Kloakmester Rungsted Kyst

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Autoriseret og erfaren kloakmester ved Rungsted Kyst

Som din lokale og autoriserede kloakmester ved Rungsted Kyst, tilbyder Renkloak vores hjælp til al kloakservice. Med vores mere en 17 års erfaring og kendskab til branchen, skal du forvente effektivt arbejde og holdbare resultater. Gennem tiden har vi hjulpet mange danskere med vedligeholdelse, reparation og optimering af deres kloakrør- og system. Har du brug for slamsugning eller kloakrensning? Eller står du i en situation hvor du har brug for en autoriseret kloakmester ved Rungsted Kyst? Uanset hvad dit behov er, kommer vi når du har brug for os.

Selv små problemer i dit kloaksystem kan have store konsekvenser, og kan være utroligt skadelige. Og har du oplevet et eller flere problemer med dit kloaksystem, er det første du bør gøre altid at kontakte en autoriseret kloakmester. Det er her vi hos RenKloak kan hjælpe dig. Med vores erfaring og kendskab til kloakarbejde og kloakservice er vi sikre på, at vi kan løse dit problem. Uanset dit problems størrelse eller omfang, besidder vi de nødvendige evner og kompetencer til at kunne håndtere enhver opgave. I løbet af årene har vi arbejdet med de fleste opgaver i faget, så du kan derfor være sikker på at dit problem bliver løst effektivt og korrekt. Hos RenKloak tror vi ikke på halve eller midlertidige løsninger, og vores resultater vi altid glæde og gavne.

Som din autoriseret kloakmester, er vores største, prioritet altid at løse problemet, og skabe fuldstændig tilfredshed. Vores arbejde er altid baseret på dine behov. På denne måde er du sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt. Om du har brug for en kloakmester ved Rungsted havn til kloakservice, kloakrensning eller slamsugning, kommer vi når du har brug for os. Vi identificerer hurtigt problemet, ud udformer en plan for den bedste og mest effektive måde, at komme det til livs.

#1 kloakmester på Trustpilot

Hos RenKloak er vores vigtigste opgave altid at løse dit problem på en måde, hvorpå resultatet vil være holdbart i lang tid. Ligeledes sørger vi for, at vores arbejde udføres altid på baggrund på de informationer du kan dele med os. Ligeledes vil vi sørge for, at du er inddraget under hele processen. Du vil altid være den første person der vil blive kontaktet, når der er er nye informationer eller fremgang at dele. Du behøves dog ikke bare tage os på ordet. Vores resultater og service har nemlig gjort, at vi har positionen som #1 kloakmester på Trustpilot. Og det er planen at beholde vores plads. Det har altid været vores mål ikke kun at levere holdbare resultater, men også at tilbyde exceptionel service og rådgivning. Når vi indgår et samarbejde, bliver vores aftaler overholdt. Vi møder op til den aftalte tid, og projektet er færdigt til tiden. Og hvis det usandsynlige skulle ske, og der opstår et problem, vil vi altid informerer dig altid som den første.

I nogle situationer opstår der problemer, der kræver øjeblikkelig hjælp. Som din lokale kloakmester ved Rungsted Kyst, tilbyder vi derfor døgnservice. Du har altid mulighed for at kontakte os når uheldet er ude, og du har brug for en autoriseret kloakmester.

Bor du ude for Rungsted Kyst og skal bruge en kloakmester, er det heller ikke et problem. Vi køre gerne ud til de omkringliggende byer som Lynge eller Klampenborg. Vi tilbyder faktisk vores hjælp og service til det meste af Øst- og Nordsjælland.

Kontakt din kloakmester i Rungsted

Har du oplevet problemer med kloaksystemet i dit hjem? Eller er det tid til få udført kloakservice, slamsugning eller en kloakrensning? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Som Din lokale og autoriseret kloakmester ved Rungsted Kyst kommer vi, når du har brug for vores hjælp.

Søger du vejledning angående kloakservice og kloakrensning? eller har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe dig? Så kan du kontakte os på 71111111, via mail [email protected] eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi er altid glade for at kunne vejlede og assistere. Fortæl os om dit problem, så sender vi et tilbud. Sammen finder vi den rette løsning til dig.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11