Kloakmester Nørrebro - Du kan få Kloakservice hele året

for kun 89 kr. md.

Det korrekt! Hos Renkloak har vi Danmarks eneste kloakservice på abonnement. Et helt års kloakservice på abonnement, koster mindre end hvad du normalt betaler for ét enkelt udkald hos en kloakmester - Dette gælder for dig som bor i Nørrebro eller omegn.
Ingen binding

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Hvad siger vores kunder?

Det er nemt for os, at fortælle dig hvor gode vi er til at give kloakarbejde og hvordan vores kunder sætter pris på vores kloakservice.

Men lad os være ærlige, vi ved du hellere vil høre hvad andre siger om os

Vi har +1000 anmeldelser på Trustpilot med 4,8/5 i gennemsnit.

I nedenstående video kan du høre en af vores ældste kunder fortælle om at være en abonnement kunde hos os i dag

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Nørrebro eller omegn.

Din kloakmester i Nørrebro

Din kloakmester på Nørrebro er os. Vi har blandt andre Tommy Bisted hos Renkloak han er professionel og en autoriseret kloakmester. Han har også mere end 17 års erfaring som kloakmester.

Målet hos Renkloak er at få en masse tilfredshed blandt kunderne og skabe høj kvalitets resultater. Alle aftaler er med fuldstændig gennemsigtighed. Vores kloakmestre vil gå til ethvert projekt med det professionelle gåpåmod. noget af det vigtigste er at fikse dit kloak problem og gøre dig meget tilfreds. Vi stræber efter at give kunderne en gennemsigtighed, tilfredshed og arbejdskraft af høj kvalitet i håndværkerbranchen. Hos Renkloak er du altid vores første prioritet

Kloakservice på abonnement

Lige præcis! Du kan nemlig få kloakservice på abonnement til kun 89,- i måneden

Vores undersøgelse blandt allerede eksisterende kunder fra Nørrebro, fortælle os, at Nørrebro er en by hvor vi skal tilbyde vores Abonnement på Kloakservice. Så det tilbyder vi til dig på Nørrebro! Vores abonnementet hedder RenKloak+ og du kan få det til kun 89,- i måneden. 

Du vil få en masse fordele med Renkloak+ abonnementet. De fordele du vil få på abonnement er:

Kloakservice på Nørrebro

På Nørrebro udfører kloakservice. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har problemer med kloakken. På Nørrebro er der travlt, og det betyder, at der vil være mange kloakker, som dagligt vil blive udsat for store belastninger. Derfor er det vigtigt at have en dygtig og erfaren kloakmester, der kan tage sig af alle opgaver inden for kloakarbejde.

Vi er din kloakmester på Nørrebro, din personlige ekspert omkring alt kloakarbejde. Vi har flere års erfaring i branchen og vi ved, hvad det vil kræve at udføre godt arbejde til en god pris.

Ved kloakservice inkluderer det alt fra vedligeholdelse og rengøring af kloakker til udskiftning og reparation af komponenter. Det er meget vigtigt at få en kloakmester der vil udføre regelmæssige services, dette vil også hjælpe med at undgå skader og overraskelser som oversvømmelser. Med en regelmæssig kloakservice vil du automatisk forlænge levetiden for dit kloaksystem og være med til at sikre, at det hele fungerer optimalt. Få regelmæssig kloakservice med et abonnement løsning.

Ønsker du kloakproblemet løst uden abonnement?

Nogle gange er det svært at overskue om man skal vælge abonnement eller en engangsservice. 

Kontakt os på: 71 11 11 11 og book Kloakservice til dig på Nørrebro, uanset om du vil bestille engangsservice eller abonnement.

9 ud af 10 af vores tidligere kunder har sparet tid og penge ved at lade os være deres Kloakmester, også selvom de ikke har haft abonnement. Vi vil altid have fokus på kunden, så kunden altid vil få en super og tilfredsstillende oplevelse. Dette har været med til at give os 4.8/5 på Trustpilot.

Så kontakt os i dag og få booket service til din kloak. 

For at du føler dig 100% sikker på, dit valg af os. Så vil vi altid give, et prisoverslag på opgaven inkl. kørsel, moms og rensning allerede over telefonen. 

