Kloakmester Nærum

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Din autoriserede kloakmester i Nærum

Vi har mere end 17 års erfaring med kloakarbejde, hvilket har resulteret i utrolig mange glade og tilfredse kunder. Det er også derfor vi er nr. 1 på Trustpilot. Vi laver alle former for kloakservice, så uanset om det slamsugning, kloakrensning eller anden kloakarbejde, kan vi hjælpe jer. 

Vores fokus på at sikre kunden har en god oplevelse, både under og efter opgaven, har været centralt for os helt fra begyndelsen. Derfor sørger jeres kloakmester Nærum for at forklare, hvad der kommer til at ske under opgavens udførelse, og sikre der er så lidt gene som muligt for jer som kunde og alle jeres naboer. 

Vi er #1 Kloakmester i nærum på Trustpilot

Der er forskellige ting, der kan indikere at der kunne være et problem med kloaksystemet. Hvis der eksempelvis er et tilstoppet toilet, kan det være en indikator for at der er problemer med kloaksystemet. Regnvand der ikke løber ned i kloakken, er naturligvis også et stort rødt flag. Uanset hvad problemet synes at være, tøv ikke med at kontakte jeres Kloakmester Nærum, og vi kan guide jer over telefonen, om der er behov for at have nogen til at komme og løse det for jer. 

Hvad kan din kloakmester i nærum hjælpe dig med?

Kloakmester Nærum er naturligvis højt uddannet, og modtager løbende træning i den nye udvikling, der kommer på området. Derudover er de meget erfarne indenfor området. I kan således være sikre på at der bliver taget hånd om problematikken, med de seneste og mest opdaterede teknikker. Det gør også at de meget hurtigt vil være i stand til at lave en vurdering af hvad der er behov for.

De kan evaluere om der er behov for en tv-inspektion, eller om man skal starte med en højtryksspuling først, for at løsne op for eventuelle elementer, der sidder fast i kloakken. Det vil hjælpe imod unødvendige regninger og sikre at situationen løses så billigt for jer som muligt. Vi lever af glade og tilfredse kunder og vil gå langt for at sikre I er glade for vores løsning. 

Kloakmester Nærum’s arbejdsopgaver inkluderer som regel nedenstående services, men også hvis det er andet kloakarbejde I har brug for, kan vi sandsynligvis også hjælpe jer.

Kontakt din kloakmester Nærum allerede i dag

Har du behov for en erfaren og kompetent kloakmester Nærum, kan du roligt ringe efter os.
 
Vi rykker ud dag og nat hele året, så er du altid sikker på at kunne få fat på os.  Vi rykker blandt andet også ud til Klampenborg og resten af Sjælland. 
Skulle du have spørgsmål, eller er du nysgerrig på at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os gennem kontaktformularen her på siden eller ringe på telefon 71 11 11 11.
 
Vi sidder klar ved telefonen for at kunne hjælpe dig. Her kan du også booke din tid. 


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  RenKloak - vi kører til store dele af Sjælland!

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11