Fri Kloakresning - Året rundt

for kun 89 kr. md.

Ja du læste rigtigt! - Med vores nye revolutionerende abonnement, koster 1 helt års fri kloakservice inkl. Kloakrensning mindre, end et enkelt udkald hos en kloakmester.

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Vi er den helt rigtige løsning for dig

Vores abonnement

TV-light & RenKloak+

kr 628 Årlig betaling | 89,- md.
Spar 1.967,-
 • TV-Light
  værdi 2.595,-
 • 12 måneders RenKloak+
  værdi 1.367,-
 • Book din kloakmand døgnet rundt
 • Fri kloakservice i 12 måneder
 • Fuld RenKloak+ dækning fra dag ét
 • Ingen binding

RenKloak+

kr 89 md Årlig betaling | Oprettelse 299,-
 • Fuld dækning fra dag ét
 • Fri kloakservice i 12 måneder
 • Book din kloakmand døgnet rundt
 • Fastlane og prioriting ved tidsbestilling
 • Ingen binding
Mest populære

RenKloak+ Fuldpakke

kr 4395 Årlig betaling | 138,- mdr.
Spar 4.355,-
 • Montering af rottespærrer værdi 3.960,-
 • Årlig service af rottespærer værdi 828,-
 • 12 måneders RenKloak+ værdi 1.367,-
 • 10 års garanti på Rottespærrer
 • Kloak & stik-TV
 • Spuling og rensning af kloakker
 • Ingen binding

Måske du har set os her

Hvordan foregår en kloakrensning?

Stopper din vask til i tide og utide? Eller er det brønden, som giver problemer? Uanset hvad, kan vi foretage en kloakrensning, så vandet igen kan passere og løbe ud.

Når vi udfører en kloakrensning, foregår det ved, at vores autoriserede kloakmester benytter professionelt udstyr til at rense din kloak igennem for skidt og uønskede ting.

Vi sørger for grundig gennemgang af din kloak og dine rør, hvorefter vi lokaliserer fejlen, og udbedrer den. 

På den måde kan vi nå til bunds og foretage en grundig rengøring af din kloak, som du som privatperson ikke vil kunne med almindelige midler.

Har du brug for vores hjælp? Ring gerne på 71 11 11 11 – så rykker vi ud til dig.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Hvornår er der behov for en kloakrensning?

  Det kan være svært at vide med sikkerhed, hvornår man skal bestille en kloakrensning. Det er forståeligt, at du som privatperson ikke altid ved, hvilken løsning der passer bedst til det enkelte problem. Det er derfor, at vi er her for at hjælpe.

  Når vi anbefaler en kloakrensning, er det ofte, når dit toilet eller din vask er stoppet til. Det kan også være tilfælde, hvor din brønd er stoppet til og har brug for en grundig rengøring. Det er ikke altid, at en kloakrensning er den rigtige måde at afhjælpe dit problem på. Det kan være, der skal en slamsugning eller andre former for kloakservice til. Det kommer an på problemets omfang, og om der er skader i kloakken.

  Hvilke problemer kan afhjælpes med kloakrensning?

  Hos RenKloak ser vi gerne, at vores kunder får den bedste oplevelse, og derfor prioriterer vi dit behov højt. Uanset hvilket problem du måtte stå med, vil vores medarbejdere kunne hjælpe dig og fikse dit problem. Ingen opgave er for besværlig. Vi tilbyder blandt andet kloakrensning i form af:

  Inden vi igangsætter en kloakrensning

  Vi foretager altid en grundig vurdering af problemets omfang, før vi beslutter, om det er en kloakrensning, en TV-inspektion, en slamsugning eller noget andet, vi skal igangsætte.

  Oplever du problemer med din kloak, er det altid en god ide at konsultere dig med en autoriseret kloakmester, inden du selv går i gang med at foretage en lappeløsning. Det er sjældent en varig løsning.

  Vores kloakmester vil altid gerne hjælpe dig med at vurdere, om en kloakrensning er den bedste løsning på dit problem. På baggrund af vores store erfaring med kloakservice og kloakarbejde, kan vi tilbyde ekspertrådgivning, så du som kunde kan få den bedste løsning til en fornuftig pris.

  Hvorfor få foretaget en kloakrensning?

  Der kan være flere grunde til, at det kan være nødvendigt at få foretaget en kloakrensning. Nogle gange er det netop det, der skal til for at afhjælpe et toilet eller en vask, som er stoppet til.

  Du kan med fordel selv være opmærksom på nedenstående, som netop kan tyde på en tilstoppet kloak:

  Er du i tvivl om hvorvidt, du skal have en kloakmester ud eller det er noget du selv kan ordne, så ring til os på telefon: 71 11 11 11 og få et hudløst ærligt svar fra en fagmand.

  Pris på kloakrensning

  Mange ringer ind og for at høre hvad en kloakrensning koster. Den endelige pris varierer fra opgave til opgave  – derfor skal vi vurdere omkostninger ud fra omfanget af arbejdet. 

  Ring altid til os, da vi først skal vurdere opgaven.  Med lidt information fra dig, kan vi meget bedre forklare hvad en evt. kloakrensning koster.

  Se mere under priser, eller ring til os og få en snak og et uforpligtende tilbud på din kloakrensning.

  Kloakrensning pris Renkloak

  Kloakrensning til private

  Trænger din kloak til at blive renset? Vi har specialiseret os i at levere kloakservice til private kunder hos RenKloak. Det gælder både opgaver, som vedrører kloakrensning, TV-inspektion og andet autoriseret kloakarbejde.

  Hos RenKloak fikser vi alle former for kloakproblemer, så ring endelig til os på 71 11 11 11, hvis du døjer med stort som småt. Vi afhjælper gerne problemet. Vores medarbejdere har flere års erfaring, og vi hjælper gerne, der hvor der er behov, så du som kunde ikke skal bekymre dig.

  Kloakrensning på Sjælland

  Til dagligt kører vi ud til private kunder på Sjælland. Vi udfører også gerne kloakarbejde hos dig i trekantsområdet mellem København, Hillerød og Roskilde. Giv os et kald – så kommer vores professionelle og kompetente medarbejdere og hjælper dig med dine kloakproblemer.

  Når du ringer efter os, kan du være sikker på, at du får afhjulpet dine problemer med din kloak, og at du bliver mødt af venlige, kompetente medarbejdere med en stor faglighed. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du bor på Sjælland og har brug for professionel hjælp til dine kloakproblemer.

  Skal vi foretage en kloakrensning hos dig?

  Vores telefon er åbent døgnet rundt for tidsbestilling – så du kan altid få fat i os, når det passer dig bedst. Vi sidder altid klar ved telefonen, hvis du har brug for vores hjælp til at udføre en kloakrensning eller afhjælpe et akut problem i dit hjem.

  Du kan ringe til os på telefon 71 11 11 11, og du har også mulighed for at skrive til os på [email protected]. Vi bestræber os altid på at besvare din mail inden for 24 timer.

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11