Autoriserede kloakmester i Smørum

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Vores kunder har første prioritet

Bor du i nærheden af Smørum, og oplever du problemer med kloakken, så er RenKloak altid klar til at hjælpe dig, Din kloakmester i Smørum hjælper dig med kloakservice herunder kloakrensningslamsugning og højtryksspuling.
 
Vores første prioritet er vores kunder, og derfor ligger vi stor fokus på at yde den bedste kundeservice på markedet. Vi er utrolig stolte og glade for, at været placeret nr. 1 på trustpilot. Vi elsker glade og tilfredse kunder, og derfor bestræber vi os hver dag på at yde den absolut bedste kundeservice og kvalitet for vores kunder. 
 

Kloakmester Smørum - høj kvalitet

Alle vores ansatte er uddannede og dermed specialister indenfor deres arbejdsområde. Derudover har RenKloak mere end 17 års erfaring indenfor kloakservice. Dette er en stor fordel, da vores ansatte har kendskab til stort set alle kloakopgaver.
 
Kombinationen af høj faglig viden og en masse erfaring gør, at vi kan tilbyde et godt og umage stykke kvalitets arbejde. Dertil tilbyder vi den bedste kundeservice samt vejledning og rådgivning. Så bor du i nærheden af Smørum, så har vi et stort ønske om at være din fortrukne kloakmester. Vi hjælper dig en masse forskellige kloakopgaver, og så har vi særlig fokus på 3 ting: god service, høj kvalitet og retfærdige priser. 

Vi hjælper dig med alt kloakarbejde i Smørum

Uanset hvilket udfordrende problem der er tale om, så har Kloakmester Smørum det rette udstyr til at hjælpe dig. Har du problemer med en stoppet vask, toilet, afløb eller noget helt andet, så tøv ikke med at kontakte Kloakmester Smørum. Vi hjælper dig med at undersøge og løse problemet. Hos os kan du booke 24 timer i døgnet, og vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt kloakmester i Smørum og få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, ønsker du at høre mere eller ønsker du at booke tid, så er du meget velkommen til at kontakte kloakmester Tommy Bisted på telf: 71 11 11 11. Du er ligeledes velkommen til at skrive til vores mail [email protected].


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11