Din kloakmester Valby

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Din autoriserede kloakmester i Valby

Renkloak er din lokale, professionelle kloakmester i Valby. 

Vi har mere end 17 års erfaring med alt indenfor kloakmesterfaget og hjælper hver dag mange af vores kunder, med at få kloaksystemet til at fungere optimalt igen. Vi bestræber os hver dag på at levere den bedst mulige service og et værdifuldt resultat, så du som kunde altid vil være glad og tilfreds når vi har været forbi din adresse.

Som din professionelle samarbejdspartner kan vi altid garantere 100% gennemsigtighed og fuld tilfredshed. Derfor forlader vi heller aldrig adressen før alle parter er tilfredse.

Ring til os allerede i dag og få hjælp til dit kloakproblem.

Vi er nummer 1 på Trustpilot

Vi elsker det vi laver og det ses igennem vores flotte anmeldelser. Som kloakmester i Valby forpligter det derfor og vi kan hjælpe med både slamsugningkloakrensning og alle andre former for kloakservice

Vi sætter stor pris på vores kunder og derfor betyder det meget for os at vores kunder har taget sig tid til at anmelde os og vores professionelle arbejde.

Hvornår har du brug for en kloakmester i Valby?

Det er ikke altid til at vide hvilken kloakservice du har brug for, på hvilke tidspunkter. Men som din kloakmester i Valby er vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig.

Nogle typiske tegn på at det er kloakken den er gal med er fx hvis afløbene ikke vil tage vand ind eller vandet i toilettet løber over. Her kan der meget muligt sidde slam, småsten og fedtrester fast i kloakken, der gennem tiden har ophobet sig.

Dette kan vi dog nemt løs for dig. Alt du skal gøre er at ringe efter os, så hjælper vi dig med hvad end der skal til for at fikse problemet. 

I nogle tilfælde kan du også opleve en grim lugt fra afløbene, dette kan også i visse tilfælde være tegn på at der er udfordringer med kloakrørene. 

Kontakt din kloakmester i Valby

Vi sidder klar til at besvare dit opkald og arbejder også med døgnservice. På den måde kan du være sikker på altid at kunne få fat på os, hvis situationen skulle være akut. 

Ring på 71 11 11 11 eller send en mail på [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden. Vi vender i langt de fleste tilfælde tilbage indenfor 24 timer. 
  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11