Kloakmester Valby - Fri Kloakservice hele året

for bare 79 kr. md.

Det er korrekt! Vi tilbyder Danmarks eneste kloakservice-abonnement. Det koster mindre for 1 års kloakservice, end det gør for ét enkelt besøg af en kloakmester
- Dette gælder uanset om du bor i Valby eller omegn.
Ingen binding

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Vore kunder fra Valby siger

Det er let nok for os at fortælle, hvor dygtige vi er til kloakservice, og hvor meget vores kunder fra Valby værdsætter vores arbejde.

Men for at være ærlig, du vil nok hellere høre, hvordan andre kunder, der allerede har benyttet os som deres kloakmester, har oplevet det.

Over 1000 gode anmeldelser på Trustpilot med et gennemsnit på 4,8/5 taler naturligvis sit eget sprog.

Men i den følgende video kan du se en af vores faste kunder fortælle om sin oplevelse med at være RenKloak+ kunde i dag.

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Humlebæk eller omegn.

KAN KLOAKSERVICE I VALBY GØRES MERE ENKELT?

Lad os bare sige det; det bliver aldrig helt perfekt, men hvis det bliver mere simpelt, skaber mindre bekymring, og du ikke selv skal håndtere det – så forsvinder frygten for kloakproblemer.

Forestil dig dette: Din håndvask stopper til kl. 23.15, du ringer 71 11 11 11 straks, og den følgende dag kommer din kloakmester og løser problemet.

Prisen skal du ikke bekymre dig om – du er nemlig RenKloak+ kunde.

KLOAKSERVICE-ABONNEMENT I VALBY

Ovenstående scenarie lyder som den ideelle løsning på et kloakproblem, ikke sand?

Vi har lavet en undersøgelse blandt vores eksisterende kunder i Valby, og på grundlag af deres feedback har vi inkluderet Valby som en af byerne, hvor du kan få vores Kloakservice-abonnement.

Abonnementet hedder naturligvis RenKloak+, og trods navnet, er konceptet væsentligt mere originalt, da det er det eneste abonnement i sin klasse og giver dig som kunde følgende fordele:

TV Inspektion Valby

Hvis du ofte oplever problemer med kloakken, kan det være en god ide at få foretaget en tv-inspektion.

Med en tv-inspektion bruger vi et specialkamera til at undersøge din kloak for tegn på rotteproblemer eller brud på kloakken.

En tv-inspektion er ofte dækket af din forsikring, hvis der er problemer. Men selv hvis alt er i orden, får du som RenKloak+ kunde 15% rabat og en beroligende følelse efterfølgende.

Kloakspuling Valby

Hvis du oplever lugtgener fra din kloak, eller hvis dit toilet, håndvask eller afløb begynder at stoppe, er det tid til at få udført en kloakspuling. Kloakspuling er en essentiel del af vedligeholdelsen af din kloak.

Det er vigtigt at få din kloak spulet regelmæssigt for at forhindre tilstopninger. Det kan være dyrt at udbedre skader, der er opstået pga. tilstoppede kloakker, så at forebygge er bedre end at helbrede.

Hvis du bor i Valby, er det heldigvis nemt at få udført kloakspuling.

Vi er din lokale kloakmester i Valby og står klar til at hjælpe dig med at få spulet dine kloakker.

Rottespærrer Valby

Hvis du oplever problemer med rotter på din grund, er det sandsynligvis relateret til dit kloaksystem.

Næsten alle rotter i Danmark bor i kloaksystemer.

Hvis der er rotter på din ejendom, skyldes det sandsynligvis, at der er utætheder i dit kloaksystem.

Dette skal selvfølgelig repareres, hvilket vi kan hjælpe med.

Har endnu ikke fået besøg af rotter i haven eller på Toilettet, så er du en af de heldige.

Vi anbefaler derfor altid husejere, at få monteret en rottespærer i deres kloaksystem, så rotterne ikke kommer ind.

Husk, at du altid kan ringe til os på 71 11 11 11, hvis du har brug for vores hjælp eller har spørgsmål.

Din autoriserede kloakmester i Valby

Renkloak er din lokale, professionelle kloakmester i Valby.

Vi har mere end 17 års erfaring med alt indenfor kloakmesterfaget og hjælper hver dag mange af vores kunder, med at få kloaksystemet til at fungere optimalt igen. Vi bestræber os hver dag på at levere den bedst mulige service og et værdifuldt resultat, så du som kunde altid vil være glad og tilfreds når vi har været forbi din adresse.

