Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Kloakservice for private i Roskilde & omegn

Din kloakmester i Roskilde

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Kloakservice for private i Roskilde

Din kloakmester i Roskilde

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Autoriseret kloakmester i Roskilde

RenKloak er din lokale autoriserede kloakmester i Roskilde. RenKloak blev skabt af Autoriseret Kloakmester Tommy Bisted. Tommy er en erfaren kloakmester med mere end 10 års erfaring fra branchen.

Den primære drivkraft bag etableringen af RenKloak var at skabe et kloakfirma, som byggede på nogle klare værdier om tillid, troværdighed og byens bedste service. Det har været en klar målsætning for os at give vores kunder den bedst mulige oplevelser af det at få ordnet et ubehageligt problem.

Derfor har vi fra starten lagt stor vægt på at instruere alle vores ansatte i, at det, at levere en god service, er (næsten) lige så vigtigt, som at levere et godt resultat for vores kunder.

Vi mener, at faglighed og service kan og skal gå hånd-i-hånd, og at hver eneste kunde er vigtig – uanset opgavens størrelse.

Desuden har vi en klar politik om, at vi ikke lover mere end vi kan holde. Vi tager altid Telefonen og rykker hurtigt ud. I 90% af vores sager er kloakmesteren på stedet indenfor 2 timer.

Vi mener derfor, at vi tilbyder Roskildes bedste kloakservice.

Men du behøver ikke at tage vores ord for det.

Ifølge vores kunder er vi # 1

Vores kunder er så glade for det arbejde og den service vi tilbyder, at de har stemt os ind på en førsteplads på Trustpilot.

Faktisk har næsten 500 af dem gjort sig den ulejlighed at anmelde os. Det er vi enormt glade for og beærede over. Det bekræfter os i, at de værdier som RenKloak er bygget på, er de rigtige.

Samtidig giver det os også endnu mere blod på tanden, i forhold til at fastholde vores position, og til stadighed yde den bedste kloakservice i Roskilde.

Vi vil derfor arbejde målrettet på at blive endnu bedre, så vi også i fremtiden kan bryste os af at være den bedste autoriserede kloakmester.

Høj Service = Glade kunder = God forretning

Ja, vi gør det ikke kun for vores blå øjnes skyld. Det er faktisk også en god forretning at yde en ekstra god service. Glade kunder giver flere kunder og derved mere forretning.

Det er faktisk på mange måder den bedste reklame vi kan få – og langt mere effektivt end dyre marketingkampagner.

Samtidig er det altså bare sjovere, når kloakmesteren får ros og smil fra glade kunder – Det smitter også!

Hvad gør jeg?

Alle opgaver starter med, at du Kontakter os med et konkret problem. På baggrund af vores erfaring og ekspertise, kan vi som regel vurdere problemets omfang over telefonen. Det kan være der er brug for en kloakrensning, en slamsugning eller en højtryksspuling.

Derefter udarbejder vores autoriserede kloakmester et uforpligtende tilbud til dig. Her gennemgår vi sammen hvad problemet handler om, hvad den bedste løsning på problemet er, og vi giver dig et uforpligtende tilbud.

Vi lægger stor vægt på at gennemarbejde vores tilbud. På den måde sikre vi, at du får et tilbud, som du kan regne med. Uanset hvilket problem der gemmer sig i dine kloakrør, og uanset hvorvidt der skal en kloakrensning, en slamsugning, en tv-inspektion eller andet kloakarbejde til for at løse problemet.

Såfremt du ønsker at vi skal løse problemet, rykker vi straks ud til dig og ordner problemet – og vi kører ikke før, det er i orden.

En autoriseret kloakmester i Roskilde som du kan regne med

Da Roskildes kloakker og kloakrør er godt gemt under jorden, er kloakproblemer ikke noget man selv lige kan ordne.

