Din kloakmester i Veksø Sjælland

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Autoriseret kloakmester i Veksø Sjælland & omegn

Din lokale autoriserede kloakmester i Veksø. Startet af Autoriseret Kloakmester Tommy Bisted, der har mere end 17 års erfaring som kloakmester.

Vores mål er at være din fortrukne kloakmester i Veksø Sjælland. Det kan kun ske ved at yde den bedste service og have den højeste kvalitet.

RenKloak blev startede med værdier om at give den bedste service og – fremfor alt – være en pålidelig kloakservice – Veksø Sjælland bedste autoriserede kloakmester!

Vi lever af glade og tilfredse kunder. Dette sker kun ved at yde den bedste service. Du kan altid Kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Nr. 1 kloakmester i Veksø Sjælland på Trustpilot

Næsten 500 af vores glade og tilfredse kunder har taget tiden til at anmelde os på Trustpilot, og det er i utrolig stolte af at ligge så højt på Trustpilot.

Vi ser det som et bevis på at yde en service i høj kvalitet betaler sig. Vi mener det er den bedste måde at tiltrække nye kunder er ved at have de gladeste kunder.

Vi fokuser altid på at give vores kunder den bedste service. Uanset om det drejer sig om et stoppet afløb, slamsugning eller kloakrensning.

Glade kunder er den bedste reklame

At have de gladeste og mest tilfredse kunder vil det blive nemmere for os at tiltrække nye kunder. Vi mener at det er den bedste måde at drive en forretning. Derfor sætter vi en høj standard for vores arbejde og sørger altid for at give den bedste service.

Det gør vi også for at kunne sikre kunden en kvalitetsgaranti på vores arbejde. Det giver dig tryghed og sikkerhed ved at arbejdet bliver udført ordentligt. Vi sørger samtidig for at holde dig indforstået med det arbejde der skal udføres, så problemløsningen er transparent.

Kloakservice er en tillidssag – Få et tilbud du kan regne med

Kloakkerne i Veksø er jo i sagens natur godt gemt under jorden. Det er derfor umuligt for menigmand at vurdere omfanget af eventuelle problemer, som gemmer sig i kloakrørene.

Det er derfor vigtigt, at du kan stole på din kloakmester. At han er ærlig og troværdig sikre, at du får den bedste service og pris for enhver stykke arbejde.

Vi sørger for at guide dig igennem hele processen, så du er indforstået med alle de problemer der skal løses. Dette gør også at du kan føle dig tryg ved det tilbud vi giver. Vi er åbne og ærlige omkring alt.

Bor du i Veksø Sjælland og omegn, kan du altid kontakte os og få et tilbud – fuldstændig uforpligtende.

Har du brug for en kloakmester i Veksø Sjælland?

Bor du i Veksø Sjælland eller omegn og har brug for kloakservice, så kan vi hjælpe dig med følgende:

Med andre ord kan vi klare alle former for kloakservice i Veksø Sjælland og omegn. Vi har erfaringen, ekspertisen og det rette materiel til at klare ethvert problem.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  strømpeforing punktforing

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11