Kloakmester Rødovre - Bekymringsfri Kloakservice

for kun 89 kr. md.

Hos RenKloak forstår vi vigtigheden af et driftssikkert kloaksystem. For en beskeden pris på 79 kr. om måneden tilbyder vi en omfattende kloakservice, der dækker alle dine behov. 1 års kloakservice er billigere end bare et enkelt besøg af en kloakmester. Tilbuddet gælder hvis du bor i Rødovre og omegn. Og det bedste af det hele?
Ingen binding

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Vores kunder sparer ved at vælge os

Vi sætter en stor ære i at levere en god service og et godt produkt. Vi forstår dog godt, hvis du ikke kun vil høre hvad vi synes, men også hvad vores kunder mener. 

Vi har derfor samlet over 1000 anmeldelser på Trustpilot Som du kan læse. Med et gennemsnit på 4,8 ud af 5, er vi selvfølgelig meget stolte og glade for den feedback. 

I nedenstående video kan du møde en af vores faste kunder Mick, som fortæller om sin oplevelse af vores kloakservice i Rødovre. 

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Rødovre eller omegn.

Kloakservice-abonnement i Rødovre

Forestil dig: Du kommer hjem efter en lang dag, og du opdager, at der er problemer med din kloak. Vandet stiger, og du ved ikke, hvad du skal gøre. Men med vores RenKloak+ service i Rødovre behøver du ikke at bekymre dig. Et enkelt opkald til os på 71 11 11 11, og vores team vil være på stedet hurtigt, klar til at tage sig af problemet. Vores telefoner har åbent døgnet rundt og vi er klar til at hjælpe dig når du har brug for det. 

Med vores Kloakservice abonnement i Rødovre, får du en lang række fordele som kunde. Vores abonnement på kloakservice er skræddersyet til at du får mest for dine penge, og hvis du er i tvivl kan du læse en udsnit af fordelene her:

Kloakspuling Rødovre

Hvis du oplever lugtgener fra din kloak eller hvis din håndvask og toilet begynder at stoppe, trænger dit kloaksystem garanteret til en kloakspuling. 

Et effektivt kloaksystem kræver nemlig regelmæssig vedligeholdelse. Med vores kloakspulingsservice i Rødovre sikrer vi, at dit system altid fungerer optimalt. Ved hjælp af moderne udstyr og teknikker kan vi hurtigt og effektivt rense dit system og fjerne blokeringer der måtte være kommet og sikre du altid har et sundt og velfungerende kloaksystem.

Husk at du som RenKloak+ kunde får gratis kloakspuling året rundt. 

Slamsugning Rødovre

RenKloak tilbyder slamsugning til dig der bor i Rødovre og omegn. 

Over tid kan affald og snavs ophobe sig i dit kloaksystem. Det kan fører til tilstopninger og i værste tilfælde brud på kloakrøret. 

Vores slamsugningsservice er her den mest effektive løsning for dit kloaksystem. Med vores kloakservice er du sikker på et sundt og renset kloaksystem. 

Husk at Rødovre er en af vores +Byer der gør at du kan tilmelde dig som RenKloak+ byer og få 15% på slamsugning. 

Kloakrensning Rødovre

Regelmæssig kloakrensning er afgørende for at forhindre blokeringer og opbygning af affald. Vores team i Rødovre er specialiseret i kloakrensning og kan sikre dig at du altid får det bedste resultat.

Som RenKloak+ kunde kan du få det og meget mere for kun 89 kr. om måneden. 

TV Inspektion Rødovre

Nogle gange kan kloakproblemer være skjulte og svære at finde grunden til selv. Med vores TV-inspektion kan vi via. et specielt kamera hurtigt undersøge og håndtere problemet, uanset hvor skjult det måtte være.

En TV-inspektion er ofte dækket af din forsikring hvis der viser sig at være problemer. 

Hvis alt er i den skønneste orden, skal du desværre selv betale. Heldigvis kan du som RenKloak+ kunde få 15% rabat på TV-inspektion. 

Rottespærrer Rødovre

Har du problemer med rotter på din grund? Så kan det skyldes din kloak. Stort set alle rotter i Danmark holder til i kloakker. 

Rotter kan forårsage store skader på dit kloaksystem og er noget du skal reagere på med det samme. 

Vi står klar til at hjælpe dig på 71 11 11 11 døgnet, uden det koster ekstra. 

Autoriseret kloakmester i Rødovre og omegn

Søger du en dygtig kloakmester i Rødovre til at varetage problemerne med din kloak?

Med mere end 17 års erfaring i branchen tilbyder RenKloak professionel kloakservice, der lever op til de højeste standarder. Vi sætter altid vores kunder i forreste række, og derfor er vi beærede over at ligge nr. 1 på TrustPilot.

At få denne position er vi utrolig stolte over, men samtidig forpligter den også. Vi fortsætter vores arbejde på samme høje niveau, så vi kan beholde vores plads ved fortsat at tilbyde service i verdensklasse, gennemsigtig og grundig kloakservice.

Vælg en effektiv kloakmester i Rødovre

Gennem vores lange erfaring i branchen som autoriseret kloakmester er der efterhånden ingen opgaver under kloakservice, som vi ikke har prøvet kræfter med.

Vi ved, hvilke løsninger der er de bedste og mest bæredygtige. Selvom vi ville elske at aflægge et visit hos dig i fremtiden, er vores mål at stå bag de mest holdbare resultater, der sikrer dig et velfungerende kloaksystem langt ud i fremtiden.

Lad RenKloak hjælpe dig med:

Som autoriseret kloakmester er vi specialister i samtlige arbejdsopgaver, og vi tilbyder både vores service i forbindelse med renovering og installation.

Hyr en transparent og ærlig kloakmester i Rødovre

Selvom vores fagsprog måske kan lyde som volapyk for dig, garanterer vi, at du altid er i de bedste og mest transparente hænder. Vi tager dig med i processen hele vejen igennem og holder dig løbende opdateret om vores arbejde – og så overholder vi enhver aftale, både når det kommer til deadline og aftalte pris. Lad os hjælpe dig med dine kloakproblemer. Giv os et kald og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11