Din kloakmester i Taastrup

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Autoriseret kloakmester i Taastrup & omegn

RenKloak er din lokale kloakmester i Birkerød og omegn. RenKloak drives professionelt af autoriseret kloakmester Tommy Bisted, som har mere end 17 års erfaring som kloakmester.
 
 Hos Renkloak står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi har som en del af vores flere års erfaring skabt, et kloakfirma med fokus på vores kunder og prioriterer dem meget højt. Vi har døgnåbent og står derfor klar til at hjælpe dig, når du har brug for os.

Nr. 1 kloakmester i Taastrup og resten af landet

Vi er nr. 1 på Trustpilot i hele landet – også i Taastrup. Dette er vi utroligt glade for, da vi mener at god service giver tilfredse kunder. Derudover giver det en stor glæde at vores kunder vælger os som deres primære kloakfirma i Taastrup. 

Alle vores kloakmester i Taastrup er autoriserede og professionelle. De yder god service og tilfredshed for vores kunder. Med det kan vi sige at vores kloakmester i Taastrup ikke forlader dit hjem uden din tilfredshed.

Renkloak går ind for nogle klare værdier. Vi mener at det kan være svært at finde ærlige og gennemsigtige håndværkere. Derfor går vi ind for at give vores kunder en ærlig og gennemsigtig oplevelse til vores kunder, da vi mener at dette vil føre til et godt samarbejde. Vi vil give vores kunder god service og gode resultater for vores kunder i Taastrup, med henblik på gode relationer og fremtidigt samarbejde til enhver kloakservice. 

Vi udfører alt kloakarbejde hos dig

 Vores autoriserede kloakmester i Taastrup står altid klar til at hjælpe dig, uanset opgavens størrelse. Vi kan hjælpe dig med kloakrensning, slamsugning, kloakservice og meget mere. Du er mere end velkommen til at kontakte os og fortælle os om dine problemer. Så vil vi sende en professionel kloakmester ud til dig, for at udrede din kloak hurtigst muligt. 

Vores kunders tilfredshed

Med mere end 17 års erfaring ved vi lige præcis, hvad der skal til, for at give vores kunder tilfredshed med vores kloakservice. Vi stræber efter vores kunders tilfredshed og yder god service for at opnå dette. 

Vi er lige nu nr. 1 på Trustpilot og det vil vi takke vores kunder for. Det giver os en stor glæde, at høre om vores kunders tilfredshed og deres gode oplevelser sammen med vores kloakmester. Med det kan vi ærligt sige at vi prioriterer vores kunders tilfredshed meget højt og vil udføre vores arbejde med stor ekspertise og optimale løsninger.   

Har du brug for en kloakmester i Taastrup?

Bor du i Taastrup eller omegn og har brug for kloakservice, så kan vi hjælpe dig med følgende:

Vi er sikre på vi kan hjælpe dig med dine kloakproblemer, så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi har døgn åbent.
  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11