Kloakmester Kokkedal

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Professionel Kloakmester i Kokkedal

Vi hos RenKloak er din lokale kloakmester i Kokkedal og omegn. Vi har igennem vores 17 år i branchen, hjulpet adskille danskere med professionelle kloak løsninger. Vi har altid et stort fokus på at imødekomme vores kunder behov, samt have en gennemsigtig kommunikation under processen. Det betyder at du som kunde, altid kan følge med i vores kloakarbejde som vi varetager for dig. Denne arbejdsmetode har resulteret i rigtig mange glade og tilfredse kunder, som har gjort at vi ligger nr. 1 på trustpilot i vores travle branche.

Som din lokale kloakmester i Kokkedal, bestræber vi os altid på at udføre kvalitetsbevist kloakservice til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med. Udover den kvalitetsbevidste kloakservice som vi udfører, så stræber vi også efter at leverer en kundeservice i høj kvalitet. Derfor er vi altid til rådighed, hvis du står med et kloakproblem i Kokkedal, eller har spørgsmål til vores kloakservice i Kokkedal.

#1 Kloakmester i Danmark på Trustpilot

Hos Renkloak er vi meget stolte af, at have fået pladsen som #1 Kloakmester på Trustpilot. Vi mener at den gode placering, kommer af, at vi i vores kloakfirma prioriterer at leverer en god kundeservice for vores kunder. Dette betyder at vores kunder altid kan regne med, at vi kommer til den aftalte tid, og leverer professionel kloakarbejde til den aftalte pris, uden ekstra gebyrer.  

Akut Kloakmester i Kokkedal med døgnvagt

Hvis du oplever et problem med din kloak, og er du i tvivl om, at din kloak behøver en akut kloakservice, så er du velkommen til at ringe til os. Her hos Renkloak har vi en døgnvagt åbent 24/7, som der kan hjælpe dig med dit kloakproblem.

Dem vi har siddende i døgnvagten, er altid hudløs ærlige om der er grund til, at få os ud med det samme eller om opgaven kan vente til næste dag. Det er vi, så din kloakregning ikke bliver større end nødvendigt.

Vi håndterer alt inden for kloakmesterbranchen

Hos Renkloak er alle vores kloakmestre er grundigt uddannet indenfor kloakfaget. Dette betyder at alle vores kloakmestre altid er klar til at rådgive og hjælpe med kloakproblemer i alle former.
 
Herunder har vi lavet en liste over alt det kloakarbejde vi udføre:
 
 
Står du og mangler professionel kloakhjælp til nogle af de ovenstående kloakopgaver?

Så er vi altid klar til at tilbyde dig vores kloakhjælp. Vi tilbyder også arbejde som kloakmester i Hellerup og i resten af Nordsjælland. 


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11