Kloakmester Lille Skensved

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Din lokale kloakmester i Lille Skensved

RenKloak har igennem mange år hjulpet danskerne med deres kloaker. Vi sætter en ære i vores arbejde, og går altid den ekstra mil for glade og tilfredse kunder. Derfor tør vi også godt at sige, at vi udfører Danmarks bedste kloakservice, hvilket også afspejler sig i vores anmeldelser på Trustpilot. Her rummer enhver anmeldelse personlige oplevelser med vores kloakmestre.

Det skyldes at vi blandt andet rykker hurtigt ud som din kloakmester i Lille Skensved. Vi arbejder med døgnvagt så du altid er sikker på at få den hjælp du har brugt for. Specielt når det er akut. Vi møder op på din adresse imødekommende og kompetente til at kunne hjælpe med enhver slags kloakopgave. 

Kloakmester Lille Skensved – Vi udfører alt kloakarbejde

Som en autoriseret kloakmester kan vi altid hjælpe dig, uanset hvilket problem du står overfor. Vores erfarende kloakmestre er alle autoriseret og har flere års erfaring i bagagen. Derfor kan vi stolt sige, at vi har nogle af Danmarks dygtigste kloakmestre – hvilket gør os til din fortrukne kloakmester i Lille Skensved

Det er vigtigt for os at følge med udviklingen i branchen og derfor efteruddanner vi løbende alle vores dygtige kloakfolk, så vi fortsat kan være blandt, hvis ikke den, bedste kloakmester i Lille Skensved. 

Vi udfører alle former for kloakarbejde, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan blandt andet hjælpe dig med alle former for kloakservice. Dette kan fx være slamsugning eller kloakrensning

Specialiserede medarbejdere

Alle vores medarbejdere er specialiserede i netop deres arbejdsområde. Og udover at levere en god service, så kan de også deres kram.

Vi ved, at vi med en specialist indenfor hvert område, kan hjælpe med alle kloakopgaver. Vi har bl.a. folk med speciale i service af kloakker, hvor vi primært sørger for at en eksisterende kloak fungerer optimalt. Derudover kan vi også hjælpe med renovering af kloakker, etablering af omfangsdræn og lignende. Alt det er typisk tager længere tid, kræver noget mere og kræver opgravning. 

Vores kunder betyder alt

Vi ved hvad der skal til for at få tilfredse kunder. God service og kvalitetsarbejde går hånd i hånd når vi er ude hos vores kunder. Og vi bestræber os dag for dag på at indsamle så mange tilfredse kunder som muligt.

Derfor kan du trygt og sikkert vælge os til dine fremtidige kloakprojekter. Vi sikrer et godt og holdbart resultat, hver gang.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11