Kloakmester Østerbro - Ubesværet Kloakservice

For blot 79 kr. pr. måned

Ja, du har hørt rigtigt! Vi tilbyder Danmarks eneste abonnement på kloakservice. Det koster dig mindre for et helt års kloakservice, end hvad du normalt vil skulle betale for et enkelt besøg af en kloakmester - Og dette gælder, hvis du befinder dig i Østerbro eller nærområdet.
Ingen binding!

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Hvad mener kunderne på Østerbro om at bruge os til Kloakservice?

Vi kan nemt fremhæve alt det vi selv mener er genialt ved at vælge os til kloakservice og hvordan vores kunder fra Østerbro værdsætter vores arbejde.

Men lad os være ærlige, du vil nok gerne høre fra vores tidligere kunder, hvordan de har oplevet vores service som Kloakmester Østerbro.
Over 1000 positive anmeldelser på Trustpilot med et gennemsnit på 4,8/5 fortæller selvfølgelig en historie.

I videoen nedenfor kan du høre fra en af vores faste kunder og hans oplevelse som RenKloak+ kunde i dag

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Humlebæk eller omegn.

KAN KLOAKSERVICE I ØSTERBRO VÆRE NEMMERE?

Lad os være realistiske, det kan aldrig blive helt perfekt, men hvis det kan blive enklere, skabe mindre bekymring og du ikke skal tage dig af det selv – så fjernes uroen i maven.

Forestil dig dette scenarie: Dit badeværelses afløb stopper kl. 20.15, du ringer straks 71 11 11 11, næste dag kommer din kloakmester Østerbro og løser problemet med kloakken uden at du skal bekymre dig om prisen?

ABONNEMENT PÅ KLOAKSERVICE I ØSTERBRO

Det lyder som den bedste løsning på et kloakproblem, ikke?

Vi har foretaget en undersøgelse blandt vores eksisterende kunder i Østerbro, og på baggrund af deres feedback har vi tilføjet Østerbro til listen over byer, hvor du kan få vores Kloakservice-abonnement.

Abonnementet hedder selvfølgelig RenKloak+, men heldigvis er konceptet meget mere unikt end navnet, da det er det eneste abonnement i sin kategori, og det giver dig som kunde følgende fordele:

Kloakspuling Østerbro

Hvis du bemærker ubehagelig lugt fra din kloak, eller hvis dit toilet, håndvask eller afløb begynder at stoppe, er det tid til en kloakspuling Østerbro.

Denne service fjerner affald, snavs og andre aflejringer fra dine kloakrør, så vandet igen kan strømme frit igennem. Det er afgørende at få spulet din kloak regelmæssigt, for at forhindre tilstoppede kloakker.

Det kan være dyrt at reparere skader, der skyldes tilstoppede kloakker, så det er bedre at forebygge end at helbrede. Hvis du bor på Østerbro, er det heldigvis nemt at få udført kloakspuling.

Vi er din lokale kloakmester på Østerbro, klar til at hjælpe dig med at få dine kloakker spulet.

Det er vigtigt, at du kontakter en autoriseret kloakmester for opgaven, så du er sikker på, at din kloak bliver højtryksspulet på en ansvarlig måde.

Vi har mange års erfaring og har igennem årene udviklet et effektivt system, der gør det muligt for os at udføre din kloakspuling hurtigt og effektivt.

Kloakspuling er en del af vores RenKloak+ Abonnement, så for kun 79,- kroner pr. måned behøver du aldrig bekymre dig om omkostningerne til højtryksspuling.

TV-inspektion Østerbro

Hvis du ofte har problemer med kloakken, kan det være en god idé at få foretaget en TV-inspektion.

Med en TV-inspektion, sender vi et specielt kamera ned i din kloak for at undersøge om der er problemer med rotter eller brud på kloakken.

En TV-inspektion er ofte dækket af din forsikring, hvis der er noget galt.

Men hvis alt er i orden, får du som RenKloak+ kunde 15% rabat og en behagelig ro i maven bagefter.

Rottespærrer Østerbro

Hvis du oplever problemer med rotter på din grund, er det meget sandsynligt, at det har noget at gøre med kloaksystemet.

