Kloakmester Tune

Vi er din lokale og autoriseret kloakmester i Tune med mange års erfaring i kloakbranchen.

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Vi er din lokale kloakmester i Tune

Har du problemer med kloakken, så er du kommet til det helt rette sted. Vi er klar til at hjælpe dig med alle former for kloakopgaver. Vi udfører kloakarbejde i topkvalitet og til en retfærdig pris. Som din lokale kloakmester i Tune har vi mere end 17 års erfaring i kloakbranchen. Vi er alle uddannede og autoriserede kloakmestre. 

Hos RenKloak har vi ansatte som hver især er specialiseret indenfor et bestemt område i kloakbranchen. Nogle af vores ansatte er specialister i kloakservice hvilket blandt andet indebærer kloakopgaver som slamsugning, højttryksspuling, TV-inspektioner af din kloak og kloakrensning. Andre er specialister i kloakrenovering, faskiner, strømpeforing, omfangsdræn, højvandslukker mm. Vi tror på, at specialister indenfor et bestemt område har de helt rette kompetencer og viden til at kunne afhjælpe dit kloakproblem bedst muligt. 

Nr. 1 på Trustpilot i Danmark

Vi er utrolig stolte over at ligge nr. 1 på Trustpilot, og det er en placering, som vi har et stort ønske om at beholde. Derfor bestræber vi os hver dag på at skabe en endnu bedre kundeoplevelse. Vi har stor fokus på vores kunders glæde og tilfredshed, og vores største motivationsfaktor er uden tvivl at gøre en forskel i hverdagen for vores kunder. 

Vores store ekspertise og kompetencer indenfor kloakbranchen gør, at vi kan udføre et kloakarbejde i højeste kvalitet. Vi slipper først den enkelte opgave, når du er 100% tilfreds med resultatet. Derudover kan du altid regne med os, da vi er meget bevidste om altid at overholde deadlines og den aftalte pris.

Derudover har vi erfaret at fleksibilitet er med til at skabe en god kundeservice. Vi er klar over, at der kan være kloakproblemer, som er mere akutte, og derfor har vi indført døgnvagt. Du kan derfor kontakte os 24 timer i døgnet. Så har du et mere akut kloakproblem, så tøv endelig ikke med at kontakte os, når problemet opstår.

Prisen på din lokale kloakmester i Tune

Prisen afhænger af hvilket kloakproblem, som du skal have løst. Er der tale om en større kloakopgave, vil prisen ligeledes være højere, end hvis der er tale en mindre kloakopgave. Kunne du tænke dig et mere konkret prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder et gratis og uforpligtende prisoverslag på lige præcis din kloakopgave. 

Kontakt din lokale kloakmester i Tune

Mangler du en erfaren og autoriseret kloakmester i Tune, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig med lige den opgave, du har brug for. Kontakt os på telefon 71 11 11 11 eller vores mail [email protected] og få et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

 


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR
  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11