Kloakservice Nordsjælland – Kloakmester Nordsjælland

Fri Kloakservice Kun 79 kr. pr. md.

Ja, du hørte rigtigt! Vi har introduceret Danmarks eneste kloakservice-abonnement. Få et helt års kloakservice for mindre end prisen for ét udkald til en kloakservice
- Dette gælder for dig, der bor i Nordsjælland.
Ingen binding

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Hvad synes kunderne om vores kloakservice i Nordsjælland?

Det er let for os at fortælle dig hvor dygtige vi er til kloakservice, og hvordan vores kunder i Nordsjælland værdsætter vores ydelser og service niveau.

Men lad os være ærlige, du vil nok hellere høre om andres erfaringer med at bruge os til Kloakservice i Nordsjælland.

Med over 1000 5 stjernede anmeldelser anmeldelser på Trustpilot, og en gennemsnitlig scorer 4,8/5, synes vi jo det taler for sig selv.

Men se videoen nedenfor og mød en af vores faste kunder, der deler hans erfaringer med vores Kloakservice.

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Nordsjælland.

Kan Kloakservice i Nordsjælland være simpelt?

Lad os være ærlige, det vil aldrig være helt perfekt når kloakken stopper til eller toilettet løber over, men hvis det bliver mere bekymringsfrit, og du ikke behøver at håndtere det selv – Så vil du helt sikkert føle dig mere rolig.

Forestil dig denne situation: Dit badeafløb stopper kl. 20.15, du ringer straks til 71 11 11 11, næste dag kommer din kloakmester og løser problemet, og du behøver ikke bekymre dig om prisen?

Kloakservice-abonnement i Nordsjælland

Virker ovenstående scenarie ikke som den bedste løsning på et kloakproblem? Vi har foretaget en undersøgelse blandt vores eksisterende kunder i Nordsjælland og tilføjet Nordsjælland til de områder, hvor du kan få vores Kloakservice-abonnement. Fordelene ved vores abonnement, RenKloak+, er mange, blandt andet:

Kloakspuling i Nordsjælland

Er der lugtgener fra din kloak eller er dit toilet, håndvask eller afløb begyndt at stoppe, så er tiden formentligt til at du skal have spulet kloakken.

Når vi laver en kloakspuling kommer en af vores professionelle kloakfolk ud til dig og sikre at den bliver spulet godt igennem, og fjerner proppen i kloakken.

Kloakspuling er dækket af vores mindste kloakservice abonnement til dig i Nordsjælland.

Hvad kan TV inspektion i Nordsjælland gøre for dig?

Når man står med et Kloakproblem, er det ikke altid man lige kan overskue hvorvidt man bør vælge et abonnement eller man bare skal betale et engangsbeløb.

Så ring til os på: 71 11 11 11 og book din Kloakservice i Humlebæk med det samme. 

9/10 sparer penge på at vælge os som Kloakmester, selv uden abonnements-fidusen. Og du kan stadigt forvente den ekstraordinære service der har givet os 4.8/5 på Trustpilot.

Så ring og book tid til din Kloakservice nu, du behøver ikke tage stilling til om du skal være abonnementskunde eller ej før vi har løst dit problem.

Vi giver selvfølgeligt altid, et prisoverslag på din opgave inkl. kørsel, rensning og moms allerede i telefonen. Så du kan føle dig 110% tryg ved at vælge os.

Du kan ringe og booke din tid, døgnet rundt uden merpris og vi svarer altid 100% ærligt på, om din kloaksituation er akut, eller det fint kan vente til næste hverdag, hvor det er billigere for dig.

Hvad kan TV inspektion i Nordsjælland gøre for dig?

Har du ofte problemer med kloaksystemet, kan en TV inspektion i Nordsjælland være vejen frem. Ved hjælp af et specialkamera undersøger vi din kloak for mulige problemer som rotter eller rørsammenbrud. Ofte er en TV-inspektion dækket af din forsikring, hvis der er noget galt.

Som RenKloak+ kunde får du 15% rabat og en tryghedsfølelse, hvis alt er i orden.

Rotterspærrer Nordsjælland

Har du problemer med rotter på din ejendom, er kloaksystemet ofte kilden. Næsten alle rotter i Danmark bor i kloaksystemer. Hvis du har rotter omkring din ejendom, skyldes det sandsynligvis en utæthed i kloaksystemet, som vi også kan hjælpe med.

Husk, at du altid kan kontakte os på 71 11 11 11, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål.

Skal du bruge nogen form for kloakservice i Nordsjælland er vi her til at sikre, at dine kloakproblemer løses hurtigt og effektivt.

Vælg os hvis du bor i Nordsjælland og ønsker en pålidelig specialist i kloakservice, kloakspuling, slamsugning, TV-inspektion, og montering af rottespærrer i Nordsjælland.

Med vores kloakservice-abonnement RenKloak+, er basale kloakproblemer løst for kun kun 89 kr. om måneden. Husk, der er ingen binding, og vi er altid klar til at hjælpe, når du har brug for det!

Ring og book din tid døgnet rundt uden merpris.

Det siger vores kunder

Besøg os på Facebook

Ofte stillede spørgsmål

Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00

Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Her bor vi

Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

Ring til os

Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11