Kloakmester Måløv

#1 Kloakmester i Måløv og omegn på Trustpilot

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Din lokale kloakmester i Måløv

RenKloak er din professionelle og erfarende kloakmester i Måløv. Og med mere end 17 års erfaring med kloakarbejde, er der ikke det vi ikke kan hjælpe dig med. Uanset om du har brug for en kloakrensning, slamsugning eller en anden form for kloakservice er vi klar og parat til at hjælpe dig. Som uddannet, autoriseret og certificeret kloakmester, skal du forvente resultater af højeste kvalitet.

Ligeledes står vi også altid klar til at vejlede og rådgive, hvis du har brug for gode råd, informationer eller tips og tricks. Hos RenKloak er du altid i fokus. Vores arbejde bliver skræddersyet til din opgave, så du er sikker på at få et resultat der vil glæde og gavne. Og har du akut brug for en kloakmester i Måløv, kommer vi når du kalder. Vi har nemlig døgnvagt, så du kan altid kontakte os præcis når du skal bruge os. Og vi forlader dig ført når problemet er løst, og du er tilfreds med resultatet.

Dog behøves du ikke kun tage vores ord for det. RenKloak er nemlig nummer 1 anmeldte kloakmester i Måløv.

Kloakservice fra en autoriseret kloakmester i Måløv

Med RenKloak som din kloakmester i Måløv, kan du være tryg ved at lade os håndtere dyt kloakarbejde. Vores første, og største, prioritet er altid, at løse din opgave hurtigt og korrekt. Og med mere end 17 års erfaring med kloakarbejde, ved vi hvordan man arbejder effektivt og detalje orienteret. Vi har altid stort fokus på, at der skal være en stærk kommunikation mellem begge parter. Dette tillader os at lære mere om problemet før vi går i gang med vores arbejde. På denne måde, har vi allerede en indikation på hvad der foregår inden vi starter vores proces.

Dermed spilder vi ikke tid eller penge på at løse problemer der ikke er der. Når vi starter vores arbejde, udformer vi en detaljeret plan for, hvordan arbejdet vil skride frem. Her har vi især fokus på hvilke problemer der ville kunne opstå, og hvordan de løses hurtigt. Dermed er vi udrustet til at håndtere alle udfordringer, uden at du skal betale mere for ekstra omkostninger. Du vil altid være den første der bliver informeret, når nye informationer bliver tilgængelige. Du vil derfor altid være klar over præcis hvad der foregår. Yderligere bliver vores samarbejde mere gennemsigtigt, så du kunne stille spørgsmål hvis nogle skulle opstå.

Bor har du ikke brug for en autoriseret kloakmester i Måløv, men et andet sted, behøves du ikke søge efter et andet firma. Vi tilbyder nemlig kloakservice til det meste af Sjælland, så vi har altid en kloakmester klar til at hjælpe hvis du for eksempel bor i Charlottenlund og Klampenborg.

Derfor er kloakservice vigtigt

Sidder du med en mistanke om at der er noget i vejen med din kloak?

Dræner vasken eller toilette ikke som det burde? Eller har du en mistanke om at der er et problem med kloakken i dit hjem? Så bør du kontakte en autoriseret kloakmester med det samme. Bliver problemer med kloakken ikke håndteret med det samme, kan det have alvorlige konsekvenser. Og disse kan være både tidskrævende og dyre at få løst.

De mest almene årsager til problemer med din kloak er rødder, skidtsamling, rotter og regn- og spildevand. Det kan være svært at vurdere præcis hvad dit problem måtte være. Derfor tilbyder vi at udføre en TV-Inspektion. her fører vi et kamera ned i din kloak, så vi ved præcis hvad problemet er, og hvordan det bedst løses.

Vi kan b.la. hjælpe med:

Få et uforpligtende tilbud og løsningsforslag

Vil du vide om RenKloak kan hjælpe dig, så ring endelig til vores døgn telefon: 70 777 853

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt. Vi sender et skræddersyet løsningsforslag til dig. Dette er helt gratis og uforpligtigende, så føler du ikke at vi kan løse dit problem, er du fri til at lede andetsteds. Vi tror dog på, at vi sammen kan skabe de rette resultater til dig.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester i Måløv med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11