemer? Uanset hvad, kan vi foretage en kloakrensning, så vandet igen kan passere og løbe ud.

Når vi udfører en kloakrensning, foregår det ved, at vores autoriserede kloakmester benytter professionelt udstyr til at rense din kloak igennem for skidt og uønskede ting.

På den måde kan vi nå til bunds og foretage en grundig rengøring af din kloak, som du som privatperson ikke vil kunne med almindelige midler. Har du brug for vores hjælp? Ring gerne på 71 11 11 11 – så rykker vi ud til dig.

Hvornår er der behov for en kloakrensning?

Det kan være svært at vide med sikkerhed, hvornår man skal bestille en kloakrensning. Det er forståeligt, at du som privatperson ikke altid ved, hvilken løsning der passer bedst til det enkelte problem. Det er derfor, at vi er her for at hjælpe.

Når vi anbefaler en kloakrensning, er det ofte, når dit toilet eller din vask er stoppet til. Det kan også være tilfælde, hvor din brønd er stoppet til og har brug for en grundig rengøring. Det er ikke altid, at en kloakrensning er den rigtige måde at afhjælpe dit problem på. Det kan være, der skal en slamsugning eller andre former for kloakarbejde til. Det kommer an på problemets omfang, og om der er skader i kloakken.

Hvilke problemer kan afhjælpes med kloakrensning?

Hos RenKloak ser vi gerne, at vores kunder får den bedste oplevelse, og derfor prioriterer vi dit behov højt. Uanset hvilket problem du måtte stå med, vil vores medarbejdere kunne hjælpe dig og fikse dit problem. Ingen opgave er for besværlig. Vi tilbyder blandt andet kloakrensning i form af:

  • Afhjælpning af stoppet toilet
  • Afhjælpning af stoppet vask
  • Afhjælpning af stoppet afløb
  • Højtryksspuling af din kloak
  • Rensning af stoppet kloak

Inden vi igangsætter en kloakrensning

Vi foretager altid en grundig vurdering af problemets omfang, før vi beslutter, om det er en kloakrensning, en TV-inspektion, en slamsugning eller noget andet, vi skal igangsætte.

Oplever du problemer med din kloak, er det altid en god ide at konsultere dig med en autoriseret kloakmester, inden du selv går i gang med at foretage en lappeløsning. Det er sjældent en varig løsning.

Vores specialister vil altid gerne hjælpe dig med at vurdere, om en kloakrensning er den bedste løsning på dit problem. På baggrund af vores store erfaring med kloakservice og kloakarbejde, kan vi tilbyde ekspertrådgivning, så du som kunde kan få den bedste løsning til en fornuftig pris.

Hvorfor få foretaget en kloakrensning?

Der kan være flere grunde til, at det kan være nødvendigt at få foretaget en kloakrensning. Nogle gange er det netop det, der skal til for at afhjælpe et toilet eller en vask, som er stoppet til.

Du kan med fordel selv være opmærksom på nedenstående, som netop kan tyde på en tilstoppet kloak:

  • Toilet, vask eller afløb stopper til
  • Vandet løber langsomt ud
  • Opstigende vand i for eksempel badet
  • Lugtgener

Kloakrensning til private

Trænger din kloak til at blive renset? Vi har specialiseret os i at levere kloakservice til private kunder hos RenKloak. Det gælder både opgaver, som vedrører kloakrensning, TV-inspektion og andet autoriseret kloakarbejde.

Hos RenKloak fikser vi alle former for kloakproblemer, så ring endelig til os på 71 11 11 11, hvis du døjer med stort som småt. Vi afhjælper gerne problemet. Vores medarbejdere har flere års erfaring, og vi hjælper gerne, der hvor der er behov, så du som kunde ikke skal bekymre dig.

Kloakrensning på Sjælland

Til dagligt kører vi ud til private kunder på Sjælland. Vi udfører også gerne kloakarbejde hos dig i trekantsområdet mellem København, Hillerød og Roskilde. Giv os et kald – så kommer vores professionelle og kompetente medarbejdere og hjælper dig med dine kloakproblemer.

Når du ringer efter os, kan du være sikker på, at du får afhjulpet dine problemer med din kloak, og at du bliver mødt af venlige, kompetente medarbejdere med en stor faglighed. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du bor på Sjælland og har brug for professionel hjælp til dine kloakproblemer.

Skal vi foretage en kloakrensning hos dig?

Vores telefon er åbent døgnet rundt for tidsbestilling – så du kan altid få fat i os, når det passer dig bedst. Vi sidder altid klar ved telefonen, hvis du har brug for vores hjælp til at udføre en kloakrensning eller afhjælpe et akut problem i dit hjem.

Du kan ringe til os på telefon 71 11 11 11, og du har også mulighed for at skrive til os på kontakt@renkloak.dk. Vi bestræber os altid på at besvare din mail inden for 24 timer.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til en kloakrensning kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad koster det?

Prisen for en kloakrensning starter ved 895,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har udført kloakrensning tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører kloakrensning professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Steffen
RenKloak har styr på tingene og overholder aftaler.
God telefonservice og opfølgning
Fik renset tilstoppet kloak hurtigt og nemt. Kan anbefale RenKloak.

Januar 2019

Allan
Hurtig og virkelig god service.

Marts 2019

Annemarie
Formidabel service! Masser af anbefalinger herfra! Vi har brugt firmaet flere gange, og vi er altid blevet mødt af venlige og kompetente medarbejdere.

April 2019

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os

Vores autoriseret kloakmester udfører TV-Inspektion, slamsugning, kloakrensning, kloakservice og alle andre former for kloakarbejde.

Vi dækker Øst- og Midt Sjælland i byer som: København, Roskilde, Frederiksberg, Glostrup, Ballerup, Hellerup, Hillerød, Køge, Dragør, Rødovre og Amager.