Kloakmester Vesterbro - Fri Kloakservice

kun 89 kr. om måneden

Danmarks eneste kloakservice-abonnement finder du her hos os. Et helt års kloakservice på abonnement, er billigere end ét enkelt udkald hos en kloakmester - Og det er uanset om du bor på Vesterbro eller omegn.
Ingen binding

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

AUTORISERET KLOAKMESTER PÅ VESTERBRO

Leder du efter en kloakmester på Vesterbro, så er du kommet til det rette st4ed. RenKloak tilbyder selvfølgelig kloakservice på vesterbro. Når du har brug for en kloakmester på Vesterbro, så vil du få autoriseret kloakmester fra RenKloak ud og hjælpe dig med din kloak problem. Hos Renkloak har vi autoriserede Kloakmestre med mere end 17 års erfaring i branchen.

Når du vælger os som din kloakmester på Vesterbro, så vil vi altid give dig den bedste service, uanset om du har vores abonnement løsning, eller blot har brug for en engangsservice. Du vil altid kunne kontakte os på telefonen, som er åben 24/7. Så uanset hvornår dit problem opstår, så vil du kunne komme i kontakt med os. Vi finder hurtigt ud af sammen om det er et akut problem eller noget der kan løses næste morgen. Vores mission er derfor at tilbyde den høje service, kvalitet og gennemsigtighed til alle vores kunder, som ringer ind med et problem. Vi vil med glæde afkræfte det omdømme, som håndværkerbranchen. Dette er faktisk et at vores hovedpunkter at afkræfte, som håndværkere har om kundeservice, kvalitet og gennemsigtighed. Vi vil med glæde modbevise denne fordom.

Du vil altid modtage et realistisk og gennemsigtigt tilbud. Vi lover aldrig noget, som vi ikke kan holde, Alle vores ansatte er professionelle og godt udrustede til enhver opgave som kan byde sig. Vores ærlige og direkte kommunikation overfor kunden er med til at give de bedste resultater ved alle vores opgaver. Som kunde vil du også få den størst mulige sikkerhed i ethvert problem, så du blandt andet undgår uventede overraskelser.

Få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os i dag. Du vil også kunne få rådgivning, hjælp eller vejledning til dit kloakproblem ved at ringe til os.

VI ER den FØRENDE KLOAKMESTER på Vesterbro OG RESTEN AF DANMARK

Vi er utrolig stolte af at kunne sige vi er nr. 1 på trustpilot indenfor vores branche. Det er på grund af vores gode service til over 1000 kunder, som har været med til at give os den position. Vi har også gennem de mange års erfaringer hos de mange kunder, blevet det bedste kloakfirma på Vesterbro og resten af Danmark.

Det er selvfølgelig en position vi gerne vil beholde, så vi vil fortsat blive ved med den exceptionelle service til alle eksisterende og nye kunder. Og det gør vi ved stadig at have kunden i fokus med ærlighed, gennemsigtighed og god kvalitet på alle vores kloakservice. Vi vil aldrig forlade en opgave uden selv, at være 100% tilfredse.

Hør hvad vores kunder siger?

Vi har ingen problemer i at fortælle dig hvorfor du skal vælge os som din Kloakmester på Vesterbro. Men vi synes også du skal høre vores kunder, når de har valgt os som deres kloakmester på Vesterbro.

Så hør og se med her hvad en af vores kunder siger om Renkloak som hans kloakmester på Vesterbro. 

Med vores +1000 gode anmeldelser på Trustpilot og 4,8/5 i gennemsnit, så taler det sit eget sprog omkring de tilfredse kunder. 

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor på Vesterbro eller omegn.

KLOAKSERVICE TIL DIG

Alle vores kloakmestre på Vesterbro er uddannede indenfor kloakservice faget, samtidig er alle vores kloakmestre på Vesterbro løbende på nye kurser og lign. for at være up to date. For at kunne tilbyde de nyeste metoder og løsninger på kloak problemer. Vores autoriserede kloakmestre på Vesterbro har alt den nødvendige erfaring indenfor; kloakrensning, højtryksspuling, faskine og alle de andre nødvendige ting. Derfor kan vi sikkert hjælpe dig med dine kloakproblemer, uanset om problemet skulle være det ene eller det andet. Længere nede på siden kan du se flere af de opgaver vi kan løse for dig.

VORES KUNDER BETYDER ALT

For os betyder kunderne alt. Det kan også tydeligt ses på vores trustpilot placering og andre diverse medier. Vi ved nemlig, at det er vigtigt at kunne stole på sin fagmand.

HAR DU BRUG FOR EN KLOAKMESTER PÅ Vesterbro?

Bor du på Vesterbro eller omegn og har du brug for kloakservice, så kan vi hjælpe dig med følgende:

Kontakt os i dag uanset dit kloak problem for et uforpligtende tilbud omkring din kloak.

Det siger vores kunder

Besøg os på Facebook

Ofte stillede spørgsmål

Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00

Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Her bor vi

Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

Ring til os

Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11