Kloakmester Nivå - Fri Kloakservice

kun 79 kr. om måneden

Danmarks eneste kloakservice-abonnement finder du her hos os. Et helt års kloakservice på abonnement, er billigere end ét enkelt udkald hos en kloakmester - Og det er uanset om du bor i Nivå eller omegn.
Ingen binding

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Hør hvad vores kunder siger?

Vi har ingen problemer i at fortælle dig hvorfor du skal vælge os som din Kloakmester i Nivå. Men vi synes også du skal høre vores kunder, når de har valgt os som deres kloakmester i Nivå.

Så hør og se med her hvad en af vores kunder siger om Renkloak som hans kloakmester i Nivå. 

Med vores +1000 gode anmeldelser på Trustpilot og 4,8/5 i gennemsnit, så taler det sit eget sprog omkring de tilfredse kunder. 

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Nivå eller omegn.

Bekymringsfri kloakservice i Nivå

Forstil dig dette: Afløbet i dit bad stopper til klokken 21:30, du ringer til os på 71 11 11 11 som det første, Renkloak kommer som din kloakmester i Nivå og løser dit problem med afløbet. hurtigt og bekymringsfrit omkring prisen.

Det er præcis sådan det er, når du er på abonnement hos Renkloak. Med et kloakservice abonnement hos Renkloak er der ingen bekymringer om prisen, hvis der pludselig skulle opstå problemer med din kloak. 

Kloakservice-abonnement i Nivå

Vi har tilføjet Nivå som en af de byer vi gerne vil tilbyde kloakservice på abonnement, da vi kan se blandt vores tidligere kunder fra Nivå, at de er vilde med kloakservice på abonnement. 

Så bor du i Nivå og kunne tænke dig en kloakmester i Nivå på abonnement. Så kan du nu få vores Abonnement på Kloakservice. Abonnementet hedder RenKloak+

Med RenKloak+ får du som kunde følgende fordele:

Kloakservice uden abonnement Nivå

Vi står fuldt og fast bag RenKloak+ og ser det som en game-changer i kloakbranchen. Det vil snart blive en uundværlig del af dit boligabonnement, sammen med andre basale tjenester som vejhjælp og forsikringer

Ønsker du dit kloakproblem løst uden abonnement?

Når man står over for et udfordrende kloakproblem, kan det være svært at afgøre, om man skal gå efter en fast abonnementsløsning eller vælge den enkelte, betalte løsning. Men uanset valget, er det vigtigt at få styr på situationen hurtigst muligt.

Så ring til os på: 71 11 11 11 og book din Kloakservice i Nivå med det samme. 

Vælg os som din foretrukne kloakmester, og du vil opleve, at ni ud af ti kunder ender med at spare penge, selv uden vores abonnementsløsning. Men uanset hvad, vil du stadig få adgang til den exceptionelle service, som har fået os til at opnå en imponerende score på 4.8/5 på Trustpilot.

Så ring nu og bestil en tid til din kloakservice. Du behøver ikke at beslutte dig for, om du vil være en abonnementskunde eller ej, før vi har løst dit problem til din fulde tilfredshed.

Når du ringer til os, kan du forvente at få et skræddersyet prisoverslag på din opgave, der tager alle omkostninger som kørsel, rensning og moms med i betragtning. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg og sikker på dit valg af os, fra start til finish

Ring til os når som helst – døgnet rundt – uden ekstra omkostninger, og du vil altid få en 100% ærlig vurdering af din kloaksituation. Vi fortæller dig, om det er en nødsituation, der kræver akut opmærksomhed, eller om det kan vente til næste hverdag, hvor det vil være mere overkommeligt for dig økonomisk.

Kloakspuling Nivå

Oplever du problemer med din kloak, som lugtgener fra afløbet eller stoppelser fra åndvask, toilet eller afløet. Så er det på tide at få Kloakspuling. 

Med en kloakspuling fjerner du skidt, snavs og andre aflejringer, så vandet kan løbe optimalt igennem. Det er vigtigt at opretholde din kloak i god stand, og det er kloakspuling med til at gøre.

Regelmæssig kloakspuling er vigtigt. Det er med til at forebygge kommende kloak problemer, og det kan hurtigt løbe op i store beløb.

Vi tilbyder selvfølgelig kloakspuling i Nivå som din Kloakmester i Nivå.

Med mange års erfaring har vi udviklet et system som er effektivt, og vil være med til udføre kloakspuling hos dig hurtigt og effektivt. 

Husk på, at kloakspuling hører med under vores abonnement løsning – RenKloak+ Du kan få vores abonnement løsning for kun 79,- kroner hver måned. 

Slamsugning Nivå

RenKloak tilbyder Slamsugning i Nivå og omegn.

Skal du have en kloakrensning, så er slamsugning en vigtigt del af det. En slamsugning er med til, at fjerne skadelige stoffer, som er med til at skade din kloak.

Det er altid optimalt, at få hjælp fra en autoriseret kloakmester i Nivå, når du skal have en slamsugning.

For at fjerne affald og andre ting der ikke burde være i kloaken, så er det effektivt med en slamsugning. Især er det nyttigt, hvis afløbet er stoppet til.

RenKloak er her for at hjælpe dig med slamsugning i Nivå, som din Kloakmester i Nivå.

Det siger vores kunder

Besøg os på Facebook

Ofte stillede spørgsmål

Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00

Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Her bor vi

Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

Ring til os

Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11