Kloakmester Tårnby

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Din autoriseret kloakmester i Tårnby

Bor du i nærheden af Tårnby, og har du problemer med din kloak, så er vi de helt rette for dig. Vi har mere end 17 års erfaring indenfor kloakbranchen, og vi har derfor stiftet bekendtskab med stort set alle kloakopgaver. Uanset om der er tale om en stoppet kloak, eller en mere alvorlig kloakskade, så afhjælper vi dit problem.
 
Vi er et kloakfirma som består af autoriserede kloakmestre. Vi er alle er uddannet og specialiseret indenfor forskellige områder. Vi har autoriserede kloakmestre, som er specialiseret i kloakservice hvilket indebærer kloakrensning, slamsugning, TV-inspektion og højtryksspuling. Derudover har vi kloakmestre, som er specialiseret i faskiner, omfangsdræn og kloakrenovering.
 
Uanset hvilken kloakopgave der er tale om, står vi klar til at hjælpe dig. Der er ikke den kloakopgave, vi ikke kan løse.

Nr. 1 på trustpilot

Hos RenKloak sætter vi altid vores kunder først. Den største motivationsfaktor er uden tvivl vores kunder, og vi drives af at gøre en forskel i hverdagen. Vi er utrolig stole over at været placeret nr. 1 på trustpilot, og det er bestemt ikke noget, som vi tager forgivet. Vi bestræber os hver dag på at skabe den bedste kundeoplevelse, og vi går ikke før du er glad og tilfreds med resultatet. 

Høj kundetilfredshed og kundeoplevelse

Som din lokale kloakmester i Tårnby stræber vi efter at skabe den bedste kundeoplevelse. Derfor har vi blandt andet:

Døgnvagt

Vi er opmærksomme på, at kloakopgaver kan være akutte, og derfor har vi indført døgnvagt. Det vil sige, at du kan kontakte os 24 timer i døgnet, og så rykker vi ud hurtigst muligt. 
 

Høj kvalitet til gode og retfærdige priser

Som din lokale kloakmester i Tårnby mener vi ikke, at høj kvalitet ikke ensbetydende med høje priser. Hos RenKloak udfører vi kloakarbejde i højeste kvalitet til gode og retfærdige priser. 
 

Autoriserede kloakmestre

Som din lokale kloakmester i Tårnby er ligeledes meget bevidste om, at man skal kunne stole på sin fagmand. Derfor er vi uddannede og autoriserede kloakmestre med stor ekspertise indenfor vores område. Derudover sørger vi for at have en god dialog og kommunikation gennem hele processen.

Kontakt din lokale kloakmester i Tårnby

Uanset hvilken kloakopgaver du skal have hjælp med, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi er kloakspecialister som løser alle former for kloakopgaver. Som Danmarks bedst bedømte kloakfirma, kan du være tryg gennem hele processen. Vi har stor fokus på vores kunder og rykker ud hurtigst muligt. Du er meget velkommen til at kontakt os og få et uforpligtende prisoverslag.
 
Har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon 71 11 11 11. Du kan ligeledes henvende dig i kontaktformularen eller på vores mail [email protected].
 


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR
  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11