Det kræver den rette ekspertise og det rette udstyr. Det kan være, at der er brug for en TV-inspektion, for at kortlægge problemets omfang og vurdere hvorvidt, der er brug for slamsugning, højtryksspuling eller andre former for autoriseret kloakarbejde.

For vores kunder er det derfor afgørende, at de kan stole på vores faglighed, og at de kan regne med, at det tilbud de får holder vand.

Det er vi meget bevidste om hos RenKloak. Vi gør derfor ekstra meget ud af at sætte dig ind i problemets omfang og guide dig igennem hvilke muligheder der er, for at udbedre skaderne og løse problemet.

Derudover sætter vi en ære i at gøre os umage med at sikre, at de tilbud vi udarbejder, holder vand. På den måde sikrer vi dig mod dyre ekstraregninger og unødvendige indgreb.

Det gør vi fordi, kloakservice er en tillidssag for os.

Du kan altid Kontakte os og få en indledende snak eller et uforpligtende tilbud.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hvis du bor i Roskilde og har kloakproblemer eller på anden måde har brug for en autoriseret kloakmester, så kan vi hjælpe dig med følgende kloakarbejder:

  • Afhjælpning af tilstoppet toilet, vask eller afløb
  • Højtryksspuling og kloakrensning
  • Afhjælpning af stoppet brønd
  • TV-inspektion med professionelt udstyr
  • Udførelse af slamsugning
  • Montering af rottespær
  • Autoriseret kloakarbejde
  • Højvandslukker
  • Alle andre former for kloakservice

Vi har mange års erfaring med alle former for kloakarbejde i Roskilde. Du kan derfor trygt kontakte os.

Du kan altid ringe til os på 71 11 11 11

Se også vores guides

På vores FAQ-side kan du finde ofte stillede spørgsmål om typiske kloakproblemer i hjemmet. Her guider vi dig igennem, hvordan du skal forholde dig til de typiske problemer. Ikke mindst hvad du selv kan gøre for at løse og forebygge problemer i dine afløb og kloakrør.

Du kan finde dem HER

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til kloakservice kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad med betaling?

Når RenKloak har udført kloakservice tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

Hvad koster det?

Prisen for kloakservice starter ved 850,- Se mere under priser

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Peter
Troede ikke det var muligt at lave en aftale om opgave, tid og leverance/tidspunkt, men tilsyneladende alt er muligt med RenKloak.
Tak for hurtig og faglig hjælp.

Februar 2019

Klaus
Hurtig udrykning og løsning af problemet til en rimelig pris.

Januar 2019

Klaus
Hurtig udrykning og løsning af problemet til en rimelig pris.

Januar 2019

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Døgnservice på al kloakarbejde i Roskilde

Kloakproblemer er altid irriterende. Sjovt nok dukker de ofte også op på de mest irriterende tidspunkter. Tilmed kan de medfører gener som dårlig lugt, stoppede toiletter og andre ubehageligheder.

Det er derfor, vi har døgnservice hos RenKloak. Vi har altid en autoriseret kloakmester siddende klar til at rykke ud.

Vi kan klare alle former kloakarbejder – døgnet rundt.

Bor du i Roskilde, kan du altid ringe på 71 11 11 11 og få fat i en specialist. Så vil vi, sammen med dig, vurdere om vi skal hjælpe dig med det samme, eller om vi kan vente til almindelig åbningstid, hvor det naturligvis er billigere, at få besøg af os.

Vi rykker altid hurtigt ud, og som regel kan vi være hos dig, senest 2 timer efter du har kontaktet os.

Ønsker du vide mere?

Kontakt os

Vores autoriseret kloakmester udfører TV-Inspektion, slamsugning, kloakrensning, kloakservice og alle andre former for kloakarbejde.

Vi dækker Øst- og Midt Sjælland i byer som: København, Roskilde, Frederiksberg, Glostrup, Ballerup, Hellerup, Hillerød, Køge, Dragør, Rødovre og Amager.