Du kan ringe til os døgnet rundt og uden ekstra omkostninger. Vi vil svare 100% ærligt på din kloaksituation. Så du kan spare penge på din kloakservice. Uanset om det er akut eller et problem, som kan fikses næste hverdag.

Slamsugning Nørrebro

Renkloak tilbyder Slamsugning på Nørrebro og omegn.

En af de vigtigste komponenter ved kloakservice er slamsugning, da slamsugning vil hjælpe med at opretholde et velfungerende kloaksystem.

Slamsugning vi fjerne alt det overskydende affald, som vil samle sig i kloakkerne efter tid, og så forhindrer overløb og tilstopning. Det er en opgave, der burde udføres regelmæssigt, da det vil sikre, at din kloak fungerer optimalt og du vil undgå mulige problemer.

I de fleste tilfælde vil det være nødvendigt at skaffe en autoriseret kloakmester. Så ring til os i dag og find ud af om du har brug for vores hjælp, hvis du er i tvivl om dit kloakproblem kræver en autoriseret kloakmester.

Vi ved at det kan være meget sværtat finde den rigtige kloakmester til dit problem på Nørrebro, men vi vil rigtig gerne hjælpe dig, hvis du har problemer med din kloak.

Vigtigt at huske, at hvis du bor på Nørrebro, så bor du i en by, hvor du kan tilmelde dig RenKloak+ og derved få 15% Rabat på Slamsugning.

Kloakspuling Nørrebro

Hvis din kloak begynder at lugte, eller hvis dit toilet eller håndvask er stopper til, så er det tid til kloakspuling.

Ved en kloakspuling vil det blive fjernet snavs, skidt og andre ulemper for dine kloakrør, så vandet kan løbe frit igennem.

Kloakspuling er vigtigt, hvis du har tænkt dig at holde din kloak i god stand.

Det er heldigvis nemt for dig der bor på Nørrebro at få kloakspuling, da vi hos Renkloak gerne kommer og hjælper dig.

Kontaktet os og få en autoriseret kloakmester ud til dig, så du kan få din kloakspuling.

Vi har mange års erfaring hos Renkloak- Vi har igennem årene udviklet et system, som er effektivt og hurtigt til at udføre en kloakspuling.

Med vores abonnement får du kloakspuling med. Det er nemlig RenKloak+ Abonnementet, som du lige nu kan få til 89,- kroner i måneden.

TV Inspektion Nørrebro

Giver din kloak dig ofte problemer, så kan det være en god ide, at få lavet en TV Inspektion. Når Renkloak udfører en TV Inspektion, så sender vi et kamera ned i kloakken, så vi kan se om der er rotteproblemer eller andre problemer med din kloak.

I nogle tilfælde vil din forsikring dække en TV inspektion, men kun hvis noget er galt med din kloak. Skulle der heldigvis ikke være bogle problemer med din kloak, så kan du hos Renkloak’s abonnement løsning, RenKloak+, få hele 15% rabat.

Montering af rottespærrer

Har du problemer med rotter ved din bolig? Så skyldes det muligvis din kloak.

Alle rotter i Danmark holder primært til i kloakken. Er der derfor omkring din bolig rotter, så vil det højest sandsynligt skyldes utætheder i kloaksystemet. Hos Renkloak kan vi heldigvis hjælpe dig.

Kontakte os på vores telefon 71 11 11 11, uanset om du har spørgsmål omkring dit problem eller brug for Renkloak’s hjælp. 

Kloakrensning Nørrebro

Kloakrensning er også en del af vores kloakservice, dette vil hjælpe dig med at forebygge mulig kommende skader op din kloak.

Det vil blandt andet hjælpe med at fjerne faste genstande løbende med kloakrensning. De faste genstande kan hurtigt føre til overløb og tilstopning i dine kloakker. Kloakrensning er en meget effektiv måde at opretholde kloaksystemet velfungerende og samtidig undgå skader andre skader.

Det siger vores kunder

Besøg os på Facebook

Ofte stillede spørgsmål

Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00

Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Her bor vi

Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

Ring til os

Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11