Kloakmester Vindinge

RenKloak er din lokale kloakmester i Vindinge. Vi er autoriserede kloakmestre med mange års erfaring.

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Din lokale og autoriseret kloakmester i Vindinge

Vi er din lokale og autoriseret kloakmester med mere end 17 års erfaring i kloakbranchen. Vores mange års erfaring kombineret med vores uddannelse, har givet os de helt rette kompetencer og ekspertise til at løse stort set alle kloakopgaver. 
 
Hos Renkloak kan du forvente et nøjagtigt og langtidsholdbart resultat. Vi udfører kloakarbejde i højeste kvalitet. Derudover ved vi lige præcis, hvordan kloakopgaverne skal gribes an, hvilket gør os effektive. Som din autoriseret kloakmester i Vindinge udfører vi et arbejde i topkvalitet til retfærdige priser. 
 
Vores ansatte er alle uddannede og specialister indenfor et bestemt område i kloakbranchen. Vi har blandt andet ansatte som er specialister i kloakservice. Kloakservice er utrolig vigtigt, og du er selv ansvarlig for at vedligeholde din kloak. Kloakservice er med til at undgå problemer som fugtskader, lugtgener, tilstoppede rør, rottebesøg og meget mere. Vi anbefaler derfor, at du jævnligt for tjekket din kloak. Kloakservice dækker blandt andet over slamsugningkloakrensning, TV-inspektion, højtryksspuling og TV-inspektion.
 
Derudover har vi ansatte som er specialister i kloakrenovering. Kloakrenoveringen kan blandt andet udføres i form af strømpeforing.
 
Hos Renkloak har vi det helt rette værktøj og udstyr til at afhjælpe dit kloakproblem. Uanset hvilken udfordring der er tale om, står vi klar til at hjælpe dig!
 

Vi er nummer 1 på Trustpilot

Hos Renkloak er vores kunder altid i centrum, og vi motiveres af at gøre en forskel for vores kunder. Vi er utrolig glade og stolte over at være placeret nummer 1 på trustpilot. Det er en placering, som vi utrolig gerne vil beholde, og det er bestemt ikke en placering som tages for givet. 

Vi bestræber os på at skabe den bedste kundeoplevelse, og derfor har vi blandt andet fokus på fleksibilitet. Vi er helt klar over, at der kan opstå akutte kloakproblemer, og her er det vigtigt, at du kan få fat på en autoriseret kloakmester. Som din lokale kloakmester i Vindinge har vi døgnvagt hvilket vil sige, at du kan få fat på os 24 timer i døgnet. Telefonen som har døgnåbent er 71 11 11 11

Hvad er prisen hos din lokale kloakmester i Vindinge?

Prisen vil afhænge af kloakopgaven. Er der tale om en mindre kloakopgave som fx en tilstoppet kloak, vil prisen ligeledes være lavere end ved fx en kloakrenovering. Ønsker du et mere specifik prisoverslag, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sender dig et helt gratis og uforpligtende tilbud, på lige den kloakopgave du står overfor.
 
Som din lokale kloakmester i Vindinge kan du kontakte os på telefon 71 11 11 11 eller på mail [email protected]. Vi sidder klar til at modtage din henvendelse og svarer dig hurtigst muligt.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR
  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11