Kloakmester Kongens Lyngby

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Din autoriserede kloakmester i Kongens Lyngby

Hos RenKloak har vi mere end 17 år lokal erfaring som din autoriseret kloakmester i Kongens Lyngby. Vi har i vores tid hjulpet ikke blot hjulpet mange danskere med at få optimeret deres grunds kloaksystem, men også med de daglige akutte situationer, som kan opstå. 
Med et firma der har over et årtis erfaring, læring og kendskab til alt inden for kloakservice, kan du trygt overlade alle former for kloakarbejde til os. Vi har en stor stolthed i at kunne udføre alle opgaver på det niveau, at det er ligesom let som at kunne gå. 
Dette indebære også et stort niveau af umage og dedikering til arbejdet. Når vi ankommer til din adresse for at hjælpe, tager vi os, trods vores erfaring med kloakarbejde, den fornødne tid, til at afklare præcis hvor problemet er og hvordan vi bedst muligt kan løse det.

Det er også vigtigt at understrege, at vi altid arbejder ud fra dine ønsker og behov. Derfor kan du altid vide dig sikker i at vi hos RenKloak udføre et godt stykke arbejd til perfektion, 

Vi er #1 Kloakmester i kongens lyngby på Trustpilot

Hos RenKloak går vi meget op i at levere godt stykke kvalitets arbejde, der ikke blot lever op til forventningerne, men går det skridt videre. Derfor er vi meget stolte af pladsen som #1 Kloakmester på Trustpilot. Vi har helt fra starten lagt stor vægt på den gode service og vi kan se at det betaler sig.
 
For at lægge #1 gør vi alt i vores magt for at opfylde alle vores kunders forventninger. Vi ved, at når vi møder til aftalte tid og udfører arbejdet præcist som aftalt, gør det en stor forskel for dig som vores kunde.

Vores fornemmeste opgaver er derfor ikke blot at fokuserer på altid at levere det bedst mulige resultater af højeste kvalitet. Men også den højeste grad af service og gennemsigtighed igennem hele forløbet.  Derfor har vi blandt andet også vores døgnvagt.
Dette sikre at du uanset tidspunktet på døgnet, kan modtage top kvalitets arbejde og service, skulle der opstå et akut problem.

Hvad kan din kloakmester i kongens lyngby hjælpe dig med?

Hos RenKloak, kan vi hjælpe med alle dele af kloakmesterfaget. Dog accelerere vi specifikt i opgaver omhandlende kloakservice. Det er her vi har vores absolutte stærkeste fråse, hvor vi blandt andet afdækker kloakrensning og slamsugning i døgndrift. 
 

Nogle gange kan man opleve at ens toilet eller afløb, har svært ved at tage vand ind og lade vand ud. Det sker ofte i forbindelse med rester af sæbe, fedt, mad eller andre objekter sidder fast i dine kloakrør. Det er her vores kloakrensning kommer ind i billedet, da vi, ja som det ligger i ordet, foretager en komplet rensning af dine kloakrør

 
En slamsugning foregår meget i samme stil som en kloakrensning. Her ankommer vi dog ikke blot med basalt udstyr, men med vores store slamsuger, hvor vi nedfører en slange der med stor kraft og derefter suger alle former for slam op fra din kloak. Typisk vil dette være rester fra husholdningen, men også småsten og grus.

Vi har igennem vores år i branchen altid anbefalet vores kunder og deres omgangskredse at få foretaget en af disse former for rensning af kloakken løbende. Hvis ikke det bliver gjort med jævne mellemrum kan det hobe sig op og i slemme tilfælde, påføre større skade på dine kloakrør. 

Kontakt din kloakmester i Kongens lyngby allerede i dag

Har du behov for en erfaren og kompetent kloakmester i Kongens Lyngby, kan du roligt ringe efter os.
 
Vi rykker ud dag og nat hele året, så er du altid sikker på at kunne få fat på os.  Vi rykker blandt andet også ud til Klampenborg og resten af Sjælland. 
Skulle du have spørgsmål, eller er du nysgerrig på at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os gennem kontaktformularen her på siden eller ringe på telefon 71 11 11 11.
 
Vi sidder klar ved telefonen for at kunne hjælpe dig. Her kan du også booke din tid. 


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  RenKloak - vi kører til store dele af Sjælland!

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11