Din kloakmester i Roskilde

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Autoriseret kloakmester i Roskilde

RenKloak er din lokale autoriserede kloakmester i Roskilde. RenKloak blev skabt af Autoriseret Kloakmester Tommy Bisted. Tommy er en erfaren kloakmester med mere end 17 års erfaring fra branchen.

Den primære drivkraft bag etableringen af RenKloak var at skabe et kloakfirma, som byggede på nogle klare værdier om tillid, troværdighed og byens bedste service. Det har været en klar målsætning for os at give vores kunder den bedst mulige oplevelser af det at få ordnet et ubehageligt problem.

Derfor har vi fra starten lagt stor vægt på at instruere alle vores ansatte i, at det, at levere en god service, er (næsten) lige så vigtigt, som at levere et godt resultat for vores kunder.

Vi mener, at faglighed og service kan og skal gå hånd-i-hånd, og at hver eneste kunde er vigtig – uanset opgavens størrelse.

Desuden har vi en klar politik om, at vi ikke lover mere end vi kan holde. Vi tager altid Telefonen og rykker hurtigt ud. I 90% af vores sager er vores kloakmester på stedet indenfor 2 timer.

Vi mener derfor, at vi tilbyder Roskildes bedste kloakservice.

Men du behøver ikke at tage vores ord for det.

Ifølge vores kunder er vi # 1 kloakmester i Roskilde

Vores kunder er så glade for det arbejde og den service vi tilbyder, at de har stemt os ind på en førsteplads på Trustpilot.

Faktisk har næsten 500 af dem gjort sig den ulejlighed at anmelde os. Det er vi enormt glade for og beærede over. Det bekræfter os i, at de værdier som RenKloak er bygget på, er de rigtige.

Samtidig giver det os også endnu mere blod på tanden, i forhold til at fastholde vores position, og til stadighed yde den bedste kloakservice i Roskilde.

Vi vil derfor arbejde målrettet på at blive endnu bedre, så vi også i fremtiden kan bryste os af at være den bedste autoriserede kloakmester.

Høj Service = Glade kunder = God forretning

Ja, vi gør det ikke kun for vores blå øjnes skyld. Det er faktisk også en god forretning at yde en ekstra god service. Glade kunder giver flere kunder og derved mere forretning.

Det er faktisk på mange måder den bedste reklame vi kan få – og langt mere effektivt end dyre marketingkampagner.

Samtidig er det altså bare sjovere, når kloakmesteren får ros og smil fra glade kunder – Det smitter også!

Hvad gør jeg når jeg mangler hjælp?

Alle opgaver starter med, at du kontakter os med et konkret problem. På baggrund af vores erfaring og ekspertise, kan vi som regel vurdere problemets omfang over telefonen. Det kan være der er brug for en kloakrensning, en slamsugning eller en kloakservice.

Derefter udarbejder vores autoriserede kloakmester et uforpligtende tilbud til dig. Her gennemgår vi sammen hvad problemet handler om, hvad den bedste løsning på problemet er, og vi giver dig et uforpligtende tilbud.

Vi lægger stor vægt på at gennemarbejde vores tilbud. På den måde sikre vi, at du får et tilbud, som du kan regne med. Uanset hvilket problem der gemmer sig i dine kloakrør, og uanset hvorvidt der skal en kloakrensning, en slamsugning, en tv-inspektion eller andet kloakarbejde til for at løse problemet.

Såfremt du ønsker at vi skal løse problemet, rykker vi straks ud til dig og ordner problemet – og vi kører ikke før, det er i orden.

En autoriseret kloakmester i Roskilde som du kan regne med

Da Roskildes kloakker og kloakrør er godt gemt under jorden, er kloakproblemer ikke noget man selv lige kan ordne.

Det kræver den rette ekspertise og det rette udstyr. Det kan være, at der er brug for en TV-inspektion, for at kortlægge problemets omfang og vurdere hvorvidt, der er brug for slamsugning, højtryksspuling eller andre former for autoriseret kloakarbejde.

For vores kunder er det derfor afgørende, at de kan stole på vores faglighed, og at de kan regne med, at det tilbud de får holder vand.

Det er vi meget bevidste om hos RenKloak. Vi gør derfor ekstra meget ud af at sætte dig ind i problemets omfang og guide dig igennem hvilke muligheder der er, for at udbedre skaderne og løse problemet.

Derudover sætter vi en ære i at gøre os umage med at sikre, at de tilbud vi udarbejder, holder vand. På den måde sikrer vi dig mod dyre ekstraregninger og unødvendige indgreb.

Det gør vi fordi, kloakservice er en tillidssag for os.

Du kan altid Kontakte os og få en indledende snak eller et uforpligtende tilbud.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hvis du bor i Roskilde og har kloakproblemer eller på anden måde har brug for en autoriseret kloakmester, så kan vi hjælpe dig med følgende kloakarbejder:

Vi har mange års erfaring med alle former for kloakarbejde i Roskilde og i de omkringliggende byer.

Bor du f.eks. i Køge og har brug for spuling af kloak, så kan rykker vi også ud med kloakspuling i Køge

Du kan derfor trygt kontakte os.

Du kan altid ringe til os på 71 11 11 11


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  På vores FAQ-side kan du finde ofte stillede spørgsmål om typiske kloakproblemer i hjemmet. Her guider vi dig igennem, hvordan du skal forholde dig til de typiske problemer. Ikke mindst hvad du selv kan gøre for at løse og forebygge problemer i dine afløb og kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde
  Autoriseret kloakmester i Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11