Kloakmester København - Fri Kloakservice

for kun 89 kr. md.

Hos RenKloak tilbyder vi Københavns eneste rigtige abonnement på Kloakservice.
Så bor du i Københavns-området, kan du sparer rigtigt mange penge på Kloakservice.
Et helt års fri Kloakservice er faktisk billigere end et enkelt udkald fra en lokal Kloakmester i København.
BEMÆRK INGEN BINDING.

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Hvad siger vores Kunder?

Vi er stolte af at have modtaget over 1000 positive anmeldelser på Trustpilot, med det der må siges at være en ret flot gennemsnits-vurdering på 4,8/5 stjerner. 

En af vores tilfredse kunder igennem mange år, har delt sin personlige oplevelse med at bruge RenKloak, som hans Kloakmester, samt hans oplevelse med  det nye RenKloak+ abonnement i nedenstående video.

Vi synes selv vi er de bedste til Kloakservice i København og Trustpilot siger det samme. 

Se videoen og vurder om, du er enig – Så kan du ringe og booke din tid døgnet rundt. 

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Humlebæk eller omegn.

Kan kloakservice i København blive en problemfri proces?

Når det drejer sig om kloakproblemer, er der ofte ikke en let løsning. Alligevel kan det gøre en verden til forskel at få det hele til at fungere bedre og slippe af med bekymringerne. 

Hvis du f.eks. står med en tilstoppet afløb i dit badeværelse kl. 20.15 i København, kan du straks kontakte 71 11 11 11 og få hjælp fra en professionel kloakmester til at klare problemet. Derved kan du undgå bekymringer om prisen og med sindsro overlade problemet til en ekspert.

Kloakservice-abonnement i København

Når det kommer til kloakproblemer, er der sjældent en perfekt løsning. Men ved at slippe af med bekymringerne og få det hele til at køre mere gnidningsfrit, kan det gøre en stor forskel. For eksempel, hvis du oplever et tilstoppet afløb i dit badeværelse kl. 20.15 i København, kan du kontakte 71 11 11 11 med det samme og få en professionel kloakmester til at tage sig af problemet.

På den måde kan du få løst problemet uden at bekymre dig om prisen og samtidig slippe for den dårlige mavefornemmelse.

Kloakservice uden abonnement i København

Vi er overbeviste om, at RenKloak+ er fremtidens kloakservice, og vi tøver ikke med at sige det højt. Vi forventer, at det snart vil blive en fast del af abonnementerne i København, på niveau med vejhjælp og forsikringer. 

Vores tillid til RenKloak+ er urokkelig, og det er vores mission at sikre, at kunderne i København er bekymringsfri og beskyttet mod kloakproblemer med RenKloak+ i deres hjørne.

Skal dit kloakproblem løses uden abonnement?

Hvis du oplever et kloakproblem i København, så kan det være en udfordring at beslutte, om du skal vælge et abonnement eller betale en engangsbetaling. Men fortvivl ikke, for vi har løsningen! Ring til os på 71 11 11 11 og book vores kloakservice i København med det samme.

Vi er stolte af vores 9/10 successrate i at spare kunder penge uden abonnementer, takket være vores ekspertise og detaljeorientering. Vores Trustpilot-score på 4,8/5 reflekterer også vores fokus på enestående kundeservice og tilfredshed. Vi stræber efter at imødekomme kundernes behov og ønsker.

Når du booker vores service, så vil vi altid give dig en prisoversigt, der inkluderer kørsel, rensning og moms, således at du kan føle dig tryg ved at undgå ubehagelige økonomiske overraskelser.

Vores kundeservice står til rådighed og klar til at hjælpe dig døgnet rundt, og vi vil altid give dig en ærlig vurdering af din kloaksituation og fortælle dig, om det er akut eller kan vente til en hverdag, hvor det er billigere for dig. Så uanset om du har brug for en akut rensning eller en rutinemæssig service, kan du stole på vores ekspertise og erfaring til at løse dit kloakproblem på en hurtig og effektiv måde.

Kloakspuling i København

Hvis du oplever at dit toilets afløb er stoppet til eller du kan lugte ubehagelige lugte fra dine kloakrør, er det tid til at få udført kloakspuling. Denne proces vil rense dine kloakrør og fjerne alle rester af skidt og snavs, så vandet igen kan flyde frit igennem. Kloakspuling er en afgørende del af vedligeholdelsen af dit kloaksystem, og det anbefales at få udført regelmæssigt for at undgå kostbare reparationer på tilstoppede rør.

Hvis du bor i København, er det let at få udført kloakspuling af autoriserede kloakmestre. Vi har mange års erfaring og bruger effektive metoder til at udføre kloakspuling hurtigt og effektivt. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på kloakspuling og vores tilbud er uforpligtende.

Kontakt os i dag for mere information om vores kloakspulingsydelser i København. Vi er klar til at hjælpe dig med at holde dine kloakker i god stand og forhindre uønskede problemer i fremtiden. Vi står til rådighed med vores ekspertise og opmærksomhed på detaljer for at sikre, at dine kloakrør fungerer optimalt og problemfrit.

Slamsugning København

RenKloak tilbyder også slamsugning i København og omegn. Slamsugning er en uundværlig del af kloakrensning, da det fjerner farlige stoffer, der kan skade din kloak og forårsage alvorlige problemer. Det er også en effektiv måde at forebygge kloakproblemer på.

