Kloakmester Nordvest

Hos RenKloak har vi mere end 17 års erfaring som autoriseret kloakmester i Nordvest. Vi har hjulpet et utal af kunder, og kan med garanti også klare din opgave. Kontakt os i dag, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Din lokale kloakmester i Nordvest

Oplever du problemer eller udfordringer med din kloak? Så er du kommet til det helt rigtige firma. Vi har hos RenKloak mere end 17 års erfaring som autoriseret kloakmester i Nordvest. Det betyder, at vi har opnået alle de nødvendige kompetencer, til at kunne varetage dit kloakarbejde. Vi anvender altid det seneste udstyr i branchen, hvilket sikrer et holdbart resultat. Derfor kan du også forvente, at det bliver udført hurtigt og effektivt, uden at vi går på kompromis med den leverede kvalitet.

Uanset hvilken kloakopgave du skal have klaret, så står vi hos RenKloak klar til at hjælpe dig. Vi er bl.a. specialister indenfor kloakservice, slamsugning og kloakrensning. Du kan være sikker på, at få en kompetent og faglært kloakmester til at løse dit kloakarbejde. Det er din garanti for et veludført stykke arbejde.

Skal vi hjælpe med din kloakudfordring? Så kontakt din lokale kloakmester i Nordvest i dag. Vi sørger for at levere et resultat i høj kvalitet, til priser der er til at betale.

Din tilfredshed er vores topprioritet

Vælger du RenKloak til at løse din kloakudfordring, vil vores fokus altid være på, at gøre en forskel for dig som kunde. Det afspejler sig også i vores Trustpilot anmeldelser, da vi her ligger nummer 1. Det gør vi bl.a. fordi vi har god service, gennemsigtige priser, og kan levere resultater i høj kvalitet.

Har du et akut opstået problem, så rykker vi hurtigst muligt ud til dig. Vi har døgnvagt på vores telefon, og du kan derfor altid få fat på din lokale kloakmester i Nordvest. Uanset hvornår dit problem skulle opstå, så kan du 24 timer i døgnet kontakte os på 71 11 11 11.

Hvad koster en kloakmester?

Prisen på din lokale kloakmester kan variere fra opgave til opgave. Den afhænger bl.a. af størrelsen, omfanget og tidsrammen for opgaven. Det kan derfor være svært at give en præcis pris, før vi kender til detaljerne på opgaven. Uanset hvad, kan du hos os forvente gode og gennemsigtige priser, der er til at betale.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så du kan få en præcis pris på din opgave. Vi sender dig også gerne et gratis og uforpligtende tilbud, så din kloakudfordring kan blive løst.

Få et tilbud fra din kloakmester i Nordvest

Uanset om opgaven lyder på et stoppet afløb, eller om der er tale om en større kloakeringsopgave, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan løse alle typer af kloakopgaver, og rykker akut ud, når du har brug for det.

Du er velkommen til at udfylde kontaktformularen, men du kan også ringe til vores døgnvagt telefon på 71 11 11 11 eller skrive til os på mail [email protected]. Så vender vi hurtigst muligt tilbage på din henvendelse.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11