Din kloakmester Vallensbæk

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Autoriseret kloakmester i Vallensbæk & omegn

RenKloak er din lokale autoriserede kloakmester i København. RenKloak er startet af Autoriseret Kloakmester Tommy Bisted, der har mere end 17 års erfaring som kloakmester.

Det har fra starten været vigtigt for os at gøre op med dårlige kundeoplevelser og uigennemsigtige tilbud og aftaler, som præger mange håndværkerbrancher.

Derfor er Renkloak fra starten skabt på nogle helt grundlæggende værdier om at yde den bedste service og – fremfor alt – være en troværdig kloakservice virksomhed. Kort sagt – Vi vil være Københavns bedste autoriserede kloakmester.

Derfor lover vi ikke mere end vi kan holde, og vi holder ALTID hvad vi lover. Du kan altid Kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Men du behøver ikke at tage vores ord for det.

Nr. 1 kloakmester i Vallensbæk på Trustpilot

Vores fantastiske kunder er faktisk så tilfredse med os, at næsten 500 af dem har taget sig tid til at anmelde os på Trustpilot, hvor vi er nr. 1.

Det er vi meget stolte af. Vi ser det som et bevis på, at service og troværdighed betaler sig. Vi mener også at det forpligter. Derfor arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre til at yde dig den bedste kloakservice i København.

Vi vil gerne hele tiden yde lidt ekstra og vi vil være sikre på, at du altid er 100% tryg ved os og det arbejde vi udfører. Uanset om det drejer sig om en slamsugning, et stoppet afløb eller en kloakrensning eller en kloakservice.

Glade kunder er den bedste reklame

Det gør vi ikke kun for din skyld. Vi gør det også, fordi det er en god forretning. Glade og tilfredse kunder er den bedste reklame, vi kan få. Det er meget bedre markedsføring end dyre reklamekampagner – og meget mere tilfredsstillende. Det gør bare vores dag lidt bedre, når en sag bliver afsluttet med et smil fra endnu en glad kunde.

Glade kunder avler glade kunder – og glade kloakmestre.

Kloakservice er en tillidssag – Få et tilbud du kan regne med

Kloakkerne i København er jo i sagens natur godt gemt under jorden. Det er derfor umuligt for menigmand at vurdere omfanget af eventuelle problemer, som gemmer sig i kloakrørene.

Det er derfor afgørende, at du kan stole på din kloakmester. At han ikke pådutter dig en slamsugning, hvis det er en højtryksspuling, der skal til for at løse problemet og omvendt.

Derfor gør vi ekstra meget ud af at gennemarbejde vores tilbud, så du kan være sikker på at få et tilbud, som du kan regne med. Vi fortæller dig hvad problemet er, hvordan vi bedst løser det og hvad fremgangsmåden er. Derefter er det helt og holdent din beslutning, hvorvidt vi skal løse det for dig.

Bor du i København og omegn, kan du altid kontakte os og få et tilbud – fuldstændig uforpligtende.

Har du brug for en kloakmester i Vallensbæk?

Bor du i Vallensbæk eller omegn og har brug for kloakservice, så kan vi hjælpe dig med følgende:

Med andre ord kan vi klare alle former for kloakarbejde i Vallensbæk og omegn. Vi har erfaringen, ekspertisen og det rette materiel til at klare ethvert problem.
  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11