Du kan altid få et 100% uforpligtende prisoverslag i telefonen, så du ved, hvad det vil koste. Det er vigtigt at være opmærksom, hvis din kloak er tilstoppet, for at fange problemet hurtigst muligt.
Slamsugning er en af de bedste metoder til at fjerne affald og andre forureninger fra din kloak, især hvis den er stoppet til eller der er risiko for forurening af grundvandet.

Vi ved, hvor udfordrende det kan være at finde den rigtige kloakmester i København, men vi står klar til at hjælpe dig.

Kloakrensning København

Når det drejer sig om Kloakrensning i København, er vi specialisterne som du kan stole på. Vi har daglige kørsler til hovedstadsområdet og udfører et stort antal kloakrensninger årligt for vores tilfredse kunder.

Vi tilbyder vores Renkloak+ Abonnement, som inkluderer Kloakrensning som en del af din Grundpakke til kun 89,- pr. måned uden yderligere omkostninger.

Du kan trygt overlade det til vores professionelle team at tage vare på din kloak og sikre, at den fungerer optimalt. Vores ekspertise og detaljeorienterede tilgang vil helt sikkert imponere dig.

TV Inspektion København

Hvis du står overfor udfordringer med din kloak i København, kan det være en god idé at få foretaget en TV-inspektion.

En TV-inspektion indebærer brugen af et specialkamera, som kan undersøge din kloak og afsløre potentielle problemer såsom rotteproblemer eller beskadigelser. Det er værd at bemærke, at en TV-inspektion ofte er dækket af din forsikring, hvis der viser sig at være noget galt med kloakken.

Selv hvis alt er i orden, kan du som RenKloak+ kunde stadig drage fordel af en 15% rabat og få ekstra sikkerhed, så du kan have ro i sindet.

Montering af rottespærrer

Hvis du oplever rotter på din grund i København, så er det højst sandsynligt relateret til kloaksystemet. Rotterne i landets hovedstad holder sig primært til kloakkerne, og hvis de dukker op på din ejendom, skyldes det formentlig utætheder i kloaksystemet.

Det er vigtigt at få dette fikset hurtigt, og heldigvis kan vi hjælpe dig med det. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 71 11 11 11, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål.

Autoriseret kloakmester i København & omegn

RenKloak er din lokale autoriserede kloakmester i København. RenKloak er startet af Autoriseret Kloakmester Tommy Bisted, der har mere end 17 års erfaring som kloakmester.

Det har fra starten været vigtigt for os at gøre op med dårlige kundeoplevelser og uigennemsigtige tilbud og aftaler, som præger mange håndværkerbrancher.

Derfor er Renkloak fra starten skabt på nogle helt grundlæggende værdier om at yde den bedste service og – fremfor alt – være en troværdig kloakservice virksomhed. Kort sagt – Vi vil være Københavns bedste autoriserede kloakmester.

Derfor lover vi ikke mere end vi kan holde, og vi holder ALTID hvad vi lover. Du kan altid Kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Men du behøver ikke at tage vores ord for det.

Nr. 1 kloakmester i København på Trustpilot

Vores fantastiske kunder er faktisk så tilfredse med os, at næsten 500 af dem har taget sig tid til at anmelde os på Trustpilot, hvor vi er nr. 1.

Det er vi meget stolte af. Vi ser det som et bevis på, at service og troværdighed betaler sig. Vi mener også at det forpligter. Derfor arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre til at yde dig den bedste kloakservice i København.

Vi vil gerne hele tiden yde lidt ekstra og vi vil være sikre på, at du altid er 100% tryg ved os og det arbejde vi udfører. Uanset om det drejer sig om en slamsugning, et stoppet afløb eller en kloakrensning.

Glade kunder er den bedste reklame

Det gør vi ikke kun for din skyld. Vi gør det også, fordi det er en god forretning. Glade og tilfredse kunder er den bedste reklame, vi kan få. Det er meget bedre markedsføring end dyre reklamekampagner – og meget mere tilfredsstillende. Det gør bare vores dag lidt bedre, når en sag bliver afsluttet med et smil fra endnu en glad kunde.

Glade kunder avler glade kunder – og glade kloakmestre.

Kloakservice er en tillidssag – Få et tilbud du kan regne med

Kloakkerne i København er jo i sagens natur godt gemt under jorden. Det er derfor umuligt for menigmand at vurdere omfanget af eventuelle problemer, som gemmer sig i kloakrørene.

Det er derfor afgørende, at du kan stole på din kloakmester. At han ikke pådutter dig en slamsugning, hvis det er en højtryksspuling, der skal til for at løse problemet og omvendt.

Derfor gør vi ekstra meget ud af at gennemarbejde vores tilbud, så du kan være sikker på at få et tilbud, som du kan regne med. Vi fortæller dig hvad problemet er, hvordan vi bedst løser det og hvad fremgangsmåden er. Derefter er det helt og holdent din beslutning, hvorvidt vi skal løse det for dig.

Bor du i København og omegn, kan du altid kontakte os og få et tilbud – fuldstændig uforpligtende.

Har du brug for en kloakmester i København?

Bor du i København eller omegn og har brug for kloakservice, så kan vi hjælpe dig med følgende:

Med andre ord kan vi klare alle former for kloakarbejde i København og omegn. Vi har erfaringen, ekspertisen og det rette materiel til at klare ethvert problem.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11