Din kloakmester Slangerup

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Autoriseret kloakmester I Slangerup & omegn

Ren Kloak er din lokale kloakmester i Slangerup og omegn.
Hele grundstenen i vores virksomhed er bygget op omkring den gode kundeservice. For os er det særligt vigtig at du som kunde bliver mødt hvor du er.

Vi er fuldt bevidste omkring en pludselig opstået kloaksituation og de besværligheder, der kan følge med hvis ikke man har oplevet det før.

Derfor har vi helt fra starten fokuseret på den gode kundeservice og kommunikation. Når vi kommer til din adresse for at hjælpe med din kloakrør, vil vi sammen med dig finde frem til den bedste løsning, der passer til netop dine behov. Du vil også få vores anbefalinger og vejledning, til fremadrettet vedligeholdelse. På den måde kan du formentlig undgå lignende kloak problemer senere her.
 
Du er altid velkommen til at kontakte din kloakmester i Slangerup på telefon 71 11 11 11, hvis du skal bruge hjælpe vejledning i forhold til din kloak.

Hvad kan vi gøre for dig

Som autoriseret kloakmester i Slangerup kan vi hjælpe med stort set alle opgaver, der har med kloakken at gøre. Dette gælder både i forbindelse med vedligeholdelse, renovering og nye tiltag som omfangsdræn.
 
Vi er dog særligt specialiserede indenfor slamsugning og kloakrensning. Vores medarbejdere er alle dygtige fagfolk, med erfaring og vi uddanner desuden løbende vores folk. Så sikrer vi at, vi alle følger de med de nyeste teknikker og metoder.

Vi kan også hjælpe med alle andre dele af kloakservice. Med mere end 17 års erfaring i branchen, kan du vide dig sikker på at vi kan læse dine kloakproblemer.
Der ud over har vi mere end 500 anmelder på Trustpilot og er #1 kloakmester. Vi er stolte og beærede over alle dem der giver sig tid til, at give os en god anmeldelse.

Kontakt din kloakmester i Slangerup

Står du overfor en stoppet eller på anden vis ugidelig kloak, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 71 11 11 11. Skulle det være akut arbejder vi også med døgnservice. Det er med til at sikre, at du altid vil kunne få fat i kompetent hjælp fra din kloakmester i Slangerup.

Alternativt er du også velkommen til at sende en mail på [email protected] eller udfylde kontaktformularen her på siden.
Så vender vi tilbage hurtigst muligt – som regel indenfor 24 timer.
 
Du vil altid modtage 100% uforpligtende tilbud.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11