Næsten alle rotter i Danmark lever i kloakker, hvorfor en rottespærrer er en af de vigtigste ting at have når man bor i hus og ønsker et sundt kloaksystem.

Hvis der er rotter ved din bolig, er det sandsynligt, at der er utætheder i kloaksystemet.

Dette skal selvfølgelig løses, og det er noget, vi kan klare – Da du som RenKloak+ medlem kan købe Danamrks billigste rottespærrer med montering.

Husk, at du altid kan kontakte os på telefonnummer 71 11 11 11, hvis du har brug for vores hjælp eller har spørgsmål.

Din autoriserede kloakmester på Østerbro og nærområde

RenKloak har over 17 års erfaring med kloakarbejde, og vi har hjulpet mange kunder gennem tiden med optimering af kloaksystemet eller hjulpet med en akut kloak situation.

Med vores årelange erfaring og konstante udvikling indenfor kloakfaget, kan du trygt overlade dit kloakproblem til os. Der har ikke været den kloakopgave vi ikke har kunne løse, derfor er vi også sikre på, at have den helt rette løsning til dig.

Vores helt store fokus er nemlig at yde den bedste service som muligt. Dette er en af kerneværdierne hos RenKloak. Vi stræber efter at være den bedste autoriserede kloakmester på Østerbro. Det sker gennem top service og pålidelig kloakløsninger.

Glade og tilfredse kunder er vores levebrød. Og vi ønsker at fortsætte med at hjælpe kunder ud af kloakproblemer. Du kan derfor altid kontakte os og indhente et uforpligtende tilbud.

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Humlebæk eller omegn.

Kåret som #1 Kloakmester Østerbro på Trustpilot

At have førstepladsen som kloakmester på Trustpilot, er en stor ære og vi ønsker at fortsætte på denne måde.

Det er vores bevis på at god service, troværdighed og holdbare løsninger betaler sig. Og det forpligter os til hele tiden at øge standarden på vores kloakservice.

Vores fokus vil altid ligge på at levere den bedste service og resultater i højeste kvalitet. og vi ved, det som gør en forskel, er at du kan regne med at vi møder til den aftalte og udføre vores arbejde præcist som aftalt. Alt sammen uden skjulte gebyrer eller andre overraskelser.

Vi har valgt at tilbyde døgnservice, for at sikre vores kunder en kompetent kloakmester, skulle der opstå akutte kloaksituationer.

Hvad kan din autoriserede kloakmester på Østerbro hjælpe med?

Som sagt har vi stødt på en bred vifte af opgaver indenfor kloakfaget i årernes løb. Der er derfor ikke den opgave vi ikke kan hjælpe med.

Men der, hvor vi brillere er indenfor al kloakservice. Det betyder at du blandt andet kan få hjælp til slamsugning og kloakrensning.

Uanset om du skal have foretaget en slamsugning eller en kloakrensning, så handler det i princippet om, at rense din kloak. Men det foregår på to vidt forskellige måder. Ved en slamsugning suges al slam ud af din kloak ved hjælp af e stor slange. Hvorimod en kloakrensning ofte vil være tilstrækkelig når du står med et stoppet toilet eller et stoppet afløb.

Når sæbe, madrester, fedt, og andre rester fra husholdningen ophobes i dine afløb eller kloak, vil der være behov for at få renset kloakken igennem. Som kloakmester kan vi vurdere om der er behov for den helt store slamsuger, eller du blot kan nøjes med en mindre rensning.

Har du brug for en kloakmester på Østerbro?

Bor du på Østerbro eller i det omkringliggende område, og har brug for kloakservice? Så kan vi hjælpe dig indenfor følgende områder af kloakfaget:

Med andre ord kan vi klare alle opgaver indenfor kloakarbejde på Østerbro og omegn. Vi har erfaringen, vi har ekspertisen og vi har det rette udstyr til at klare ethvert kloakproblem.

