Kloakmester Sydhavnen

kun 89 kr. md.

Fri kloakservice - Året rundt

RenKloak+ er til dig der er økonomibevidst og som ønsker at sikre sig et sundt kloaksystem. RenKloak+ er vores nye kloakservice abonnement i Sydhavnen. Her har vi sammensat de ydelser der oftest er behov for til husstande i Sydhavnen. Du får derfor en samlet pakke af de mest nødvendige ydelser for en fast pris på kun 89,- om måneden.
Ingen gebyrer, ingen tillæg og ingen binding - Kun et virkelig godt tilbud til dig.

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Hvad mener vores kunder?

Vi har gennem mere end 17 år hjulpet flere tusinde husstande med deres kloakproblemer. Vi har heldigvis fået en masse god feedback som har gjort vi ligger nr. 1 på Trustpilot med et gennemsnit på 4,8 ud af 5. 

Det er vi virkelig stolte af. Men det vigtigste er egentlig hvad kunderne siger om os, når vi spørger dem. Hvis du vil se hvad de siger, så kan du i nedenstående video møde vores faste kunde Mick, der har været fast RenKloak+ kunde i flere år. 

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor på Sydhavnen eller omegn.

KLOAKSERVICE-ABONNEMENT på sydhavnen

Forestil dig: du vågner kl. 3 om natten af en lugt fra din kloak. Der siver måske en dag også vand op derfra.

Du ringer til os, for du ved vores telefoner har døgnåbent og at vi sidder klar til at rådgive dig. Vi kan hjælpe dig med at undersøge om problemet er akut og vi skal rykke ud med det samme. Eller om det kan vente til i morgen hvor det er billigere for dig. 

Ovenstående scenarie, er faktisk noget vi har oplevet før. Vi har lavet vores kloakservice abonnement ud fra hvad vi har erfaret en husstand har brug for. 

Med vores abonnement på kloakservice på Sydhavn, får du en række kloakservice ydelser uden ekstra omkostninger for kun 89,- om måneden. For kun de 89,- har du altså ubegrænset kloakspuling, Slamsugning osv. 

Der er mange fordele ved vores kloakservice abonnement, og vi har for at gøre det overskueligt lavet en kort liste med et udsnit af de mange fordele: 

Kloakspuling Sydhavnen

Dit kloaksystem er et af de mest vitale dele af et hjem. Hvis der er ophobning af snavs eller affald i dine kloak eller måske en revne i dit kloakrør, så vil det kunne medføre store konsekvenser. 

Heldigvis hjælper vi dig gerne med alle dine kloakproblemer. En af de mest hyppige behandler er kloakspuling. Kloakspuling er en simpel behandling mod snavs og mindre ophobning af affald i din kloak. 

Som RenKloak+ kunde får du fri kloakspuling året rundt, uden yderligere tillæg eller gebyrer. Det koster stadig kun 89 kr. om måneden. 

Slamsugning Sydhavnen

Hvis der er større ophobninger af snavs kan det resultere i tilstoppelse af dine kloakrør og potentielt en forurening af dit grundvand.

Det er ikke altid noget en kloakspuling vil kunne fjerne. Heldigvis kan vi klare det med en slamsugning. 

Det er en af de mest effektive behandlingsmetoder og altid en sten sikker vinder til at vedligeholde dit kloaksystem. 

Slamsugning er desværre ikke en del af vores kloakservice abonnement, men hvis du er RenKloak+ kunde får du 15% på din slamsugningsregning.

Kloakrensning Sydhavn

Din kloak kan også trænge til en regelmæssig rens. Kloakrensning er en vigtig og præventiv behandling af din kloak. 

Kloakrens sikrer dit kloaksystem fortsat er sundt og uden grund til bekymringer.

Husk at du som RenKloak+ kunde har fri kloakrensning året rundt. 

TV Inspektion Sydhavn

Ved mere komplicerede problemer kan en TV-inspektion være nødvendigt. Her sender vi et specielt kamera ned for at undersøge hvad problemet er og hvordan vi bedst behandler det. 

Husk at du som RenKloak+ kunde får 15% på din TV-inspektion hos os. 

Montering af rottespærrer

Har du rotteproblemer? De kommer formentlig fra dit kloaksystem. Rotter lever i kloakkerne og kan være skyld i tilstoppelse eller endda overgnavede rør. 

Vi kommer gerne og monterer en rottespærrer, der gør rotterne kan komme ud, men ikke ind i dit kloaksystem. Det er en yderst effektiv behandling der sikrer din husstand er rottefri. 

Autoriseret kloakmester i Sydhavn

Mistænker du en skade i dit kloaksystem? Eller står du med problemer med kloakken? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Som dit kloakfirma kommer Renkloak.dk når du kalder. Gennem mere end 17 år i kloakfaget har vi haft stor fokus på at udvikle os selv, mens vi har raffineret vores metoder, teknikker og processer.

Og selvom du kun finder autoriseret fagmænd hos os, tror vi på, at der altid er mulighed for at forbedre sig selv. Vi har derfor fulgt nøje med i fagets udvikling, og implementeret de bedste og mest effektive værktøjer og arbejdstilgange. Yderligere sørger vi for at efteruddanne vores medarbejdere, og give dem mulighed for at specialiserer sig inden for forskellige typer, aspekter og områder af faget.

Hos Renkloak finder du derfor eksperter med alt fra kloakservice, kloakrensning og slamsugning til TV-inspektion, højtryksspuling og kloakrenovering. Dette har givet os en unik indsigt og forståelse for faget, så du altid kan forvente resultater af højeste kvalitet. Når du skal bruge en kloakmester i Sydhavnen, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os.

Uanset hvilken opgave du måtte ønske hjælp til at løse, vil dit problem blive varetaget og løst af en autoriseret kloakmester, men erfaringen og kendskabet der sikrer dig den bedste løsning. Kontakt os allerede i dag, og modtag et gratis og uforpligtigende tilbud fra din autoriseret kloakmester i Sydhavn.

Dine behov er vores topprioritet

Som din kloakmester i Sydhavnen, ser vi det som vores første, og største prioritet, ikke kun at løse din opgave, men også levere et resultat der forebygger tilbagevendende problemer. Hos Renkloak elsker vi at hjælpe andre. Og det er ikke kun noget vi siger. Både vores løsninger, rådgivning og service har gjort at vi er det højest anmeldte kloakfirma på Trustpilot. Og vi gør alt hvad vi kan, for at beholde denne plads. Vi arbejder effektivt og løsningsorienteret, og vi tilbyder døgnvagt. Uanset hvornår problemet er ude, og du skal bruge en kloakmester i Sydhavn, kommer vi og løser dine kloakproblemer.

Har du et akut problem med din kloak kan du ringe på 71 11 11 11 24 timer i døgnet.

Skal vi være din kloakmester i Sydhavn?

Når der er problemer med kloakken, skal de løses hurtigt og effektivt. Derfor står vores autoriseret kloakmestre altid klar til at hjælpe dig. Ligegyldigt om du søger assistance med en stor eller lille opgave, kan du forvente hurtigt arbejde og holdbare resultater. Hos Renkloak.dk finder du specialister og eksperter indenfor alle opgaver og problemer med dit kloaksystem, så du vil med sikkerhed finde den helt rette hjælp blandt vores dygtige medarbejdere. 

Du kan kontakte os på 71111111, ved at skrive til vores mail [email protected] eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Så skal har du brug for en erfaren kloakmester i Sydhavn, så sidder vi klar til at modtage din henvendelse, og glæder os til at høre hvad vi kan gøre for dig.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11