Som din professionelle samarbejdspartner kan vi altid garantere 100% gennemsigtighed og fuld tilfredshed. Derfor forlader vi heller aldrig adressen før alle parter er tilfredse.

Ring til os allerede i dag og få hjælp til dit kloakproblem.

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Humlebæk eller omegn.

Vi er nummer 1 på Trustpilot

Vi elsker det vi laver og det ses igennem vores flotte anmeldelser. Som kloakmester i Valby forpligter det derfor og vi kan hjælpe med både slamsugningkloakrensning og alle andre former for kloakservice.

Vi sætter stor pris på vores kunder og derfor betyder det meget for os at vores kunder har taget sig tid til at anmelde os og vores professionelle arbejde.

Hvornår har du brug for en kloakmester i Valby?

Det er ikke altid til at vide hvilken kloakservice du har brug for, på hvilke tidspunkter. Men som din kloakmester i Valby er vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig.

Nogle typiske tegn på at det er kloakken den er gal med er fx hvis afløbene ikke vil tage vand ind eller vandet i toilettet løber over. Her kan der meget muligt sidde slam, småsten og fedtrester fast i kloakken, der gennem tiden har ophobet sig.

Dette kan vi dog nemt løs for dig. Alt du skal gøre er at ringe efter os, så hjælper vi dig med hvad end der skal til for at fikse problemet.

I nogle tilfælde kan du også opleve en grim lugt fra afløbene, dette kan også i visse tilfælde være tegn på at der er udfordringer med kloakrørene.

Kontakt din kloakmester i Valby

Vi sidder klar til at besvare dit opkald og arbejder også med døgnservice. På den måde kan du være sikker på altid at kunne få fat på os, hvis situationen skulle være akut.

Ring på 71 11 11 11 eller send en mail på [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden. Vi vender i langt de fleste tilfælde tilbage indenfor 24 timer.

Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

Din kloakmester Valby

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Din autoriserede kloakmester i Valby

Renkloak er din lokale, professionelle kloakmester i Valby. Vi har mere end 17 års erfaring med alt indenfor kloakmesterfaget og hjælper hver dag mange af vores kunder, med at få kloaksystemet til at fungere optimalt igen. Vi bestræber os hver dag på at levere den bedst mulige service og et værdifuldt resultat, så du som kunde altid vil være glad og tilfreds når vi har været forbi din adresse. Som din professionelle samarbejdspartner kan vi altid garantere 100% gennemsigtighed og fuld tilfredshed. Derfor forlader vi heller aldrig adressen før alle parter er tilfredse. Ring til os allerede i dag og få hjælp til dit kloakproblem.

Vi er nummer 1 på Trustpilot

Vi elsker det vi laver og det ses igennem vores flotte anmeldelser. Som kloakmester i Valby forpligter det derfor og vi kan hjælpe med både slamsugningkloakrensning og alle andre former for kloakservice. Vi sætter stor pris på vores kunder og derfor betyder det meget for os at vores kunder har taget sig tid til at anmelde os og vores professionelle arbejde.

Hvornår har du brug for en kloakmester i Valby?

Det er ikke altid til at vide hvilken kloakservice du har brug for, på hvilke tidspunkter. Men som din kloakmester i Valby er vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig. Nogle typiske tegn på at det er kloakken den er gal med er fx hvis afløbene ikke vil tage vand ind eller vandet i toilettet løber over. Her kan der meget muligt sidde slam, småsten og fedtrester fast i kloakken, der gennem tiden har ophobet sig. Dette kan vi dog nemt løs for dig. Alt du skal gøre er at ringe efter os, så hjælper vi dig med hvad end der skal til for at fikse problemet. I nogle tilfælde kan du også opleve en grim lugt fra afløbene, dette kan også i visse tilfælde være tegn på at der er udfordringer med kloakrørene.

Kontakt din kloakmester i Valby

Vi sidder klar til at besvare dit opkald og arbejder også med døgnservice. På den måde kan du være sikker på altid at kunne få fat på os, hvis situationen skulle være akut. Ring på 71 11 11 11 eller send en mail på [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden. Vi vender i langt de fleste tilfælde tilbage indenfor 24 timer.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR
  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak. Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling. Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11