Tag kontakt til din kloakmester på Østerbro

Står du med et kloakproblem på Østerbro eller omegn, og har brug en erfaren og kompetent kloakmester. Så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi kører ud til kunder på hele Sjælland, så uanset om du har brug for en kloakmester på Østerbro, en kloakmester på Amager eller befinder dig i Hillerød, så kan du altid få fat på en kloakmester nær dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvad enten du står med et akut problem, eller har spørgsmål til vores ydelser.
Du kan ringe til os på telefon 71 11 11 11 eller udfylde vores kontaktformular.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

Din kloakmester Østerbro

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Din autoriserede kloakmester på Østerbro og nærområde

RenKloak har over 17 års erfaring med kloakarbejde, og vi har hjulpet mange kunder gennem tiden med optimering af kloaksystemet eller hjulpet med en akut kloak situation. Med vores årelange erfaring og konstante udvikling indenfor kloakfaget, kan du trygt overlade dit kloakproblem til os. Der har ikke været den kloakopgave vi ikke har kunne løse, derfor er vi også sikre på, at have den helt rette løsning til dig. Vores helt store fokus er nemlig at yde den bedste service som muligt. Dette er en af kerneværdierne hos RenKloak. Vi stræber efter at være den bedste autoriserede kloakmester på Østerbro. Det sker gennem top service og pålidelig kloakløsninger. Glade og tilfredse kunder er vores levebrød. Og vi ønsker at fortsætte med at hjælpe kunder ud af kloakproblemer. Du kan derfor altid kontakte os og indhente et uforpligtende tilbud.

Kåret som #1 Kloakmester Østerbro på Trustpilot

At have førstepladsen som kloakmester på Trustpilot, er en stor ære og vi ønsker at fortsætte på denne måde. Det er vores bevis på at god service, troværdighed og holdbare løsninger betaler sig. Og det forpligter os til hele tiden at øge standarden på vores kloakservice. Vores fokus vil altid ligge på at levere den bedste service og resultater i højeste kvalitet. og vi ved, det som gør en forskel, er at du kan regne med at vi møder til den aftalte og udføre vores arbejde præcist som aftalt. Alt sammen uden skjulte gebyrer eller andre overraskelser. Vi har valgt at tilbyde døgnservice, for at sikre vores kunder en kompetent kloakmester, skulle der opstå akutte kloaksituationer.

Hvad kan din autoriserede kloakmester på Østerbro hjælpe med?

Som sagt har vi stødt på en bred vifte af opgaver indenfor kloakfaget i årernes løb. Der er derfor ikke den opgave vi ikke kan hjælpe med. Men der, hvor vi brillere er indenfor al kloakservice. Det betyder at du blandt andet kan få hjælp til slamsugning og kloakrensning. Uanset om du skal have foretaget en slamsugning eller en kloakrensning, så handler det i princippet om, at rense din kloak. Men det foregår på to vidt forskellige måder. Ved en slamsugning suges al slam ud af din kloak ved hjælp af e stor slange. Hvorimod en kloakrensning ofte vil være tilstrækkelig når du står med et stoppet toilet eller et stoppet afløb. Når sæbe, madrester, fedt, og andre rester fra husholdningen ophobes i dine afløb eller kloak, vil der være behov for at få renset kloakken igennem. Som kloakmester kan vi vurdere om der er behov for den helt store slamsuger, eller du blot kan nøjes med en mindre rensning.

Tag kontakt til din kloakmester på Østerbro

Står du med et kloakproblem på Østerbro eller omegn, og har brug en erfaren og kompetent kloakmester. Så står vi klar til at hjælpe dig. Vi kører ud til kunder på hele Sjælland, så uanset om du har brug for en kloakmester på Østerbro, en kloakmester på Amager eller befinder dig i Hillerød, så kan du altid få fat på en kloakmester nær dig. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvad enten du står med et akut problem, eller har spørgsmål til vores ydelser. Du kan ringe til os på telefon 71 11 11 11 eller udfylde vores kontaktformular. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Har du brug for en kloakmester på Østerbro?

Bor du på Østerbro eller i det omkringliggende område, og har brug for kloakservice? Så kan vi hjælpe dig indenfor følgende områder af kloakfaget:
Med andre ord kan vi klare alle opgaver indenfor kloakarbejde på Østerbro og omegn. Vi har erfaringen, vi har ekspertisen og vi har det rette udstyr til at klare ethvert kloakproblem.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11