Kloakmester Skævinge - Fri Kloakservice

kun 89 kr. om måneden

Vi er stolte af at være ene udbyder af kloakservice på abonnement i Danmark. Med RenKloak+, som er vores kloakservice på abonnement, så vil du på bare 1 års medlemskab have sparet end hvis du blot havde en kloakmester ude for én opgave. Ingen binding

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Hør hvad andre siger om RenKloak

Vi kan med god smag i munden sige, at du skal vælge os som din Kloakmester i Skævinge, og med næsten 100% garanti love for at du er endnu en tilfreds kunde. Men lad os istedet vise dig en video med en RenKloak kunde, som fortæller om hans tilfredshed. Du kan se videoen herunder og hører hvad Mick har at sige om RenKloak som hans kloakmester i Skævinge.

Vi har over 1000 positive anmeldelser på Trustpilot og 4,8/5 i gennemsnit, så der er stor sandsynlighed for, at du vil være endnu en tilfreds kunde.

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Skævinge eller omegn.

Bekymringsfri kloakservice i Skævinge

Forestil dig følgende scenario: Afløbet i dit bad stopper til klokken 21:30, og du ringer som det første til os på71 11 11 11Hos Renkloak, din kloakmester i Skævinge, vil vi straks løse dit problem med afløbet hurtigt og bekymringsfrit, og du vil ikke skulle bekymre dig om prisen.

Dette er nøjagtigt, hvad der vil ske, hvis du er på abonnement hos Renkloak. Med et kloakservice abonnement hos os vil du ikke bekymre dig om prisen, hvis der pludselig opstår problemer med din kloak.

Kloakservice-abonnement i Skævinge

Vi har tilføjet Skævinge som en af de byer vi gerne vil tilbyde kloakservice på abonnement, da vi kan se blandt vores tidligere kunder fra Skævinge, at de er vilde med kloakservice på abonnement. 

Så bor du i Skævinge og kunne tænke dig en kloakmester i Skævinge på abonnement. Så kan du nu få vores Abonnement på Kloakservice. Abonnementet hedder RenKloak+

Med RenKloak+ får du som kunde følgende fordele:

Kloakservice uden abonnement Skævinge

Vi ser kloakservice på abonnement som fremtiden. Derfor synes vi personligt også selv, at RenKloak+, som er vores abonnement løsning, vil være den bedste løsning for netop dig. Vi tror at det i fremtiden vil være en del af boligabonnementet at have kloakservice på abonnementet, som for eksempel andre forsikringer og vejhjælp.

Ønsker du dit kloakproblem løst uden abonnement?

Uanset dit problem med kloakken, så kan det være svært at vælge, hvilken løsning som er bedst for dig. Uanset om du har abonnement eller vælger en én gangs service hos os, så vil du få den fremragende service, som vi giver til alle vores kunder.

Du kan altid ringe til os på: 70 777 854 og bruge RenKloak som din kloakmester i Skævinge.

Ved at gøre RenKloak til din kloakmester i Skævinge, så vil du med næsten med 100% sikkerhed sparer penge på dit kloakproblem. Selv hvis du vælger en éngangsservice, og ikke vores abonnementsløsning. Uanset løsning så vil give dig fremragende service. Som vi giver til alle vores kunder. Det er nemlig den service som har været med til at give os en imponerende score på 4.8/5 på Trustpilot. Du kan allerede ringe til os i dag og bestille tid til kloakservice hos dig.

Kloakspuling Skævinge

Er dit toilet, håndvask eller afløb blevet tilstoppet? Eller er din kloak er begyndt at lugte slemt? så betyder det, at det er tid til en kloakspuling.
Så kan det tyde på, at dit kloaksystem er tilstoppet. Og hvis dette er tilfældet, er det tid til at få udført en kloakspuling.

Skidt, snavs og andre aflejringer bliver fjernet fra dine kloakrør ved en kloakspuling. kloakspulingen er også med til at gøre, så vandet frit kan løbe igennem igen. Det er vigtigt at få kontaktet en autoriseret kloakmester. Når du har brug for en kloakspuling i Skævinge.

Ved at få en autoriseret kloakmester hjælper til at arbejdet bliver udført korrekt. Samtidig vil få leveret de bedste resultater. Med vores system at udføre kloakspuling i Skævinge, så vil det gøres relativt nemt og hurtigt. Samtidig med at det er en fremragende måde at komme alvorlige problemer i forkøbet.

Har du derfor brug for kloakspuling i Skævinge, så kontakte os i dag, så kommer vi hurtigst muligt ud og løser dit problem. Vi vil, som det første finde problemets rod, og så få fjernet det stoppet toilet, håndvask eller afløb, så din kloak hurtigt vil fungere igen.

Slamsugning Skævinge

Hvis du har problemer med skidt og snavs i dit kloaksystem, kan en spuling muligvis ikke fjerne det helt. I så fald kan en slamsugning være nødvendig. Som erfarne kloakmestre i Skævinge kan vi hjælpe med at fjerne alt skidt og affald fra dit system, så det fungerer optimalt igen.

Hvis du oplever grimme lugte eller hyppige stop i dine afløb, kan det være et tegn på, at du har brug for en slamsugning. Når du kontakter os, vil vi først undersøge din kloak og derefter vælge den bedste metode – enten spuling eller slamsugning – afhængigt af mængden, størrelsen og densiteten af aflejringerne i din kloak. Vi tilbyder holdbare løsninger til dine kloakproblemer.

Det siger vores kunder

Besøg os på Facebook

Ofte stillede spørgsmål

Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00

Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Her bor vi

Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

Ring til os

Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11