Kloakmester Lynge

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Din professionelle og autoriseret kloakmester i Lynge

Med vores mere end 17 års erfaring i branchen, er RenKloak din autoriserede kloakmester i Lynge. Og gennem tiden har vi hjulpet utallige danskere med at opgradere, optimere og reparere deres kloaksystem. Vi kommer når du har brug for os, så når du befinder dig i en situation og du akut har brug for en kloakmester, er RenKloak de rette at kontakte.

Står du over for et problem med dit kloaksystem, skal du altid kontakte en kloakmester du kan stole på. Og med vores erfaringer og kendskab, er vi præcis dem du har brug for. Vi har med tiden arbejdet med alle områder af kloakarbejde, og uanset dit problems omfang, besidder vi evnerne til at kunne håndtere og løse det. Og selvom at vi har set det meste, og prøvet lidt af hvert, kan du altid være sikker på at vores arbejde bliver udført korrekt. Vi udfører aldrig et arbejde halvt, og du finder ingen midlertidige løsninger hos os.

Når du har brug for hjælp til kloakservice, slamsugning eller kloakrensningen fra en kloakmester i Lynge, kommer vi når du kalder. Vi finder problemet, og udformer en plan for, hvordan det bedst og hurtigst kan løses. Vores første, og største, prioritet er altid, at løse problemet og skabe fuldstændig tilfredshed. Derfor lytter vi altid til dine tanker, ideer og behov, så vi ved præcis hvad du har brug for.

Som din kloakmester i Lynge, er det nemlig vores vigtigste opgave at sørger for, at din opgave bliver håndteret korrekt, og at du vil få resultater der vil glæde og gavne.

vi er #1 i hele Danmark på trustpilot

Som nævnt tidligere, sørger vi altid for, at vores resultater er holdbare, og at dit problem bliver løst. Dog behøves du ikke kun tage vores ord for gode. Vi er nemlig exceptionelt stolte af vores position som #1 kloakmester på Trustpilot. Og vi planlægger at beholde den plads. Siden RenKloak blev grundlagt, har vi nemlig ikke kun haft stor fokus på ikke kun at levere sublime resultater, men også på den service vi leverer. Når du vælger os som din kloakmester, bliver vores aftaler overholdt. Vi møder til tiden, og sørger for, at arbejdet er færdigt til tiden. Og hvis der opstår et problem, selvom dette er sjældent, er du altid den første der bliver informeret.

For at kunne hjælpe dig præcis når du har brug for det, har vi derfor også døgnvagt. Du kan derfor altid kontakte os når uheldet er ude, og du har brug for hjælp med det samme.

Det er heller kun i Lynge vi tilbyder vores hjælp. Har du brug for det, kommer vi også gerne til byer som Kokkedal og Greve. Faktisk står vi klar til at hjælpe i det meste af Øst- og Nordsjælland.

Hvad kan vi som kloakmester i Lynge hjælp med?

Som tidligere nævnt, har vi gennem vores karriere arbejdet med alle dele og områder af kloakfaget. Der er derfor kun ganske få områder vi ikke kan hjælpe. Dog er vi særlig dygtige når det kommer til kloakservice. Her menes der arbejde som kloakrensning, slamsugning og andre former for vedligeholdelse og pleje af din kloak.

Der kan være mage forskellige grunde til, at du har behov for at få udført en kloakrensning. Ofte ligger behovet i, at dine afløb eller toilet er stoppet, eller har svært ved at tage vand ind. Dette problem skyldes, at der sidder rester af sæbe, fedt, mad eller andet skidt og slam fast i dine kloakrør. Vi kan identificere det konkrete problem gennem udførslen af en TV-inspektion. Her føres et kamera ned i din kloak, hvorpå vi kan se præcis hvad problemet er. For at løse dette problem, nedfører vi en slange der med et kraftigt sug fjerner alle disse blokeringer. Til udførsel af slamsugning vil vi anvende et stærkere sug der også kan fjerne småsten og grus. Som din lokale kloakmester anbefaler vi, at du for foretaget en kloakrensning relativt ofte, da ophobningen af skidt kan påføre store og kompliceret skader på dine rør.

Vores kunder betyder alt

Oplever du problemer med din kloak? Eller er det lang tid siden at du har fået udført en slamsugning eller kloakrensning? Så kontakt RenKloak til at udføre kloakservice hos dig. Som din kloakmester i Lynge kan du trygt stole på os. Vi kommer når du kalder, både nat og dag, året rundt.

Har du spørgsmål til kloakservice eller hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid mere en velkommen til at kontakte os. Vi er glade for at kunne hjælpe, rådgive og vejlede dig om din kloak. Du kan ringe på 71 11 11 11, skrive til os på vores mail [email protected] eller ved at udfylde kontaktformularen på siden. Vi sidder altid klar til at tage telefonen. Fortæl os om dine behov, så finder vi sammen den rette løsning.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11