Kloakmester Søborg

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Din lokale autoriserede kloakmester i Søborg

Bor du i nærheden af Søborg, og har du problemer med en tilstoppet kloak, så er din lokale kloakmester i Søborg altid klar til at hjælpe dig! Renkloak drives af Tommy Bisted, som har mange års erfaring med kloakservice
 
Renkloak består af uddannede kloakmestre. Vores kloakmestre har stor ekspertise indenfor deres område. Det er vigtigt, at vores kloakmestre hele tiden følger med udviklingen og er opdateret i forhold til nye regler, teknikker og generelle fremskridt indenfor kloakbranchen. Derfor deltager kloakmestrene løbende på forskellige kurser. Dette er med til, at vi kan levere et arbejde i topkvalitet. Uanset om det omhandler slamsugning, kloakrensning eller noget helt andet, så står vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede dig. 
 

Vi er placeret nr. 1 på trustpilot

Vores kunder er altid vores første prioritet!
 
Glade og tilfredse kunder en utrolig stor motivationsfaktor og drivkraft i hverdagen. Derfor lægger vi stor fokus på at tilbyde den bedst mulige kundeservice. Din lokale kloakmester i Søborg fokuserer på høj kvalitet, retfærdige priser, og så kan du altid regne med os. Vi kommer ud hurtigst muligt – vi betræber os på at kunne være der indenfor 2 timer. Derudover kan du kontakte os 24 timer i døgnet. 
 
Der er mange forskellige måder at reklamere sig på. Vi mener dog, at den bedste og mest troværdige måde er gennem omtale fra vores kunder. Vi er utrolig stolte over at være placeret nr. 1 på trustpilot. Det er en placering, som vi bestemt ikke tager for givet, og derfor bestræber vi os hver dag på at være endnu bedre og kunne tilbyde en endnu bedre kundeservice. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Bor du nærheden af Søborg og har du problemer med din kloak, så er din kloakmester i Søborg altid klar til at hjælpe dig. Ønsker du yderligere information eller har du spørgsmål, så er du mere end velkommen til at os. Vi sidder klar til at besvare dit opkald eller henvendelse. Du kan kontakte os på telefon: 71 11 11 11. Vi afhjælper dit problem!
 


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11