Din kloakmester i Værløse

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Autoriseret kloakmester i Værløse & omegn

RenKloak er din autoriserede kloakmester i Værløse. Renkloak blev i sin tid, stiftet af kloakmester Tommy Bisted, som har mere end 17 års erfaring inden for kloakservice.
 

Hos Renkloak stræber vi efter nogle klare værdier, som vores medarbejdere og kloakmester har fået til opgave at frembringe overfor vores kunder. Vores kloakmester og medarbejdere har et mål om at skabe tillid, tilfredshed og god kloakservice. Dette vil vi som dit kloakfirma i Værløse opfylde for dig som kunde.

Vi mener, at faglighed og god service går hånd i hånd og dermed er hver eneste kunde vigtig for os. Vi prioriterer vores kunder meget højt – uanset kloak opgavens størrelse. 

#1 kloakmester i værløse og resten af landet

Vi er utrolig taknemlig for at vores kunder giver sig tid til at anmelde os på Trustpilot. Vi er glade for at vores hårde arbejde og gode service, kan gøre vores kunder så glade, at de frivilligt vil anmelde os på Trustpilot. Vi kan derfor garantere din tilfredshed, med vores kloakservice, da vi kun ønsker din tilfredshed og et godt samarbejde.

Vi udfører 100% gennemsigtigt kloakservice hos Renkloak. Vi står derfor klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer døgnet rundt, og ser frem til at give dig en suveræn service. Vi yder ærlig og gennemsigtig service for vores kunder og mener at dette er den rette indstilling til et godt samarbejde. Vi ønkser at være din lokale kloakmester i Værløse.

Vores hjælp til dig

Du kan kontakte os med det samme og fortælle om dine kloakproblemer. Derefter vil vi på baggrund af vores ekspertise og erfarne medarbejdere, vurdere hvorvidt du har brug for slamsugning, kloakrensning, tv-inspektion eller noget helt tredje.

Derefter giver vi dig et 100% gennemsigtigt og uforpligtende tilbud, som du efterfølgende kan tage med i tankerne. Vi kan dog fortælle dig at vi tilbyder kloak branchens konkurrencedygtige priser og autoriserede kloakmestre i Værløse.

Efter din vurdering om hvorvidt du ønsker Renkloak, som din primære kloakservice, kommer vi straks til udredning. Vi sender en autoriseret kloakmester ud til dig i Værløse, som kan give dig en tilfredsstillende kloakservice, med fokus på god service og veludført kloakrensning.

Vores kunders tilfredshed

Vi prioriterer vores kunder meget højt og derfor vil vi gerne have din tilfredshed. For at opnå dette for vores kunder, vil vi yde en ekstra god service og nå målet om glade kunder og en god forretning. Derfor står vi klar til at udrede din kloak i Værløse og være din primære kloakmester.

Vi befinder os på hele Sjælland – også i Værløse. Vi ved at nogle kloakproblemer kan vente i nogle dage og andre har brug for akut udredning. Derfor står Renkloak til rådighed for dig 24 timer i døgnet i Værløse. Kontakt os allerede i dag!

Har du brug for en kloakmester i værløse?

Bor du i Værløse eller omegn og har brug for kloakservice, så kan vi hjælpe dig med følgende:

Vi er sikre på vi kan hjælpe dig med dine kloakproblemer, så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi har døgn åbent.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11